2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

EU-agónia: Gyurcsány! Ballibek! Eladósítjátok az unokáinkat is, ti nácik! (Műsorunk)

EU-agónia: Gyurcsány! Ballibek! Eladósítjátok az unokáinkat is, ti nácik! (Műsorunk)
2016-07-03
- Mit kínál egy ilyen merkeli fasiszta kurva, meg egy ilyen alkoholista debil migránsidióta, mint a Juncker?! - teszi fel a kérdést a HírAréna politikai üldözött főszerkesztője, ingyenes jogvédő, Molnár F. Árpád, aki Emma Paradigmával hallható.
 
Sz. L.

A szókimondó műsor tanulsága egyetlen Molnár F. Árpád-idézetben is kifejezhető:
"Ha az EU nem hajlandó megváltozni, és az arabok, a bankárok, meg a népgyűlölő, népirtó terror helyett a saját lakosságát képviselni, akkor az Európai Uniót meg fogjuk ölni. Nem Gyurcsány, nem  az MSZP, nem Merkel, meg holmi alkoholista adócsaló junckerek döntenek erről, hanem mi. Mi döntjük el, hogy életben hagyjuk, vagy megöljük az Európai Uniót. És mi meg fogjuk ölni. Mi megöljük az Európai Uniót, ha nem hajlandók a lakosság érdekeit szolgálni. Megöljük. Megöljük őket."

- Mit kínál egy ilyen merkeli fasiszta kurva, meg egy ilyen alkoholista debil migránsidióta, mint a Juncker?! - teszi fel a műsorban az egyenes kérdést Molnár F. Árpád.

Ha kíváncsi a válaszokra, hallgassa meg a legújabb, most publikált műsorunkat!

A beszélgetés közben, stílszerűen, az európai országokat szándékosan temető USA jelképével, séta egy magyarországi, európai uniós temetőben. Hogy mindenki érezze, mennyit érnek a halottak, és mindenki láthassa, hogy már akkor halott volt, amikor még tehetett volna ellene.
 
EU-agónia: Gyurcsány! Ballibek! Eladósítjátok az unokáinkat is, ti nácik!
(Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)


 
 
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda