2019. 08. 18., Vasárnap
Ilona névnapja

Élőben tudósítottunk az útlezárásos Orbán-ellenes tüntetésről

Élőben tudósítottunk az útlezárásos Orbán-ellenes tüntetésről
2019-02-15

Miután az amerikai Facebookon kivétel nélkül az összes élő adásunkat menet közben blokkolják, minden alkalommal, akármilyen eszközről jelentkezünk be, ezért a pár nappal ezelőtti tömegtüntetést - a blokkolás után - a youtube-on folytattuk.

Miután Donald Trump elnöksége óta mind Trump, mind pl. a Paul M. Nakasone által vezetett NSA, mind az amerikai közösségi és videomegosztó oldalak soha eddig nem látott mennyiségben tiltották be külföldi médiák, emberjogvédők és gondolkodók millióit, a világ minden országában, és a Trump-rezsim és cenzorszervei teljesen egyértelműen vállalják, hogy esküdt ellenségei minden magyarnak, aki nem Orbán Viktor diktatúraépítését támogatja, továbbá minden rekordot megdöntött az ezen felüli amerikai vírustámadások mennyisége is, így érthető, hogy a Facebook is, amikor nem alkalmaz nyilvános betiltásokat, a diktatúraépítő amerikai-magyar-izraeli betiltó konvoj az illegális betiltó eszközökhöz nyúl.

Ezért természetes, hogy Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online élő közvetítéseinek összesét, kivétel nélkül minden egyes alkalommal, valahány perc után  egyszerűen blokkolják, alaposan belerúgva az élő adásokat élőben figyelő magyar lakosság tömegeibe.

Az USA olyan mértékű és akkora mennyiségű szervezett, valamint nyílt ellenségességet demonstrál minden nem orbánista magyarok ellen, amire soha, semmikor azelőtt nem volt példa a Világtörténelem során. Az USA - az elnökkel, az NSA-vel, a Facebookkal, a YouTube Inc.-vel stb. - teljesen nyílt háborút folytat a magyar néppel szemben, a magyarországi elnöki diktatúra kiépítésére.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az Amerikai Egyesült Államok és annak fiókszervezetei halálos ellenségei a magyar nép szabadságának és nemzetünk egész jövőjének.

Ezért mi is sok lábon állunk, hiszen az USA dühödt sátáni fenevadként járja körbe a Földet, keresvén keresve, mint a Sátán, hogy elnyelje mindazokat, akik nem a népirtó állami bűnözés, nem a soha eddig nem látott mértékű és mennyiségű korrupciós bűntettek és nem a diktatúra oldalán állnak.

Sok lábunk egyike az ide linkelt youtube-oldal is, amely egyike azon csatornák sorának, amiken élő adásainkat láthatják:

A pár nappal ezelőtti élő adás a Facebookon már nem volt látható,
mert az USA, Izrael és Orbán nyíltan építik a diktatúrát Magyarországon:

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda