2020. 05. 28., Csütörtök
Emil,Csanád névnapja

Élőben: Idős asszony és fia holmijainak kirámolása moratórium alatt

Élőben: Idős asszony és fia holmijainak kirámolása moratórium alatt
2018-12-01

A milliárdos söpredék által devizacsapdába sortüzelt idős asszony és fia saját ügyeiket intézték, miközben a fejük fölül kivásárolt lakást az új tulajdonos elkezdte kirámolni, a zárat pedig lecserélte. Bognár Tibor kollégánk értesítette Molnár F. Árpádot, a HírAréna és a Hírháttér főszerkesztőjét, aki egy kollégánkkal a helyszínre sietett. Az ott készült élő adást láthatják.

A családot - Pribilinszki Sándornét és fiát, Zoltánt - korábban Toroczkai Lászlóék próbálták megvédeni. Nekünk akkor senki nem szólt az esetről, ezért nem tudtunk kivonulni. Most viszont egy harcostársunk szólt, ezért sikerült megjelenni a helyszínen, ahová viszont senki más nem ment a Föld bolygóról. Mivel Molnár F. Árpád értesítette őket, később megérkezett még Fodor Brigitta munkatársunk, és egy harcostársunk, Sánta Teréz.

Ha kilakoltatási időpontról tud, akkor igyekezzen, hogy a kitűzött időpont előtt legalább 24 órával értesítsenek minket, mert akkor Molnár F. Árpád legalább 10-15 főből, főleg ismert ellenállókból és aktivistákból álló csapatot tud toborozni a helyszínre, és ki tudja értesíteni az összes parlamenti pártot, és az otthonvédelemben a legkiválóbb parlamenti képviselőket. Közülük a legjobb nagy valószínűséggel meg is jelenik védeni a maffiaállam magyargyűlölő hóhérja, tehát Orbán Viktor és bűntársai által kilakoltatásra ítélt személyt vagy családot.

Ha Ön viszont csak egy elvakult fanatikus pártgörény, akkor megértjük, ha nem értesít minket, hiszen Molnár F. Árpád nem pártgörénylét alapján, hanem a személyek párt- és civil szervezeti identitásától függetlenül hív baloldalit és jobboldalit, párttagot, vezetőt és pártsemlegest egyaránt.

Ha bajban van, vagy segítségre szorul, vagy információval stb. szolgálna, szintén keressen minket: Tel.: +36/30/919-6386.

Az élő adást megtekintheti a Facebookon:

 

 

Az élő adást utóbb az egyik YouTube-csatornánkra is feltöltöttük:

Csillag Ösvény Jósda