2020. 10. 26., Hétfő
Dömötör névnapja

Feljelentést tesz a több napos vécéhullás Jahn Ferenc Kórház Újszülött osztálya ellen a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület

Feljelentést tesz a több napos vécéhullás Jahn Ferenc Kórház Újszülött osztálya ellen a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület
2019-12-20

Horrorisztikus személyes tapasztalatok és frissen szült kismamák egységes bűnügyi beszámolói alapján, több büntető törvénykönyvi paragrafus, valamint többek között az egészségügyi törvény megszegése miatt tesz büntető feljelentést és kezdeményez többek között ombudsmani vizsgálatot a jogvédő szervezet. Az egyesület elnöke és médiaalapító Molnár F. Árpád megígérte, hogy médiáikban az elkövetkező legalább 10 esztendő során visszatérő téma lesz a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház 8. emeleti Újszülött osztályán tapasztalt bűncselekmények és rendszerszintű visszaélések. Túl ezen újabb és újabb botrányokról is beszámolók és feljelentések várhatók, mivel a nyilvános publikálások miatt újabb és újabb panaszosok, károsultak és áldozatok fognak jelentkezni.

A Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház eddig is mindenképpen az ország egyik vagy leghírhedtebb kórháza volt. Talán a legemlékezetesebb az az eset, amikor a kórház szülészeti emeletén, a mosdóban több napos hullát találtak. A Jahn Ferenc Kórház csecsemők és kismamák elleni tömeges és lényegében mindent átható állandó és folytatólagos veszélyeztető magatartása és módszerei egyetlen általunk elvégzett ellenőrzési metódussal is olyan irdatlan rengeteg csontvázat borított ki a szekrényből, ami a jogvédők és újságírók szerint nem tűr sem hallgatást, sem semmiféle bocsánatot. A drasztikusan veszélyeztető kórházi osztály és - tisztelet a kivételnek - rosszindulatú személyzeti állománya a jogvédők és az újságírók részéről feltétel nélküli és szűnhetetlen eljárásokat és médianyilvánosságokat követel.

A Jahn Ferenc Kórház 8. emeleti Újszülött osztályának főorvosa, Gyurácz-Németh Orsolya és az osztály főnővére, Bartha Mónika semmilyen téren nem bizonyultak a legcsekélyebb mértékben sem alkalmasnak, hogy az általuk láthatóan lelakott és a jogvédők szerint "szemétdombbá" züllesztett osztály vezetői legyenek. A jogvédők szerint az osztály személyzeti szempontból immorális és bűnügyi fertőzöttsége olyan mértékűvé aljasult, ami kizárja a legalább valamelyest elégséges belső vizsgálat halvány lehetőségét is.

A végtelenített botrány híre már szivároghatott, ha azt vesszük alapul, hogy a feljelentés egy kezdetleges vázlatának másolatából (talán 6-8 oldal) már eljutott több hatósághoz. A még el nem készült teljes feljelentés - a tervek szerint - először Ralovich Zsolt kórházi főigazgatónak, majd a hatóságoknak, aztán sok egyéb mellett az ombudsmannak kerül elküldésre, és minden valószínűség szerint médiáinkban teljes egészében is publikálásra kerül.

A bűncselekményekről élő adásban beszéltek Molnár F. Árpád egyesületi elnök és Fodor Brigitta Andrea jogvédő és médiamunkatárs:

 

Feltárják: Molnár F. Árpád és Fodor Brigitta Andrea
Executive Producer: Domján Tibor (a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben a Facebookon:

 

 

Élőben a YouTube-on:

 

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda