2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Ez az ügy is sortüzet kíván: Nagynénjét ápolta. Halála után Orbán polgármestere utcára dobta! (Csikós Juhász Imre)

Ez az ügy is sortüzet kíván: Nagynénjét ápolta. Halála után Orbán polgármestere utcára dobta! (Csikós Juhász Imre)
2015-03-08
- A nagynénémmel laktam. Hat és fél éven keresztül gondoztam. 23 munkában töltött óra után arra értem haza, hogy kilakoltattak, a lakást lezárták, ruháimat és mindenemet elszállították, így átöltözni is csak pénzek kifizetése árán lehetett volna - mondta el a HírArénának az összes párt országgyűlési képviselői részéről jól ismert Csikós Juhász Imre, aki a színésztársadalomban és a polgárjogi aktivisták és szervezetek, valamint vezetőik szinte vagy összese előtt közismert.

Interjú és Csikós-fotók: Molnár F. Árpád
 
A kilakoltatást szervező és végrehajtó ugyancsak közismert, viszont nem küzdelmeiről és hősies helytállásairól, hanem Polt Péter és bandája által eltussolt hírhedt bűncselekményeiről, szociopata rémtetteiről és a bűntetteit, valamint gaztetteit leleplezők ellen indított hatósági üldözéseiről. Nagy Gábor Tamás ugyanis egyike azon fideszes oligarcháknak, akiknek nevével - Nagy Gábor Tamás Budapest I. kerületének polgármestere - csak akkor találkozunk, amikor Polt Péter és orbáni bandája által bukást bukásra halmozva eltussolt bűntetteiről juttatnak el hozzánk tanúvallomásokat, film- és hangfelvételeket, valamint iratokat, és amikor közveszélyes ámokfutó, szélsőségesen rosszindulatú és extrém módon életellenes, szociopata gaztetteivel keresnek fel minket. Nagy Gábor Tamásról semleges vagy pozitív hírek sosem jutnak el hozzánk. Hiába, Orbán Viktor barátai már csak ilyenek, az USÁ-tól Magyarországig. Mind, akik ezzel az orbáni hulladék szemétteleppel bármi módon közös nevezőre képesek lépni. De ez ma már régóta ki is váltja a nép haragját és az Orbán mellé álló nyugati banditaállamok egész rendszere mélységes megvetését. Így járt az Egyesült Államok és Izrael is, ami napról napra több teret veszít. És járjanak csak így mindazok, akik ezzel a fideszes, népirtó söpredékkel bármi közösséget vállalnak!

- A nagynénémmel laktam. Hat és fél éven keresztül gondoztam - kezdte beszámolóját Csikós Juhász Imre, a közismert túlélő. - Nemhogy pénzt nem tudtam félretenni, közben a nyomorúságos helyzetbe kényszerített gyerekeimet látogattam hétvégeken, és tehetetlenül már mindenkin segíteni akarok, hogy egyáltalán egyszer lássam biztosítva azt, hogy a gyerekeim egészséges környezetbe kerülhessenek. Na most eljutottam odáig, miután a nagynéném meghalt, hogy méltányossági kérelmet nyújtottam be az I. kerület polgármesterénél [a fideszes Nagy Gábor Tamásnál], és a vár önkormányzatánál, ahol a nagynéném lakott huszonéven keresztül, hogy méltányosságból a lakásban maradhassak. A lakás romokban hevert, mikor rátaláltam keresztanyámra, úgy, hogy szóltak, hogy nagy baj van. A nagyon érdekesen lelakott történetben találtam rá keresztanyámra, aki akkor járóképtelenül feküdt egy ágyon, az élettársa egy másik ágyon combnyaktöréssel, és ha akkor nem megyek föl hozzájuk... valamiért még az önkormányzat sem látogatta őket. Mindenesetre, félcsap, fél vécécsésze és soha nem felújított lakásban találtam rájuk. Fölújítottam a lakást, legalább annyira lakhatóvá téve, hogy ott legalább higiénikusan lehessen lakni. Egész jól megvoltunk. Nagynéném állapota egyre jobban leromlott. Hat és fél évig gondoztam, támogattam, mielőtt meghalt.

Csikós Juhász Imre elmondta:

- Hivatalosan, írásban kértem a Budavári Önkormányzatot, és személyesen a titkárnőjével átvetetve, a Budavári Önkormányzat polgármesterét [a hírhedt fideszesről, Nagy Gábor Tamásról van szó - a szerk.], hogy egy méltányossági eljáráson belül tegyék lehetővé, hogy tovább fizethessem a lakbért, fölújítanám a lakást is. A fölújítás pillanatok alatt 8-10 millió forintba kerülne, de én dolgoznék benne, ezért ez a költség nem lenne, és én, aki a helyzetemből kifolyólag az utcára kerülnék, esetleg kölcsönösen hasznot tudnánk hajtani egymásnak. Kértem, hogy legalább egy ideiglenes lakcímkártyát kaphassak, hogy intézhessem a dolgaimat és hivatalosan munkát vállalhassak. Elteltek a hónapok, ez nem történt meg. Csak alkalmi munkát végezhettem, s hogy miért, erről folyamatosan tájékoztattam a pártokat, a nagynéném gondozását megelőzően is, tehát az elmúlt tizenévben. Jelen pillanatban sincs Magyarországon olyan jogvédő hivatal, amit én annak idején javasoltam: úgy hívták, hogy nép ügyvédje, ingyenes jogi képviselet.

Tegyük hozzá Csikós Juhász Imre szavaihoz: van olyan, hogy nép ügyvédje, papíron ingyenes, de - amint arról a hozzánk forduló lakossági politikai üldözöttek beszámolnak - valójában az első találkozás után már százezres összegeket szoktak kérni az adott ügy elvállalásáért. Tehát nép ügyvédje gyakorlatilag nincs, csak ügyvédbűnözés és emberjogi terror, amiből a "nép ügyvédjei" busásan meggazdagodnak.

Csikós Juhász Imre így folytatta:

- A nagynéném halála után úgy kilakoltattak, hogy az önkormányzat nem elutasította a kérelmemet, hanem végrehajtóval kilakoltattattak a lakásomból. A lakhatásból. Elvittek minden bútort, tévét, ruhámat és egy hatósági zár történt. Én leéltem ott, keresztanyámnál majdnem egy évtizedet. Úgy, hogy még egy hangos szót sem váltottam a szomszédokkal sem. De nem nyugszom, amíg nem tudják meg az emberek, hogy azok, akikről azt hiszik, hogy értük tevékenykednek, szó szerint tönkretétethetnek bárkit. Én úgy gondolom, hogy ezek ellen az emberek ellen arcképpel, írásban tájékoztatva, még a szomszédjaik postaládájára is felragasztva kell küzdeni, hogyan tette tönkre az öt gyermekes családapát, hogyan vett részt a szomszédod, a pártvezetőd, az általad pajzsra emelt embered egy ötgyermekes családapa őrületbe taszításához vezető út kiépítéséhez, és az ilyen ügyek rengetege az egész magyarságot sújtja.

Álljunk meg egy pillanatra: az Orbánhoz hasonlóan dúsgazdag Hír24, a kapitalizmus burzsoáziájának egypártrendszeri melegágya aggódó cikket közölt, miután Orbán Viktor haláláról lapunk egy tehetséges ifjú mémgyártó humorát merte idézni. Ugyanis hogyan lehet viccelni a Führer halálával! Szörnyű! Arról az Orbánról, ami sok ezer ártatlan civilt kergetett öngyilkosságba, legalább több tízezer áldozatával az üldözés következtében fellépett infarktus, agyvérzés, állandó stressz okozta rák stb. végzett. Arról az Orbánról, amit a hatályos törvények nem viccelésre, hanem életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélnek, más országok törvényei szerint pedig halálbüntetés jár neki! A Hír24 - amely eredetileg az irdatlan pofátlan és kritikátlan hírhamisításaival vágta ki nálunk a biztosítékot, amihez azóta is rendületlenül ragaszkodik, mert fajilag ilyen - nem a népért, hanem annak hóhérjáért aggódik! A Hír24-nek szent a hóhér, s míg magyarok legalább tízezrei vagy százezrek veszítik életüket a hóhér és médiacsőcseléke miatt, addig a Hír24 oligarchái a hóhér haláláról szóló humort is betiltanák! A tömeggyilkos minden előtt! És lássuk csak, mely cégek azok, amik még fizetnek is nekik ezekért, mert ott vannak a nép és az Emberiség ellenségei!

Lássuk, hogyan járt el a hóhér és a nép által eltartott bandája:

- Egyik napról a másikra kaptam egy fölszólítást - mondta el Csikós Juhász Imre -, fölragasztva az ablakra, hogy ha nem hagyom el kettő napon belül az I. kerület Országház utca 5., földszint 2. alatti lakhatást, akkor 10 napon belül bármilyen feltételekkel kilakoltatnak. Megkerestem egy jogi szakembert, aki levelet írt, megfogalmazva, miért nem lehetne kilakoltatni. A végrehajtónak ajánlottan, azonnal föladott levelet irodájába és az illetékes, megnevezett helyszínre azonnal föladtam, ajánlottan, bizonyíthatóan föladtam.

Tegyük hozzá: a magyarországi végrehajtók az ilyen leveleket automatikusan le szokták söpörni, gyakorlat szerint el sem szokták egyébként olvasni, mivel a nép jogai nem számítanak, ők pedig nem a nép jogaiért kapják a fizetésüket, hanem mint a Hír24, bármely oligarcha bűnöző csoport kiszolgálásáért, ahol a népirtás napi ügy, de a hóhér halála humor témája sem lehet, mert a hóhér mindenek felett áll!

Csikós Juhász Imre feltárta:

- Az intézkedéseim és a föladott levél ellenére 23 munkában töltött óra után arra értem haza, hogy kilakoltattak, a lakást lezárták, ruháimat és mindenemet elszállították, így átöltözni is csak pénzek kifizetése árán lehetett volna. 23 órai munka után jöttem, ahol alkalmi munkavégzéssel kis keresetemet kerestem, amivel közvetlenül életben maradhattam, mert a nem megkapott lakcímkártyából kifolyólag semmit nem lehet elintézni! Jelen pillanatban talán még érvényes személyi igazolványt sem lehet csináltatni lakcímkártya nélkül. Mikor hazaértem, azt tapasztaltam, hogy ki van ürítve a lakás, szomszédasszony tájékoztatott, hogy mindent elvittek egy raktárhelyiségbe, kaptam róla egy névjegykártyát, kinél érdeklődhetek, és ha kifizetem a raktárbérleti költséget, és a szállítási költséget, akkor - mivel a ruháimat is elvitték - fölöltözhetek majd. Hatóságilag kilakoltattak, beletettek a semmibe. A Budavári Önkormányzat polgármestere [a fideszes Nagy Gábor Tamás - a szerk.] pedig nagyon jól tudta, hogy nekem nem volt rá lehetőségem, hogy mást csináljak, és évtizedre visszamenőleg tájékoztatva lettek, és nem csak a Budavári Önkormányzatban lehet ez, bárhova bemehet bárki és a középvezetők nem segítenek.

Csikós Juhász Imre hangosabban mondta tovább:

- De idézem az Országos Nagycsaládosok Egyesülete titkárának a szavait, Török Ádámét: Csikós! Melléd állhatnék, de hidd el, egy héten belül nem lennék Török Ádámként az Országos Nagycsaládosok Egyesületének a titkára! Később elbeszélgettem vele, hogy akkor minek a titkárság, a rang, a pozíció, a hatalom, ha nem csinálhat senki semmit, csak a fizetését veheti föl!

Csikós Juhász Imre kiáltva folytatta, ahogyan a Hír24 bandája nem szereti hallani, hiszen a célkeresztben nem az áldozat nép milliói, hanem az áldozat nép közpénzen eltartott milliárdos hóhérjai vannak!:

- Engem nem érdekel, hogy Fidesznek, MSZP-nek, akárminek nevezik magukat! Egy banda(!), egy börtönbe kell, hogy kerüljön(!), aki pedig kikéri magának ezt a hangnemet(!), igenis, álljon a sarkára és mondja azt, hogy én egészséges tartással, virtussal rendelkezem(!), és nem vagyok elmebeteg! Mert az a legegyszerűbb, azt mondani egy emberre, hogy elmebeteg! Pedig ha a parasztnak a pulikutyájába belerúgtak a kocsma előtt, a paraszt fogta a bicskát és beleszúrta abba a baromba, aki a pulikutyáján tombolt! Én pedig az egészséges virtusomat, tartásomat nem nagyon akarom elviselni úgy, hogy semmit nem csinálhatok! Még csak föl sem akaszthatom magam, mert akkor is azt mondhatnák, hogy egy őrült ember voltam! De a pszichiátereket is szeretném, ha megszólalhatnának, és a titkosított anyagokat is szeretném, ha nyilvánosságra hozhatnák! Egyébként tudnia kell az elitnek, hogy az értelmiség nagyon kihalófélben van, rövid időn belül engedni kellene, hogy megkereshessük őket, kik azok, akik még el merik vállalni a vezetésünket! Mindaddig, amíg el nem kezdik leszaggatni mindegyiküknek külön-külön a fejét, mert abból egy olyan polgárháború lesz, ami a Földet körbe fogja söpörni! Szóval ezért félnek a magyartól, ezért félnek a magamfajtától, és a magamfajta egészséges virtusától, rettegnek, mert mit csinálnak egy olyan paraszttal, aki nem fél semmitől?! És ordítás nélkül ül az izzó vastrónon!

Csikós Juhász Imre szavai azért is külön figyelemre méltóak, mert a kapitalista rendszerek és a nagytőkés szociopata, nemzetközi gengszterek burzsoáziája és kitartott médiája Vietnámtól Kambodzsáig, Sztálintól Hitlerig úgy szokták végezni, hogy az új, megtorló rendszerek mindig az értelmiség elleni tömegmészárlásokkal kezdik, hiszen a nevében értelmiség volt az, amelyik a burzsoá tömeggyilkos rendszert fenntartotta, a kizsákmányolásért és a népirtásért elszánt orbáni szociopataként küzdött. Nem különös, hogy a politikai üldözésekben és a holtak tengerében nevelkedett új politikai rezsim mindig megtalálja a legfőbb felelősök között az önmagát értelmiségnek nevező, a nép vérén és tömegsírjain degeszre zabáltatott hulladékot és szemetet, és minden hajdani módosabbat munkatáborokba és haláltáborokba vitet, mégpedig családostól, ahogyan a burzsoázia idején saját vezetőitől látta a kilakoltatások és unokákig eladósítások tengerei során, ahol egy ember imperialista eladósításáért mindig az egész család fizetett, úgy, hogy az unokák életét is előre tönkre tették!

Emlékszünk az alig több, mint pár nappal ezelőtti késes támadásra, ahol a NAV közpénzen eltartott senkijeire támadt rá egy civil, miután megpróbálták tönkre tenni az életét és végleg emberhez méltatlan körülmények közé szorítani? Nos, Csikós Juhász Imre története is egy olyan történet, ahol bárki kést, szúró-, vágó- és lőfegyvereket, valamint bombát ragadhat, hogy kivégezze az egész moslék fideszes, általunk eltartott szemét, ganéj kuplerájt, a fideszes polgármesterig, a dúsgazdag, burzsoá szociopata gengszter, tehát törvényileg érinthetetlen Nagy Gábor Tamásig.

Én, Molnár F. Árpád, azt mondom: állatok ezek a mi pénzünkből élősködő parazita, vérszívó multimilliomosok és milliárdosok, amiket állatokként kell az utcákra és disznóólakba górni, mint a ganéjt, pontosan úgy, ahogyan ők tették és teszik, valamint fogják tenni tömegekkel, és családjukat úgy kell kivégezni unokáikig tartó eladósításokkal, utcákra dobálva, mint a férgeket, öngyilkosságba hajszolva őket mind egy szálig, ahogyan a népirtás bűntetteinek végeláthatatlan láncolatai során, folytatólagosan tették, teszik és fogják tenni a nép ellen, sok ezer öngyilkosságot közvetlenül okozva, és legalább százezernyi, az üldözés következtében szívinfarktus, magas vérnyomás okozta agyvérzés stb. által halomra mészárolt ártatlan magyar tömegekkel tették. Ahogyan szokták, miután a nép családtagjai már belehaltak a milliárdos faj üldözéseibe, amikor azt mondja a Júdásfaj a még túlélőknek: ott az ásó, te söpredék, ásd ki anyád, apád és gyermekeid hulláinak a sírt, mert te arra sem vagy méltó, hogy mi, burzsoá földesurak ennyit megtegyünk értetek!

Én mondom: halálra méltó és életre alkalmatlan, aki fideszesként vagy annak kiszolgálójaként bárhol a nép pénzéből élősködik vagy orbáni patkányok életét olyan szentnek tartja, hogy azzal a kifosztott és tönkre tett, tömegsírokba górt népnek még viccelni sem szabad, holott a törvények életfogytiglant, más országok törvényei és az erkölcs pedig halált, halált és halált követel megtorlásul! Azt mondom én, amit ezek tesznek: életre méltatlanok és lassú kínhalálra való ez az orbáni, pintéri, lázár jánosi, semjén zsolt-fajzatú, rogáni navracsics-söpredék.

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna egy alkalmi munkatársa gondoskodott Csikós Juhász Imre elszállásolásáról. Olyan személy tett ezért, aki maga is hajléktalan. Miközben orbáni és hír24-es gazdag paraziták a szálkát keresik mocskos árulókként az igazak és a becsület szemében, aközben az üldözöttek, kifosztottak és jogfosztottak tesznek az imperialista Júdásfaj üldözötteiért! Ezen körülmények is olyan terhelőek az orbáni és pintéri fideszes fajra, hogy egy normálisabb országban már rögtönítélő vagy hasonló népbíróságokkal lehetne elítélni és akasztással, valamint nyilvános sortüzekkel kivégeztetni az általunk eltartott fideszes összes érintett elkövetőjét. Az USA és az EU burzsoá söpredékállamában, amit így lelaktak a nyugati, vadkapitalista, kizsákmányoló és saját lakosságaikat tönkre tevő államok, másként nem is nagyon lehet elképzelni egy demokratikusabb és jogállamibb átalakítást, annyira felhalmozták ezen amerikai, EU-s és izraeli burzsuj államok saját szövetségeseiknek és barátaiknak nevezett, dúsgazdagokká hizlalt hulladékot és népirtó szemetet.

Volt már világháború abból, hogy az amerikai és a többi vadkapitalista államok bűnöző vezetései annyira kiszolgálták a bankárokat és a nagytőkés, akasztani és lesortüzelni való férgeket, hogy végül megteremtették a kommunizmus, megteremtették a fasizmus stb. ideológiákat, mert azt, amiket ezen, önmagukat még mindig jogállami demokráciáknak nevező hulladékállamok elkövettek, már nem bírták elviselni a nép tízmilliói.

A nyugat jelenkorunkban ismét, napról napra egyre több teret veszít, miközben a nép tömegei fordulnak el az egész nyugati világrendszertől és állnak át pl. az oroszokhoz. Az USA nagy "szerencséje", hogy a putyini FSZB még nem élt a mocskos nyugat által tálcán felkínált új világtörténelmi lehetőséggel, hogy nyugaton, így Magyarországon is tömegeket szervezzen be az orosz titkosszolgálatokba, országról országra haladva, a nyugati rendszerek szépen, sorban megdöntésére.

Pedig megteheti...


 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda