2021. 01. 25., Hétfő
Pál névnapja

Elvette a komlói gyámügy a kiválóan tanuló gyerekeiket (Tóth Zsolt - Molnár F. Árpád)

Elvette a komlói gyámügy a kiválóan tanuló gyerekeiket (Tóth Zsolt - Molnár F. Árpád)
2020-11-25

Miután a volt feleségtől az apához került a 3 gyermek, az édesapa az élettársával 4 éve nevelték, 2 éve 72 négyzetméteres lakásban. A bukásra álló és magatartásproblémás tanulóból kiváló magatartású, kitűnő tanuló és városi versenyek győztese lett, az óvodából iskolába került középső gyermek szintén kiváló tanuló lett. A legkisebb, a 6 éves kislány nem akart rendesen enni, csak édességet, a fürdés ellen ordítva tiltakozott, félt egyedül maradni és egyéb kisebb pszichológiai problémák. Ezért segítséget kértek a családsegítőtől, mert azt hitték, a családsegítő azért van, hogy a családoknak segítsen. Mivel segítséget kértek, ezért az összes gyereket elvették és nevelőszülőknek adták, ezzel az összes gyermekben visszafordíthatatlan lelki töréseket okozva.

Médiáink és jogvédő szervezetünk az Orbán-kormány idején féktelenül elharapózott gyermek-elvételi és gyermekkereskedelmi ügyek, valamint a nevében családsegítő és gyermekvédelmi szervezetek sok helyen extrémen kirívó szakmai alkalmatlanságának, dilettantizmusának, szándékos bűnszervezeti bűnözésének és rosszindulatának legfőbb leleplezője és legtöbbet feltárója.

 

Egy részlet az egyik minket megkeresett szakmabelitől, a személyes adatok kitakarásával:
"Jó napot Kedves Árpád!
Körülbelül egy éve nézem a youtubon a műsorait. Sok mindenre választ kaptam ezekből. Sajnos 6 keserves hónapot dolgoztam családsegítősként [a nagyváros nevét kitakartuk - a szerk.]. Azelőtt másfél évet dolgoztam egy kis faluban családsegítősként. Olyan szintű szakadék volt a kettő között hogy már azt hittem én látom rosszul a dolgokat. A kis faluban a józan ész szerint dolgoztunk, segítettünk a családoknak az ügyeik intézésében, munkakeresésben gyakorlati dolgokban. Az lett volna ott a szégyen ha egy gyereket ki kellett volna emelni a családból. Ezt követően [az imént kitakart nagyvárosban  a szerk.] pont azt tapasztaltam amiről jó pár videójában szó van, hogy a normális családokra szállnak rá. Én ugye hangot adtam véleményemnek, meg is keserítették a napjaimat a kollegák azon része akik azt látták büszkeségnek hogy kiemelték a gyerekeket a családból. Amikor felmondtam a főnök pszichológushoz akart küldeni , nem akarta elfogadni a felmondásom. Szerencsére azóta már jó munkahelyem van. Így utólag teszem össze a részleteket mi miért lehetett ott. Gratulálok a munkásságához. Minden jót!"

Egy másik nézői kommentár, amit az élő adáshoz mellékeltek:
"A Komlói ,gyámüggyel valami nincs rendben. Vagy nagyon rosszindulató emberek, vagy nagyon dilletansak . Pár éve/kb 3/ lehetet, hogy egy anyuka, akit a rossz körülmények miatt rendszeresen beidéztek a hivatalba, sírva mondta a testvérének, hogy egyszerüen ellopta a gyámügy a gyermekét! Ledöbbentünk. Nincs előtte tárgyalás, nincs előtte beszélgetés, hogy nem jó a gyerek helye? Semmi nem volt, alkalom adtán meghallgattak az anyukát, aztán jól van. Mehet haza, majd jöjjön ekkor ,meg ekkor. Következő alkalommal, beszélgetnek vele, a kisgyerekkel is, majd bejön a szobába a kollegina, elviszi a gyereket kicsit játszani a másik szobába. Egy kis idő múlva, mondják az anyukának, végeztünk, haza lehet menni. De hol a fiam, még nem hozták vissza! mondta az anyuka! A gyámügyes : nem is fogjuk! Már elvitték állami gondozásba. Az előbb ment el vele az autó. Az anyuka sírt, örjöngött, rosszul lett. De gyereket nem kapta vissza. Szegyen ami Komlón megy a gyámügyön. Felmerült, hogy össze játszanak, a nevelőszülökkel, az kap olyan gyereket, aki támogatja a gyámügyi ügyintézőt. Komlón nincs munka lehetőség, ez is jövedelem szerzés. Pontos nevet adatokat tudok mondani . A gyámügyes dolgozókról is akik akkor ebben részt vettek."

 

Nyilatkozik:
Tóth Zsolt (az édesapa)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Interjú:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda