2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Feljelentésünk Balog Zoltán Fidesz-miniszter ellen fasiszta bűntettek tagadásáért, egyúttal Izrael nagykövetének

Feljelentésünk Balog Zoltán Fidesz-miniszter ellen fasiszta bűntettek tagadásáért, egyúttal Izrael nagykövetének
2014-08-11
Zajlik az élet, az újságírók és emberjogvédők elleni politikai üldözések és a lakosság egész Európában Magyarországon elkövetett rekord jogfosztása sokszoros igazságügyi válaszlépésekre sarkallnak. Ezúttal Molnár F. Árpád és Domján Tibor médiavezetők és ingyenesen emberjogvédők az eltartottnak nevezett Balog Zoltán egyik napokban elkövetett, egyértelmű bűntette ellen tettek büntető feljelentést a magyar hatóságoknál és Ilan Mor izraeli nagykövetnél.
 
Bevezető: Sz. L.

Tisztelt Hatóságok, Tisztelt Ilan Mor Úr, Izrael Magyarországi Nagykövete!


Mi, Molnár F. Árpád (an.: Retezár Mária; sz.: Kecskemét, 1972.11.13.) és
Domján Tibor csatlakozásával (an.: Kovács Irén; sz.: Alsóörs, 1979.06.22.)
büntető feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen
a Büntető törvénykönyv (Btk.) 333. §-ába ütköző A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntette miatt.


Indoklás:
2014. 08. 03-án Balog Zoltán, Orbán Viktornak, az Európai Unió demokratikus sereghajtójának emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádió műsorában a következőt mondta:

- ...Magyarországról semmifajta roma, cigány deportálás nem történt, Ausztriából történt, tehát a magyar cigányokat is onnan vitték, és ezért valóban Magyarország is érintett...

Ezzel Balog Zoltán, az Európai Unió demokratikus szempontból is legutolsóként számon tartott államának közpénz-minisztere elkövette a Btk. 333. §-ába ütköző, az "A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása" bűntettét, amely miatt Balog Zoltán 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!

Indoklásul idézzük, hogy a Büntető törvénykönyv XXXII. fejezete, amely a köznyugalom elleni bűncselekményekkel foglalkozik, kimondja:
A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása
333. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


Tisztelt Hatóságok és Tisztelt Ilan Mor Nagykövet Úr!

Igaz, hogy Magyarország az Európai Unió demokratikus sereghajtó oligarchaállama, Európa leghírhedtebb bűnöző kormányával és Európa leghírhedtebb és legrosszabb hírű bűnöző politikusával, Orbán Viktor oligarcha elnök diktátorral, aki nyíltan hirdette meg az utat az elnök diktatúra felé, és 4 év alatt 800 törvényt hozott a diktatúra kiépítésére (nyilatkozta az EBESZ egyik képviselője is az ATV-ben), ugyanakkor ezek a tények sem mentesítik, hanem - mivel mi normálisak vagyunk, ezért mi így következtetünk - szorzatosan kikövetelik az Orbán Viktor uszításaira a mi pénzünkön dúsgazdaggá tett oligarcha bűnözőinek hatóságilag üldözendő bűntettei miatti annál határozottabb büntető szankciókat! Amennyiben a mi pénzünkön eltartott, az Európai Unió demokratikus sereghajtójának szolgáló rendőrség, ügyészség és bíróság úgy határoz, hogy Balog Zoltán nem követett el bűntettet (mert a bűnöző Balog Zoltán miniszter Orbán Viktornak a mi pénzünkön eltartott barátja), akkor a hatóságok állást foglaltak abban, hogy mostantól tökéletesen helyes, törvényes cselekedet a következő idézet, amely a kuruc.infótól a magyar Országgyűlés képviselőin keresztül az összes pártig, médiumig, fórumig, filmig, lakosig stb. mindenkor közhírré tehető és hirdetni is fogjuk, miszerint:

- ...Magyarországról semmifajta zsidók elleni deportálás nem történt, Ausztriából történt, tehát a magyar zsidókat is onnan vitték, és ezért valóban Magyarország is érintett...

Ez csupán az, amikor az általunk eltartott Balog Zoltán úr cigányokra vonatkozó szavait zsidókra cseréltük. Ez tehát ugyancsak nem minősül az "A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása" bűntettének, hanem ugyanolyan abszolút helyes, erkölcsös és törvényes állampolgári cselekedet, mint amit a mi pénzünkön és a határozott akaratunkkal szemben eltartott és multimilliárdos oligarchává dagasztott Orbán Viktor a szintén a mi akaratunkkal szemben, a mi pénzünkön eltartott és dúsgazdag oligarchává dagasztott Balog Zoltán miniszter elkövetett.

Annál is inkább kérjük az általunk kényszerítésre eltartott Balog Zoltán büntetőjogi felelősségre vonását és gaztette példás megbüntetését, mivel az általunk kényszerítésből és annak ellenére, hogy dúsgazdag oligarcha, folytatólagosan agyonpénzelt Balog Zoltán évek óta rendszeresen cigányozik, a cigányok ellen a legváltozatosabb gyűlöletbeszédeket tartja, a világsajtót és a külföldi politikusokat pedig folytatólagosan színtiszta hazugságokkal traktálja a magyarországi emberjogsértések, diszkriminációk stb. terén.

Megkérjük Ilan Mor Urat is, Magyarország izraeli nagykövetét, hogy ahogyan a napokban tette, ugyanolyan nagy felháborodással és elánnal lépjen fel a magyar kormány, valamint a magyar ügyészség szervezetei és Polt Péter legfőbb ügyész irányába (tehát az olajszőkítések bűntetteit legfőképpen eltussolt fideszes ügyésze felé, akinek irányítása alatt Magyarország lett egész Európa leghírhedtebb oligarchaállama, ahol a bűntettek nyíltan kerülnek tömeges elkövetésre). Ilan Mor Úr fellépése stratégiailag is kiemelten fontos lehet Izrael érdekeit illetően, mivel többen már most garantálják, hogy ha Balog Zoltán általunk eltartott miniszter népirtások eltussolására irányuló bűntettét a kormány törvényesnek minősíti, akkor ezt a törvényessé hirdetett állapotot - a fenti módon - a zsidókra vonatkoztatva fogjuk alkalmazni, mert nekünk meg az lesz a véleményünk, hogy "Magyarországról semmifajta zsidók elleni deportálás nem történt, Ausztriából történt, tehát a magyar zsidókat is onnan vitték".

Nem csak az extrémmé elharapózott politikai üldözések miatt fordulunk Ilan Mor Úrhoz - amely üldözések ellen egyetlen szava sincs, a mi üldözésünk is Ön előtt és az Ön tudtával és beavatása mellett folyt és folyik esztendők óta(!), Izrael felől mégsem kaptunk jót soha, hanem csak rosszat, üldözéseink széles garmadát pedig az összes Orbánhoz és Izraelhez köthető média agyonhallgatta, tehát üldözésünk összese a lehető legteljesebb titokban folyt, azokat a nyilvánosság előtt senki nem merte felvállalni -, hanem mert Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök közös tanácsadója az az Arthur J. Finkelstein, akit a lexikonok is a világ leghírhedtebb kampánytanácsadójaként tartják számon, és aki már 2010-ben is azzal büszkélkedett el honlapján, hogy az ő érdeme Orbán Viktor kétharmados győzelme. Ugyanakkor Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu miniszterelnökök pártja, a Fidesz és a Likud testvérpárt is, Orbánról és a baloldalt, valamint a polgári lakosságot üldöző és lejárató, hazug propagandagépezetéről pedig a világsajtóban is számos alkalommal nyilvánosságra hozták, hogy azok még a választott szavakban is Arthur J. Finkelstein stílusát, módszereit és szóhasználatait idézik, aki zsidó-amerikai állampolgárként a világ leghírhedtebb kampánytanácsadója. Attól eltekintve, hogy Simon Peresz izraeli vezető kijelentette, hogy felvásárolták Magyarországot, rendkívül kirívó végeredmény, hogy a nacionálisan rendkívül zárkózott Izrael azt követően szervezte meg Magyarországra minden izraeli idők első külföldön szervezett Zsidó Világkongresszusát, hogy Orbán Viktor már olyannyira elnök diktátor lett, hogy a világ voltaképpen egyetlen nyugati vezetője sem akart vele többet találkozni sem! Miután Orbán Viktor az Európai Unió legdiktatórikusabb politikusává vált, az izraeli rezsim akkor vélte úgy, hogy ez már az, ami megfelel az ő ízlésüknek, ezért úgy határoztak: vérvörös és gyászfekete tanúbizonyságot hagyva minden népeknek a Földön, a legfőbb diktátornak, az emberjogi legutolsónak elnöki diktatúrája az, ahová méltó minden izraeli idők első külföldre megszervezett Zsidó Világkongresszusa. Izrael nem talált emberjogilag elfogadhatatlanabb államot sehol Európában, de a Netanjahu-kormányzatnak vagy magának a rezsimnek ez volt az, ami a legcsodálatosabb nemzeti és isteni gyümölcsként ragyogott fel.

Ebből - és akkor nem beszéltünk a palesztinok ellen most elkövetetett népirtásokról - minden normális emberben azt a következtetést szüli, hogy Netanjahu miniszterelnök éppen úgy nem európai és nem demokrata, hanem egy rosszindulatú oligarcha bűnöző, mint Orbán Viktor. Minden felsőbbrendű hányingerrel fordult el ettől a bűnbandától, csak Izrael vezetése látta úgy, hogy ez JAHVE gyümölcstermésének netovábbja. Keresztényként és/vagy zsidóként ez olyan hatalmas sátáni szentségtörés és Istenárulás, valamint mindkét nemzet ellen elkövetett hazaárulás, ami mindenképpen Isteni Megtorlást kíván.

Ugyanennek a kettős kormányzásnak az eredménye, hogy - miközben Netanjahut az ENSZ a polgári lakosság ellen elkövetett elévülhetetlen háborús bűntettekkel és tömeggyilkosságokkal vádolja, aközben - ugyanez a világhírhedt kettős kormányzás Magyarországot mindössze pár év leforgása alatt az egész Európai Unió demokratikus sereghajtó államává, a leghírhedtebb bűnöző államává tette, ahol az emberi jogokat - hasonlóan a Finkelstein-Netanyahu-páros Palesztinában elkövetett elévülhetetlen Emberiség elleni bűntetteihez - olyannyira nem tisztelik, hogy az a Netanyahu-kormányhoz hasonlóan az Orbán-kormány esetében is hírhedt az egész világon, és ezen két személy - Netanyahu és Orbán Viktor - tetteinek bűze körbeéri az egész Föld bolygót.

Mindezekre tekintettel fordulunk Önhöz, hogy most már ne csak minket, újságírókat, keresztény és ingyenesen emberjogvédőket, valamint polgári lakosokat, hanem a világ leghírhedtebb bűnözőit is legyenek szívesek üldözni és üldöztetni. Ehhez Ilan Mor Úr bevetheti ama befolyását, amit a legutóbbi alkalommal is, amivel néhány szavára azonnal hasra esett Ön és Izrael előtt ennek az Európai Unióban demokratikus sereghajtó banditaállamnak a legfőbb ügyésze (az olajszőkítő oligarcha gyáros Polt Péter), a Legfőbb Ügyészség mi pénzünkön és akaratunk ellenére busásan eltartott oligarchákként jóllakatott vezető ügyészei és többi ügyészeinek világszerte hírhedt magyarországi bűnbandája. Az újságírókat és emberjogvédőket, valamint a polgári lakosság egyre nagyobb tömegeit üldöző világhírhedt ügyész-bűnbandáról beszélünk.

A fenti bizonyítékok garmadára tekintettel kérjük a Tisztelt Hatóságok és Ilan Mor Úr, valamint Izrael kormánya és Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök, valamint Tamir Pardo Moszad-főnök és Izrael titkosszolgálatai közvetlen utasítását, hogy az ellenünk esztendők óta folytatólagosan elkövetetett, valamint a magyar polgári lakosság elleni folytatólagos üldözéssel és jogfosztással szemben ezúttal végre valahára egy közpénzen eltartott pártbűnöző ellen is adjanak ki parancsot annak elfogására és előzetes letartóztatására.

Azt is kérjük, hogy a polgári lakosság ellen alkalmazott módszerekhez illeszkedően Balog Zoltán eltartottnál tartsanak házkutatást, foglalják le és bírósági úton kobozzák el az összes fellelhető számítógépet, pendrive-ot, kamerát, fényképezőgépet stb., Balog Zoltán eltartottat pedig állítsák elő, nem elfeledve az ilyenkor haladéktalanul megvalósított DNS-minta levételt is. A cselekményei súlyára tekintettel, amiképpen a Pásztor István néppénzen eltartott oligarcha leköpése kapcsán a már hajléktalanná tett és a burzsoázia részéről már mindenétől megfosztott zsellér Szekeres Mária esetében tették, Balog Zoltán ellen is rendeljenek el két hónapos előzetes letartóztatást.

Ez - Tisztelt Ilan Mor Úr - nem nagy kérés, mivel mi, állampolgárok a kettős izraeli-magyar kormányzás óta szó szerint hétről hétre egyre súlyosabb formában szembesülünk a Balog Zoltánok részéről elkövetett hatósági üldözések és jogfosztások Európai Unióban legsúlyosabb arzenáljával. Ugyanakkor nem véljük úgy, hogy annyira alacsonyrendűek lennénk az általunk eltartott politikusokhoz és Európa, valamint a Közel-Kelet leghírhedtebb politikus bűnözőihez képest, hogy amiket ellenünk a kettős kormányzás elkövethet, azt a jogegyenlőség miatt az imperialista burzsoázia feudalista oligarcha bűnözői ellen ne kellene ugyanúgy, következetesen végigvinni. Nem beszélve arról, hogy minket azért üldöznek, mert ártatlanok vagyunk, az általunk eltartott oligarcha, földesúr milliárdosokat pedig azért nem, mert ők viszont az egész világon hírhedt bűnözők.


Üdvözlettel Molnár F. Árpád feljelentő, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna és a Multimédia Hírháttér főszerkesztője, minden magyar idők első Echelon- és elmeprogramozásokat feltáró filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.
A feljelentéshez csatlakozott Domján Tibor, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna lapigazgatója, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, világszintű Echelon-Leleplező.

2014.08.07.; Budapest, Hungary.
http://www.hirarena.com/

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda