2019. 11. 14., Csütörtök
Aliz névnapja

Fejtsük meg az okát! Szavazói gyűlöletcunami Hadházy Ákos maffia-leleplezései miatt!

Fejtsük meg az okát! Szavazói gyűlöletcunami Hadházy Ákos maffia-leleplezései miatt!
2019-04-04

Élő műsorunkban: Nemzeti mentálhigiéniai katasztrófa vagy fizetett internetes pártbűnözés? Konkrét ATV-s műsor bemutatásával, precíz statisztikákkal, a hozzászólások pontos felolvasásával, a nézők véleményét várva, mik állnak a talán minden magyar idők legtöbb kormányzati bűncselekményeit ömlesztve leleplező Hadházy Ákos oknyomozó és tényfeltáró elleni internetes hozzászólói, álnevek mögé rejtőzött rendkívül súlyos szociopátiás és köztörvényes bűnözői gyűlöletáradat, féktelen maffia-bűnpártolások és nettó bűnöző életmód mögött?

Kell-e tennie valamit az ATV-nek, hogy a gyűlölet valóban sátáni fiait megfékezze, kell-e tennie valamit Hadházy Ákosnak, kell-e lépnie a magyarságnak illetve az internetes társadalom mentálisan egészséges, becsületes, gerinces és tisztességes részének?

Vagy pedig azért követeli sok fideszes szavazó az összes kormányzati bűntett eltussolását, mert igaza volt az osztrákoknak, amikor a határ mentén kiírták magyarul, hogy "Ne lopjatok magyarok!"?

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője a nézőkkel próbál utánajárni, mi visz rá ilyen sok, úgynevezett "magyart", hogy a magyar nemzet ellen elkövetett összes orbáni bűntettet gyűlölettel vegye védelmébe, gyilkos gyűlöletet és dühöt okádva bármely orbáni bűncselekmény leleplezőjére?

Az élő adásban nézői kommentek, vélemények, kérdések és felvetések felolvasásával, 4 kamerával, 4 csatornára, Facebookra és YouTube-ra egyaránt streamelve.

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel minden csatornánkra!

Ha bajban van, ha bármi kapcsán információi vannak, vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

A Facebookra közvetített élő adás az egyik kamerával:

 

 

Az egyik YouTube-csatornára egy másik kamerával
(ha pl. ide kattint, egy harmadik kameráról, egy harmadik csatornára láthatja)

Csillag Ösvény Jósda