2018. 06. 22., Péntek
Paulina névnapja

Ezért esélytelenek, akik Soros György mellett állnak!

Ezért esélytelenek, akik Soros György mellett állnak!
2017-07-08

Bármennyire kellemetlen azoknak, akiknek az, Soros utálói a fennálló liberális nyugati rendszerüket féltik, amiben választásuk szerint lehetnek baloldaliak, jobboldaliak, szociálisak, nácik, ateisták, keresztények, zsidók vagy pogányok.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Tamás Gáspár Miklós és Kálmán Olga legutóbbi beszélgetésében egy momentum késztetett megnyilatkozásra. A riportban elég jól beszélt a TGM, de a zsidó világhatalom nézet, ami ellen TGM és Kálmán Olga hadakozik, a lakosság pár százalékának nézete. De főképpen azok közül, akik ezt vélik és akiket ez zavar.

Nagyjából annyi ember hadakozik az általa vélt zsidó világhatalommal, amennyi minden liberális rendszerben jelen volt, jelen van, jelen lesz. Aki ezzel nem békél meg, annak a diktatúrát ajánlhatjuk, mivel ott csak akkor van ilyen nézet, ha az a diktátor célja. Ahogyan Magyarországon senki nem hitt a zsidó világhatalom létezésében, mert a Szovjetuniónak és Kádár Jánosnak nem voltak olyan céljai, hogy az emberek ebben higgyenek.

Tehát úgynevezett liberális demokráciákban, a nézetek sokfélesége miatt egy kevés ember mindig fog abban hinni, hogy a zsidók irányítják a világot. A mai Európában kevesen vannak, akik ezt a zsidó világhatalom nézetet az interneten kommentálják. Annyira jelentéktelen létszámú és erejű ez a közösség, hogy az embert egyáltalán meg sem érinti. De az erről folyó diskurzus - amit a balliberálisnak nevezett sorosista réteg ismét felerősíteni kezdett, kisebb sikerekkel már belerángatva, belehiszterizálva a magyarországi zsidóság egynémely képviselőit is - kétségtelenül elősegíti a zsidó világhatalomban hívő réteg szaporodását, ahogyan a Jobbik és a Gárda is azért lett nagy, mert összeverődött ellene egy balfasz liberális világszövetség. Holott le se kellett volna szarni, de az akkori zsidó vezetőknek és liberálisoknak szükségük volt egy fasisztaként felmutatható ellenségképre (mert lényegileg nem volt), és erre basztak rá történelmi mértékben.

Sőt: Soros György a többségnek nem zsidó, még annak ellenére sem, hogy ezt Bokros Lajos, majd Bokros felforgató és öngyilkos propagandáját az eddig mindig értelmes és bölcs Heisler András MAZSIHISZ-elnök is átvette, ezzel gyakorlatilag mindketten a zsidóság halálos és esküdt ellenségeiként erőltetve és sulykolva. Tehát a többségnek (egyelőre, a ballibek minden uszító küszködése ellenére) Soros György nem zsidó, hanem egy iszlamizáló mocskos kapitalista bankár és tőzsdespekuláns gazember, aki iszlamizáló szarháziként szervezkedik Magyarország ellen és romba akarja dönteni Európa kultúráit és társadalmi normáit.

A magyarok nem büszkék a világ egyik-másik liberális demokráciájában is nemzetközi bűnözőként körözött Soros György magyar származására, a zsidóságnak sem kellene védenie ezt a mocskos gazembert, azon a címen, hogy zsidó származású. A magyarok jó példát mutattak azzal, hogy ami szar, azt származásától függetlenül le kell húzni a vécén, aztán ha sikerült, ráborítani a vécétetőt, oszt jó napot.

Bármennyire kellemetlen azoknak, akiknek az, Soros megvetői és utálói a fennálló liberális nyugati rendszerüket féltik, amiben választásuk szerint lehetnek baloldaliak, jobboldaliak, szociálisak, nácik, ateisták, keresztények, zsidók vagy pogányok. A szabadságukat féltik a liberálisoktól, hogy rájuk eresztik a libsik a liberális rendszert felforgató, aztán megsemmisítő csőcseléket, lusta, mihaszna, munkakerülő, nőbaszó bűnözőt, az agresszív sivatagi szemetet, a civilizálatlan, barbár, tanulatlan, műveletlen, kikupálhatatlan, nézetükben a minden putris cigánynál alávalóbb és veszélyesebb tömegpusztító söpredéket.

Ezt mindenféle nézetű ember felfogja, és ezt nem akarják.

Ezért esélytelen Soros György mellett bármiféle kiállás. Mert Soros mindannyiunk életét támadta meg azzal az iszlamizmussal, amit mindannyian, egységesen elutasítunk. Sokan szeretnének demokráciát, sokan elnöki rendszert, sokan kommunisták, sokan kapitalisták, sokan szélsőjobboldaliak vagy fasiszták, sokan baloldaliak és szociálisak, sokan diktatúrát akarnak, sokan demokráciát, sokan keletre tartanak, sokan nyugatra, de egy mindannyiukat összekapcsolja: az iszlámmal és a muszlim bevándorlókkal szembeni egységes ellenállás. Senkinek nem kell az a mocsok, az a szar, az a primitív, igénytelen, agresszív brutális hulladék, ami az iszlámot és a muzulmán bevándorlók millióit és degenerációk óta itt élő utódaikat meghatározza.

Egyetlen más ideológiának és nézetnek sincs ekkora elutasítottsága, mint amit Soros, Bokros, Szabó Tímea és a többi fanatikus iszlamizáló vesztes és bukásra ítélt erőltet, erőszakol és Európa összes népét és nemzetét, rasszát, fajtáját és nyelvét lefasisztázva követel.

 

Az előző hírünk Soros György kapcsán:
Soros Györgyről adott frappáns villámnyilatkozatot Schmuck Andor

Csillag Ösvény Jósda