2021. 01. 20., Szerda
Fábián,Sebestyén névnapja

Ez a nemzet mindig fennmarad! (Villámriport a kilakoltatott, 10 gyermekes családanyával) (+Interjúfilm!)

Ez a nemzet mindig fennmarad! (Villámriport a kilakoltatott, 10 gyermekes családanyával) (+Interjúfilm!)
2014-03-11
Üzenem Orbán Viktornak és Pintér Sándor olajmaffiánknak, hogy a magyar nép tovább fog harcolni - nyilatkozta nekünk az a 10 gyermekes anya, akit Orbán Viktor polgármestere, Kovács Róbert a családjával együtt kilakoltatott és az út szélén hagyott.

Nyilatkozik: Faragó Ferenc Mihályné (Emőke)
Interjú és cikk: Molnár F. Árpád
Interjúoperatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
 
 
Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) a Nemzetközi Nőnapon rendezett tüntetés alkalmával adott villáminterjút a HírAréna és a Hírháttér számára.

- Ugye, elég szomorú, hogy elég kevesen vagyunk a tüntetésen - mondta a 10 gyermekes, családjával utcára dobott 10 gyermekes anya -; én éreztem, hogy itt kell lennem, mint magyar családanyának, magyar állampolgárnak, hogy igenis, amikor egyre kevesebben mernek jönni a tüntetésekre, mert félnek a terrortól, hogy meg kell mutatni, hogy ez a nép nem fogja hagyni magát (...)! És üzenem (...) az Orbán-kormánynak és a Pintér bűnözői bandának, (...) hogy ez a nép (...) több, mint ezer éven keresztül meg tudta tenni, hogy fennmarad! Hogy jöhet akármilyen külső-belső hatalom, ez a nemzet igenis mindig is fenn fog maradni és meg is fog maradni! Mi itt, magyar családanyák, tüntetők, harcosok megmutatjuk, hogy ezt a nemzetet, még hogyha akarja is külső és belső erő eltüntetni, ezt a népet nem lehet!

Az egyszerű családanyából lett harcos amazon - akit a Fidesz dúsgazdag közpénzmilliomosai, az ő megszállott és brutálisan önpusztító üldözéseikkel nemzeti hőssé tettek - Új Magyarország születésére vágyik. Mint mondta:

- Ahol ez a diktatórikus, emberirtó kormány elkerül a süllyesztőbe (...)!

Faragóné Emőke - mióta a Fidesz kilakoltatta - más családok utcára dobásánál, tüntetéseken éppen úgy jelen van, ahogyan akkor is jelen volt, amikor Orbán Viktor házánál a devizahitelesek és az eladósított tömegek összecsaptak a rendőrséggel. A 10 gyermekes, az oligarchia általi üldözésekkel hőssé nevelt anya a következő szavakat mondta:

- Tehát hogy ha esetleg győznek, innét üzenem Orbán Viktornak és szintén, a TEK-et fölállító Pintér Sándor olajmaffiánknak, hogy (...) utána is a magyar nép tovább fog harcolni az igazáért és a szabad, független Magyarországáért, hogy ne diktatúrában éljenek az emberek!

Faragó Ferenc Mihályné és családja fideszes kilakoltatása nem csak morális idiotizmus szempontjából az egyik legfeltűnőbb lakáskiürítés a Rákosi-rendszer óta, de a rendőrség és az ügyészség nyilvánosan elkövetett bűncselekményei vonatkozásában is az egyik vagy a leghalmozottabban köztörvényes közpénz-hatósági kilakoltatás, amihez fogható valószínűleg nem volt Magyarországon a Sztálin-rendszer óta, amikor a sztálinizmus magyarországi helytartójává Rákosi Mátyás despotát nevezte ki a Szovjetunió terrorista tömeggyilkosa, Joszif Viszarionovics Sztalin. Mint azt az alábbi, 16 pontból álló hivatkozási listában adekvát módon bizonyítva áttanulmányozhatják: a rendőrség és az ügyészség szervei - az ügyészség részéről legkiemeltebben a Polt Péter legfőbb ügyész által kinevezett Ott István főügyészségi ügyész és vezető ügyész folytatólagos elkövetésével - a teljesen ártatlan kívülállókat és a tudósító újságírókat is hamisan megvádolták. Annak ellenére, hogy ártatlanságukat és a hatóságok köztörvényes bűncselekményeit és ömlesztett hamis vádjait az általunk készített és publikált dokumentumfilm felvételei adekvátan, azaz teljes körűen bizonyítják. Itt láthatják az újságírók üldözését és a rendőri szervek, valamint az orbáni ügyészség hamis vádjait és köztörvényes cselekményeinek lajstromát bizonyító dokumentumok egy médialistáját: Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.!

Egyébként a Fidesz frontemberéből lett köztársasági elnök, Áder János a 2014-es országgyűlési választásokat - valamely rétegekben már tudatosan szervezve - 04.06-ára tűzte ki, ami az isteni és a sátáni szimbolikában a négyszer 6, azaz a 6666, másként a 66-66 jelképe is. Faragóné Emőkét és családját pedig a kőbányai Kápolna utcából (mint templom vagy szentély), a 63-as lakásból lakoltatták ki (mint 666), mégpedig 6. hónap 11-én. Kőbánya is azonnal előtűnő Isteni és a Jézus Krisztust felidéző jelkép, hiszen a Teremtő, a Jézus Krisztus és Jézus tanítványai rendszeresen kőhöz és sziklához hasonlították a Mindenhatót, valamint az Isten igaz egyházát, amely biztos alap az Isten egyháza felépítéséhez, mind nagyegyházi, mind gyülekezeti, mind személyi karrier szeméontjából.

A 10 gyermekes, utcára dobott családanyával készült nőnapi, a Hősök terén forgatott rövid interjúfilmünket itt láthatják:
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.08.; Városliget, Budapest.
Készült: 2014.03.11.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.11.A cikkben hivatkozott irodalomból:
 
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója és a családjával kilakoltatott Faragó Ferenc Mihályné (Emőke).
 
2014. március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon, a Hősök terén tartott tüntetés idején.
 
Március 8-án Molnár F. Árpád, A Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, valamint a Fidesz oligarchiája által családjával együtt kilakoltatott, 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke).

Csillag Ösvény Jósda