2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Februári horoszkóp

Februári horoszkóp
2014-02-07
Ha kíváncsi mire számíthatnak a kölönböző csillagjegyek szülöttei február hónapban, tekintse meg Krősz Zsuzsanna, a HírAréna asztrológusának e havi összeállítását. 

Krősz Zsuzsanna, Budapest


KOS:
Nehéz időszakon vagy túl, még mindig nem látsz tisztán, nem tudod mi lenne számodra a legjobb megoldás. Csendesedj le, tedd helyre magadban az érzéseidet, gondolataidat és döntsd el melyik úton haladsz tovább. Próbálj tiszta fejjel gondolkodni, ne menj bele  emberi  játszmákba, minden körülmények között őrizd meg emberi méltóságodat. Ha új kapcsolatra vágysz, akkor zárd le a régit. Régi párkapcsolatokban neked kell most többet tenni vagy kompromisszum késznek lenni. Ez a hónap nem alkalmas új dolgok beindítására, tanulj az eddigi elhamarkodott cselekedeteidből.

BIKA:
Ennek a hónapnak a kulcsszavai számodra a türelem, a szerelem és a párkapcsolat. Ne aggódj állandóan, tanulj meg várni. Ne sürgesd a dolgokat, hamarosan eljön a te időd. Vigyázz a titkaidra, visszaélhetnek vele. Haladj kitartóan a saját utadon. Ami most rossznak tűnik az életedben, arról ki fog derülni, hogy a fejlődésedet szolgálja. Át fogod értékelni a megoldatlan kapcsolati problémákat.
 

IKREK:
Ez a hónapod a harcról fog szólni, harcolnod kell a munkáért, a megélhetésért. Amennyiben külfüldre utazol, akkor ezt a lehető legjobb időszakban teszed. Gyakran úgy érezheted ebben az időszakban, hogy egyre távolabb kerülsz kitűzött céljaidtól. Ha nyitott szemmel jársz, jó lehetőségekre bukkanhatsz. Bízz jobban magadban és ne szégyellj segítséget kérni a barátaidtól. Figyelj oda a kommunikációdra, ne mond ki azonnal, amit gondolsz, mert ezzel mások érzékenységébe gázolhatsz.

RÁK:
Sok negatív eseményben lesz részed ebben a hónapban, de ez a hasznodra válik, mert az ezekből levont tanulságot a jövőben kamatoztathatod. Ne állj ellen a változásoknak, ha páncélt vonsz magad köré és elszigetelődsz azoktól, akik szeretnek, attól még rosszabbul fogod érezni magad. Más eszközt kell találnod a biztonságérzeted megszilárdítására. Végleg zárd le a múltat, felejtsd el a rossz emlékeket, azokon már úgy sem tudsz változtatni. Sértettségedet ne vetítsd ki azokra, akik nem szolgáltak rá. Baráttól ne kérj tanácsot, és ne képzeld, hogy a főnököd a barátod!
 
OROSZLÁN:
Remek szakmai lehetőségeid adódnak ebben a hónapban. Most megmutathatod, hogy mire vagy képes. Most hosszú távra megalapozhatod az anyagi biztonságodat. Romantikus időszakra számíthatsz, akár egyedül vagy, akár párban. A baráti kapcsolatok sokkal fontosabbak lesznek, mint korábban.
 

SZŰZ:
Most magabiztos és határozott vagy, és nincs előtted akadály, amit ne tudnál leküzdeni. Vigyázz, hogy ne kapkodj, minél lassabban haladsz, annál messzebbre juthatsz. Előfordulhat, hogy munkahelyeden komoly feladattal biznak meg és amelyben örömödet leled. Sikeres megoldása hosszú távra biztonságot teremt az életedben. Figyelj oda a pénzügyeidre, most nem alkalmas az idő a költekezésre. A szerelemben felütheti fejét a féltékenység, illetve egy régi megoldatlan probléma kerül  ismét elő.

MÉRLEG:
Ebben a hónapban felfedezéseket tehetsz a lelki fejlődéseddel kapcsolatban. Rájöhetsz néhány rejtett képességedre és, hogy ezeket hogyan használhatod a jövőben. A változások lassan és folyamatosan történnek. Pénzügyeidben átmeneti javulás várható. Lehet, hogy egy új szerelem kezdődhet el az életedben. Ha van párod, akkor teljes testi, lelki, szellemi harmónia lesz köztetek. Váratlan örömteli dolgok jönnek életedbe. Most fontos, hogy nyitott legyél!

SKORPIÓ:
Ebben a hónapban keresed a válaszokat, talán az ezotéria felé fordulsz, vagy felkeresel egy asztrológust vagy jóst. Sok kérdés van az életedben, amelyek minél előbbi megoldást igényelnek, anyagi és érzelmi téren egyaránt. Nagy válaszút elé állít ez az időszak, új szerelem vagy a régi, amely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Figyelj arra ebben a hónapban, hogy amit elhallgatsz fontosabb lehet, mint amit kimondasz.
 

NYILAS:
Most légy figyelmes, mert a mostanában történt események befolyásolják a jövődet. Figyelj oda a kapcsolatodra, ne hagyd, hogy választanod kelljen a párod és a munkád között. Elveszíthetsz olyan dolgokat, amelyek valóban fontosak és értékesek számodra, ezért fokozottan legyél körültekintő. Változtass a dolgaidon, mielőtt túl késő lenne. A sorsod most a te kezedben van.

BAK:
Ez a változások hónapja lesz számodra. Sorsod pozitív irányba fordulhat, ha lépést tudsz tartani a változásokkal. Ez jó időszak arra, hogy rendezni tud emberi kapcsolataidat, mert megtalálod a hangot a környezeteddel, még azokkal is jól együtt tudsz működni, akik egészen másképp gondolkodnak, mint te. A szerelemben izgalmas lehetőségek adódnak. Érdekes fordulat várható, amely téged és a másik felet is meglepetésként érheti. Itt az ideje, hogy a múltat végképp magad mögött hagyd.

VÍZÖNTŐ:
Már megint akadályokkal találod szemben magad fontos, hogy ne érezz csalódást, mert a dolgok most lassabban bontakoznak ki. Most ismét leckét kapsz a türelemből. Erősítsd az önbizalmadat, magánéletedben izgalmas találkozások várhatók. Ha mostanában tanulmányokat folytatsz, minden percét élvezni fogod, lehet hogy később ebből fogsz megélni.

HALAK:
Most fontos lesz, hogy rugalmasan tudj reagálni a változásokra. Sok minden történik veled ebben a hónapban, komoly feladatok várnak rád. Jobban nézz körül a környezetedben, mert észrevehetsz egy embert, aki megfelelő partner lenne számodra. Fennáll  a veszély, hogy senkit nem akarsz magadhoz közel engedni.
 

Csillag Ösvény Jósda