2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Felháborító karikatúra a nagy Mohamed Prófétáról!

Felháborító karikatúra a nagy Mohamed Prófétáról!
2017-07-31

Nagyszerű, egyetlen Mohamed Prófétánkat tilos képen ábrázolni, mégis, ezek a szemérmetlen hitetlenek megint meggyalázták Allahot, szent vallásunkat, az iszlámot, szent könyvünket, a Koránt! Bizony, minden muszlim hittestvérünk felháborodik, amikor a képen felismeri a mi nagy prófétánkat, Mohamedet! Mivé lesz így a világ, ha a hitetlenek ilyen gyalázatot követhetnek el az egy igaz vallás egy igaz prófétája ellen! Ó, hogy az Allah bassza meg!

Egy sokkoló oldalon akadtunk a képre, az alábbi - nem magyar nyelvű - felirattal. A közzétevő az ISIS-t bírálja, akikről azt írja, hogy a Közel-Keletre mennek, és - mint fogalmaz - :

"...ártatlan férfiakat, nőket és gyerekeket ölnek egy kitalált személy nevében. Nos, itt van a ti Mohamed Prófétátok..."

A publikáló a muszlimok arcára kenve fejezi be a Nagy Próféta napi termését, ím-ígyen:

"Allahu ackbar!"

Akadtak a kép és a felirat alatt olyan, magukat mérsékelt muszlimokként beállítani akarók, akik rögtön rasszistát kiáltottak.

Bizony, nehéz is az élet nyugaton, ahol mindenhol csak rasszisták, fasiszták és nettó nácik tombolnak, és akadályozzák a tisztességes "liberálisokat", a jóságos agysebész és nyaki érsebész muzulmánokat Európa elárasztásában, és ezzel az emberi jogok, a nők jogai és a liberalizmus, valamint az iszlám tolerancia kiterjesztésében. Mi lesz velünk a humanista muszlim tömegek és sivatagi hordák nélkül! Még belegondolni is szörnyűség!

A DK-s Szabó Zoltán is nagy iszlamizáló ISIS-humanista, bozonyára el is szörnyűlködött a tolerancia nagy békeprófétája, a "liberálisok" Mohamedje ilyetén, ráadásul találó ábrázolása láttán. Hogy bassza meg az Allah! Micsoda világ!

 

 

Csillag Ösvény Jósda