2021. 02. 28., Vasárnap
Elemér névnapja

Élőben, most! 2011 óta USÁ-ból ember nem repült űrbe! Elon Musk most megpróbálja!

Élőben, most! 2011 óta USÁ-ból ember nem repült űrbe! Elon Musk most megpróbálja!
2020-05-30

Korunk Nikola Teslája, azaz Elon Musk a SpaceX programja keretében mindjárt embereket lő az űrbe. A Világtörténelem során most először fordul elő, hogy nem egy állam, hanem egy magánvállalat teszi ezt meg (ha sikerül)! Bár az esemény világtörténelmi jelentőségű, a magyar média és közállapotok irdatlan butasága és sötétsége miatt természetesen nem tud róla szinte senki Magyarországon. Ön viszont élőben követheti az Emberiség történelmében egyedülálló pillanatokat.

Az elmaradott Emberiségnek eddig csak három országa produkált olyat, hogy saját erejéből embert tudjon küldeni a világűrbe. Az oroszok, az amerikiak és Kína után most először egy magánvállalat, helyesebben egy magánvállalkozó az, aki mérnökként és repperként ezt - az Emberiség történelmében először - megkísérli, miután az előző kilövést a rossz idő miatt el kellett halasztani.

2011 óta az USA a volt Szovjetunió-beli Kazahsztánból küldött embereket az űrbe. Most, 2020-ban - a magánember Elon Musknak köszönhetően - ismét esélye lett, hogy felzárkózzon ebben hajdani önmagához.

Nézze a videót élő, egyenes adásban:

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, ne hagyjanak ránk se telefonszámot, se mást, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy az ezernyi megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda