2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Élőben az otthonvédelem legfőbb szervezőjével, az oltásokról is Hajnal Jánossal, Molnár F. Árpád

Élőben az otthonvédelem legfőbb szervezőjével, az oltásokról is Hajnal Jánossal, Molnár F. Árpád
2021-07-31

Az Alaptörvény érvénytelen leghíresebb mozgalmi vezetőjét, Hajnal Jánost Molnár F. Árpád interjúvolta. A közvetítés az Internet különböző pontjaira, egyszerre történt.

Élő adás:
- Hajnal János (az Alkotmányos Ellenállás, majd a Népszuverenitás Mozgalom szervezője, a kilakoltatásokon megjelenő csoportok legfőbb szervezője)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor (a HírAréna Online lapigazgatója)

Tartalom:
1:23 Az Alaptörvény érvénytelen! - Alkotmányos Ellenállás, Népszuverenitás Mozgalom.
7:36 Hogy lett Hajnal János a kilakoltatások elleni csoportos fellépések vezetője?
11:02 Orbán azt hirdette: meg kell adóztatni a bankokat, az ellenzék pedig - a Jobbikot kivéve - felháborodott és bankmentő csomagokat követelt. EBRD szerződés. Orbán és a kötelező védőoltás.
16:02 Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke több kilakoltatásra ment, mint az összes többi képviselő együttvéve. Jakab Péter vagy Z. Kárpát Dániel. A közösségszervezés képessége és annak hiánya.
23:06 Minden pártot hívtunk kilakoltatásra, de csak a Jobbik járt el. Az LMP ritkán, a többi soha. Alkalmanként több százezer nézőről mondtak le, és nem nemzeti hősök, hanem a nemzet szégyenei és árulók lettek.
25:42 Póka László befejezte a kilakoltatásokra járást, Hajnal János viszont közösséget szervezett erre. Ennek kő kemény következményei.
27:14 Ismét Orbán és az ellenzék bankmentéseiről.
28:00 Kilakoltatási esetek és a szekszárdi fideszes lakásmaffia, amelyért a rendőrmaffia éveken át próbálta büntető eljárás alá vonni Molnár F. Árpádot.
30:28 Rendszerváltást akarnak, de elutasítják az összes pártot. De akkor hogyan lehet rendszerváltás? Átállítható-e a rendőrség a nép oldalára?
36:35 Miért kezdtetek el ilyen markánsan beleállni a Covid-19 járvány állami intézkedéseibe és az oltások ügyébe?
40:23 A Facebook és a YouTube cenzúráiról és átláthatatlanságáról.
42:18 A nagy oltáskritikusok: Pócs Alfréd, Gődény György, Lenkei Gábor, Tamasi József. Mi a véleményed Gődény Györgyről?
45:56 Kire szavaztok a 2022-es parlamenti választásokon?
46:45 Melyik párt áll hozzád a legközelebb és melyik a legtávolabb? Felmérés: a mi nézőink legtöbbje a Jobbikra szavazna, második helyen a Mi Hazánk áll.
50:37 Az LMBTQ az amerikai multik kötelező világvallása. Három gyermekes családapaként szeretnéd-e, ha Magyarországon is transzvesztiták oktatnák a saját szexualitásukat az óvodákban és az iskolákban?
54:47 Dohányzol? Felmérés: a mi nézőink ennyi százaléka dohányzik.
55:19 Kire szavaznál?: Isten és Jézus, vagy Sátán, vagy Gyurcsány és ellenzék, vagy Orbán Viktor, vagy USA? A mi nézőink így szavaztak.
57:37 A szakemberek szerint ősszel biztos a koronavírus negyedik hullám.
1:02:11 Spontán a nézői kommentekből.
1:03:53 Vírus vagy oltás? Oltatlansági igazolványokat kínál a Népszuverenitás Mozgalom.
1:11:03 Melyik politikusnővel töltenél egy 18+ éjszakát? Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea, Dobrev Klára, Bősz Anett vagy Szájer József? A mi nézőink toronymagasan Kunhalmi Ágnesre szavaztak. Molnár F. Árpádnak Bősz Anett tetszik a legjobban.
1:13:33 Programajánlat és befejezés.

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda