2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Élőben közvetített tüntetés az orbáni-trumpi butaság alapú társadalom ellen

Élőben közvetített tüntetés az orbáni-trumpi butaság alapú társadalom ellen
2019-02-15

Miközben Trump külügyminisztere, Mike Pompeo - Orbán Viktorral találkozván - eladta a teljes magyar népet, és rábólintott az elnöki diktatúra kiépítésére, nagy tüntetés történt a butaság alapú és cenzúra alapú társadalom kiépítése ellen a Magyar Tudományos Akadémiánál. A tüntetésről Molnár F. Árpád élőben tudósított, és ahogy mindig, egészen addig tudósított, amíg az amerikai Facebookon történt élő adást illegális módon - mint jó ideje kivétel nélkül az összes élő adásunkat - blokkolták.

Az élő adásban az ELTE egyetemen - az egyetemi tanárok és oktatók részéről - napi szinten elhangzott panaszokat és reklamációkat is idéz Molnár F. Árpád, amik soha, sehol, egyetlen médiában sem kerültek ismertetésre. Molnár F. Árpád gyakran érintkezik egyetemi oktatókkal, tanárokkal és professzorokkal, onnan tudja azokat, amik soha, sehol, semmilyen fórumon nem jelentek meg.

Miután a Facebookon a világ összes országában törvénytelennek minősített illegális, fekete project keretében történt haza- és nemzetellenes blokkolás megtörtént, a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád a youtube-on kezdett új élő adásba.

Hiába az amerikai, izraeli (netanjahuista) és magyar (orbáni) összefogások a teljes magyarországi ellenzék elhallgattatására, az élő adás utóbb ismét, mint mindig, jó pár helyre feltöltésre került.

Az első lejátszón a Facebookon látott közvetítést láthatják, amíg az illegális módon cenzúra alá nem került. A második lejátszón a Facebookos blokkolás után, már nem a Facebookon folytatott élő adást tekinthetik meg. (Az élő adás közbeni időnként nagy szél olykor sajnálatos hanghibát eredményez.)

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

A Facebookos live stream az illegális állami blokkolásig:

 

Az illegális támadás után a youtube-on folytatott élő adás:

Csillag Ösvény Jósda