2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Ezek a primitív erkölcsi hulladékok! - A népkifosztó nép (Új filmünkkel!)

Ezek a primitív erkölcsi hulladékok! - A népkifosztó nép (Új filmünkkel!)
2016-02-09
- Ezek a herék(!), ezek az árulók(!), ezek a kollaboránsok(!), akik a feudalista(!), nagytőkés(!), kizsákmányoló(!), az emberiséget elpusztító rétegnek a seggnyalói és kiszolgálói! Ezek a primitív erkölcsi hulladékok! Ezek nem magyarok(!), csak ha a magyar faj azonosítandó a 99 % hulladékkal, butasággal, primitívséggel és szeméttel! (...) Ezeket kellene kirekeszteni! Az ellenségeinket kellene kirekeszteni a társadalomból(!), nem azokat, akiknek nem jut munka, vagy nem jut semmilyen pénz, ezek miatt! Mert ezek szavazzák meg az 1 %-ot fejünk fölé! A kizsákmányoló banditaréteget! A tömeggyilkosok, a népirtók, a tömeggyilkosok!
 
Sz. L.

Már közismert közhely, hogy az Emberiség vagyonának 99 %-át az emberiség 1 %-a bitorolja, és ez az arány évről évre egyre durvább! Eközben - mert jól működik a kizsákmányoló globalista maffiarendszer - a hitvány nép és vesztére a nép agyába feltolt "nemzeti" pártjai is (pl. Jobbik, Fidesz) a legszegényebb 99 % még teljesebb kifosztásáért uszít, az 1 %-ot pedig - ami a népvagyon 99 %-át bitorolja - hatalmon tartja és védelmezi!

Ahogyan azt Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője a legújabb filmünkben vehemensen elmondja:

- És akkor (...) ez a nagy tömeg, ez a kifosztott és primitív(!) - mert ahogy kifosztották, úgy az agyát is elvették -, tehát ez a primitív, sötétségben tartott tömeg egymásra irigykedik, és nem azon van, hogy az a hatalmas tömeg, a 99 legyőzze az egy darabot(!), és elvegye annak a pénzét és szétossza, hanem azon a semmin(!), tehát azon a láthatatlan vonalon(!), szinte láthatatlan, egyszázadnyi vonalon veszekednek, hogy ettől vegyük el(!), mert ez se érdemli meg(!), meg az sem (...)!

Molnár F. Árpád kimondja:

- ... aztán beindítja az irigység(!) - amit felülről a feudalisták(!), a leggazdagabb(!), az 1 % táplál -, az beindítja Magyarországon a magyar történelem legnagyobb elvándorlási hullámát, amikor elmenekülnek az országból, azért, mert ennyire hülye a nép! Mert amit neki mond az az 1 %, az a 99 % sötétség és primitív butaság azt visszhangozza!

Mi az állam feladata? Molnár F. Árpád ezt válaszolja:

- Az az állam dolga, hogy biztosítsa a lakosság jogait! Azért fizetjük! Azért van neki akkora vagyona! Hogy ne sajnálja a morzsákat! Mert mindenkinek joga van(!) - mondta Polgár Zoltán ügyvéd, Polgár Zoltán barátunk, a Koppány Csoport otthonvédelmi ülésén, hogy - nekünk is jogunk van jól élni! Hogy döbbenetes, de így van! - mondta Polgár Zoltán ügyvéd.

Ekkor filmbejátszással idézik Polgár Zoltán ügyvéd szavait, aztán ismét Molnár F. Árpád következik, felkiáltásokkal:

- Igen! És ez tényleg így van(!), hogy az ember elfelejti(!), de nekünk is jogunk van! (...) Nekünk is jogunk van hozzá, hogy jól éljünk! Nem az hogy(!), és akkor jön a hülye nép, és azt mondja, hogy vedd el tőle is(!), mert nem dolgozik, én meg dolgozok, és látjuk, hogy hogy dolgoznak, mert akik röfögik ezt, azok a hétköznapokon röfögik(!), amikor állítólag a munkahelyükön vannak, mert ők akkor interneteznek! (...) Tehát hogy az látható - és ugye médiával foglalkozunk -, az összes statisztikából és minden nézettségből, hogy hétvégén ezek a herék(!), ezek a paraziták(!), ezek az ingyenélők(!) otthon vannak és nem interneteznek! Mert hétvégén mással foglalkoznak! Munkaidőben interneteznek! Hát hogy dolgoznak(!), hogy ha ráérnek közben mocskolni a polgári lakosságot?! Ezek a herék(!), ezek az árulók(!), ezek a kollaboránsok(!), akik a feudalista(!), nagytőkés(!), kizsákmányoló(!), az emberiséget elpusztító rétegnek a seggnyalói és kiszolgálói! Ezek a primitív erkölcsi hulladékok! Ezek nem magyarok(!), csak ha a magyar faj azonosítandó a 99 % hulladékkal, butasággal, primitívséggel és szeméttel! (...) Ezeket kellene kirekeszteni! Az ellenségeinket kellene kirekeszteni a társadalomból(!), nem azokat, akiknek nem jut munka, vagy nem jut semmilyen pénz, ezek miatt! Mert ezek szavazzák meg az 1 %-ot a fejünk fölé! A kizsákmányoló banditaréteget! A tömeggyilkosok, a népirtók, a tömeggyilkosok!
 
Ezek a primitív erkölcsi hulladékok! - A népkifosztó nép

 
 
Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Emma Paradigma

Zeneszerző (Music by):
Molnár F. Árpád (ÉLI)
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda