2022. 01. 19., Szerda
Márió,Sára névnapja

Feljelentette Orbán Viktort Molnárt F. Árpád!

Feljelentette Orbán Viktort Molnárt F. Árpád!
2016-03-09
Molnár F. Árpád egyik korábbi, Orbán elleni feljelentése hatására világszerte keresték meg a főszerkesztőt a világ leghíresebb lapjai közül is többen, és azt a feljelentést is eltitkolta az összes magyarországi média. Az összes. A külföldi lapok tudósítói és újságírói meg is állapították, hogy Magyarországon független média nem létezik.

Sz. L.

Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője akkori - nagy népünnepséggel fogadott - feljelentése itt olvasható: "Zseniális! Molnár F. Árpád feljelentette Orbán Viktort és Vida Ildikót Hivatali vesztegetés bűntette miatt!".

A mostani feljelentés lényegi része pedig itt:Feljelentés Orbán Viktor ellen a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt

(...)

Tisztelt Hatóság!

Én, Molnár F. Árpád (...)
büntető feljelentést teszek
Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor ellen
a járműközlekedésre vonatkozó szabályok megsértése miatt.Indoklás:

A mai napon (2016.03.09.), a "Kmk - Közmunkások, Munkanélküliek, Kitaszítottak" nevű Facebook-csoport tegnap feltöltött videóját látva azzal szembesültem, hogy Orbán Viktor úgy utazik egy drága személygépkocsiban, hogy közben nincs becsatolva a biztonsági öve. Holott egy igen drága gépjárműről van szó, amiből a biztonsági öv nyilvánvalóan nem hiányzik, sőt, gyárilag beszerelt. A bizonyító erejű videó a Tisztelt Hatóságok számára elérhető a Facebook következő internetes webcímén:

https://www.facebook.com/kmkozmunkasokmunkanelkuliekitaszitottak/videos/202879076736729/

A videó jelenlegi címe: "Stadionok országa Kormányfő szemmel".

Tisztelt Hatóságok!

A járműközlekedésre vonatkozó szabályok IV. fejezete deklarálja az "Egyes járműfajták közlekedésére vonatkozó külön szabályok" tárgyában, a 48. § (A közlekedésben való részvétel külön feltételei) 5- bekezdése g) pontjában, hogy

"Nem kell becsatolni a biztonsági övet: (...) annak, aki külön jogszabályban meghatározott orvos által kiállított igazolással rendelkezik".

Bár korábban az egyik titokminiszter testvére is arról tájékoztatott, hogy Orbán Viktor úr Graz-ba jár pszichiátriai kezelésre, és állandó mentális problémái miatt súlyos mellékhatásokkal is járó antipszichotikumokat szed (amiket schizophrenia elmebetegségre szoktak felírni), ez nem menti fel szegény pszichiátriai kezelt miniszterelnök urat attól, hogy ne kelljen használnia a biztonsági övet, hanem ellenkezőleg! Mivel a pszichiátriai pszichofarmakonok mellékhatásai álmosságot, máskor hiperaktivitást, bármikor hallucinációkat, kiszámíthatatlan és antiszociális viselkedést, öngyilkosságot, agresszivitást, tömeggyilkosságot stb. okozhatnak, ezért szegény miniszterelnök úr részére a biztonsági öv használata kiemelten kötelező és kikényszerítendő! Ez szegény miniszterelnök úr elemi és életbevágó érdeke, ahogyan mindenki más számára is életbevágó, aki a közlekedésben bármilyen járművel vagy gyalogosan részt vesz stb.!

Bár Orbán Viktor esetében milliárdosról van szó, akinek egy közlekedési bírság - ami annyi embert és családot végleg tönkre tett, és sokan (köztük ismerőseim közül is) ilyen miatt hagyták el az országot -, tehát egy ilyen közlekedési bírság egy közpénzünkből milliárdosnak meg sem kottyan, mégis, és éppen ezért is kérem a Tisztelt Hatóságokat, hogy a fentiekre tekintettel Orbán Viktor ellen az eljárást indítsák meg, folytassák le, és engem az eljárás menetéről és végeredményéről a törvényben meghatározottak szerint legyenek szívesek tájékoztatni!

Az emberi élet védelmének megtagadását nem indokolhatja semmi sem! Sem jogszabály, sem kormányfő és kormánypárt általi szabotázs, semmi! Kérem, hogy ennek megfelelően járjanak el!

Üdvözlettel Molnár F. Árpád
az Alsóörsi Hírhatár korábbi főszerkesztője,
a HírAréna Online főszerkesztője,
a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője,
ingyenes jogvédő, dokumentumfilmes.

2016. 03. 09.; Budapest, Hungary. 

Csillag Ösvény Jósda