2020. 02. 24., Hétfő
Mátyás névnapja

Élőben a Teréz körúti robbantás elítéltjének édesapjával, nézői véleményekkel!

Élőben a Teréz körúti robbantás elítéltjének édesapjával, nézői véleményekkel!
2019-03-10

2016. szeptember 24-én 22 óra 36 perc 18 másodperckor - két rendőr ellen - bomba robbant a budapesti Teréz körúton. Ez Magyarország leghíresebb körútja. Az esetért Papp László fiát ítélték el, de vajon tényleg ő volt a tettes? A robbantás előtt egy nappal a DK-s politikus Kakuk György nyilvánosan szólította fel Orbán Viktort, ne robbantson! Kakuk György pár hónappal később összeesett és meghalt.

Papp László fiát úgy ítélték el első fokon, hogy a felmentést indokló bizonyítékokat egyszerűen félresöpörték, és nem magyarázták meg! Azért, mert - eddig úgy fest - nem lehet őket kimagyarázni, azaz nem lehetséges, csak az elítélt felmentésére alkalmazni!

Páratlan, egyetlen más médiában nem látható és nem hallható módon, élő adásban, nágy kamerával, négy csatornára, Facebookra és YouTube-ra egyszerre beszélgetett Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője Papp László földrajz- és testnevelés szakos, környezetvédő tanárral, az elítélt fiatal fiú édesapjával, mely páratlan és exkluzív műsorhoz a nézők is szabadon hozzászólhattak és cenzúra nélkül kérdezhettek!

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

A Facebookra közvetített élő adás így nézett ki:

 

 

Pl. az egyik kevésbé ismert YouTube-csatornánkon így volt látható,
de ha pl. ide klikkel, egy másik kameraállásból is láthatja:

Csillag Ösvény Jósda