2020. 06. 03., Szerda
Klotild névnapja

Fidesz-drogtól a romákig - Az MSZP Hatvan és térsége vezetőjét kérdeztük (Filmünkkel!)

Fidesz-drogtól a romákig - Az MSZP Hatvan és térsége vezetőjét kérdeztük (Filmünkkel!)
2014-08-26
A cigány-magyar együttélésről, a fideszes polgármester lányának nemzetközi drogcsempészet címén való előzetes letartóztatásáról is kérdeztük Hatvan és térsége (14 település) szocialista vezetőjét, Lengyel Lászlót, aki Apc község MSZP-s polgármester-jelöltje is.

Apc község Heves megyében található, Budapesttől észak-keletre. A településen közismert és polgármesternek sokak szerint a legalkalmasabb Lengyel László, aki a Magyar Szocialista Párt (MSZP) színeiben indul az őszi polgármesteri választásokon. Apc egyébként a 2014-es országgyűlési választásokon, tavasszal is MSZP-s győzelmet aratott. Az MSZP-s Lengyel László szerint most is az MSZP-nek van a legtöbb esélye a győzelemre. Apcon jelenleg még fideszes polgármester regnál, Bulcsu Elemér, akiről évek óta, mindenfelé azt reklamálják, hogy a lakosságot kirekesztette, az embereket nem fogadják, arrogánsak, nyeglék, úrhatnámok és pökhendiek. Az apciaknak ebből - legalábbis mindenkinek, akivel az elmúlt években találkoztunk - elegük van.

Új, 10 perces filmriportunk a következő lejátszón is végignézhető:
 
 
 
Nyilatkozik:
Lengyel László

Interjú:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Operatőr:
Kovács Adrienn
Nikoletta

Executive Producer:
Emma Paradigma

Zeneszerző:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI)


A filmben érintett nevekből, tartalmakból és fogalmakból:
Apc, MSZP, Lengyel László, Fidesz, Bulcsu Elemér, Korózs Lajos, Heves megye, Molnár F. Árpád, interjú, cigányok, romák, riport, drog, Hatvan, kábítószer, kábítószer-csempészet, Fidesz, polgármester, polgármester-jelölt, polgármesteri választások, beszélgetés, Hatvan és térsége, község, falu, bányászközség, baloldal, jobboldal, körzeti orvos, Jobbik, település, város, kisváros, népszerűség, etnikum, őslakosság, udvariasság, közvetlenség, előzetes letartóztatás, Budapest, kétharmad, szavazókörzet, egyéni képviselőjelölt, szociológus, romabűnözés, cigánybűnözés, Magyar Szocialista Párt (MSZP), Jobbik Magyarországért Mozgalom, politika, polgármesteri hivatal, önkormányzat.

Csillag Ösvény Jósda