2021. 09. 24., Péntek
Gellért,Mercédesz névnapja

Észak-Koreában ingyen kapják a lakásokat - mondták el nekünk a KNDK diplomatái

Észak-Koreában ingyen kapják a lakásokat - mondták el nekünk a KNDK diplomatái
2019-10-31

Észak-Koreai barátaink egy nagy nemzeti ünnepükre hívták meg Molnár F. Árpádot, a HírAréna Online főszerkesztőjét, otthonvédőt Bécs Észak-Koreai Nagykövetségére. A legutóbbi találkozón folytatott baráti beszélgetésen esett szó arról, hogy a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságban a lakhatás biztosítása ingyenes.

(A fotók a KNDK-tól kapott fotóink közül valók.)

Molnár F. Árpád, aki időközben a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke lett, a koreai diplomatákkal folytatott baráti beszélgetésen elmondta, hogy Magyarországon rendkívül nagy probléma, hogy rengeteg a kilakoltatás, és a bankok efféle imperialista haszonszerzése a magyar lakosság ellen. Észak-koreai barátaink pedig beszámoltak arról, hogy náluk a lakásokat ingyen adják.

Médiáink - a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online - számos alkalommal beszámoltak arról, hogy a világ legszínvonalasabb diplomáciája Észak-Koreának van. Egyúttal Észak-Korea a legjobb vendéglátó is. A koreai diplomaták - ismertettük már korábban is - a legtökéletesebbek a világ országainak diplomáciai közül.

 

---

Ha segítségre szorul, keresse médiáinkat vagy jogvédő egyesületünket: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda