2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Élő műsorunk: Hárman egy ágyban (Fodor Brigitta, Molnár F. Árpád, Tóth Maya)

Élő műsorunk: Hárman egy ágyban (Fodor Brigitta, Molnár F. Árpád, Tóth Maya)
2019-04-07

A témák: 1. Kövér László betiltotta Szabó Tímeát (PM). 2. Két tini egy férfi lányát zaklatta, ezért megverte őket, a bíróság felfüggesztettre ítélte. 3. Kötelező középfokú nyelvvizsga nélkül betiltva a főiskola és az egyetem: tovább fejlesztve a buta munkások és a bukásra ítéltek pártországa. 4. Lehet-e miniszterelnök, aki Grazba jár pszichiátriai kezelésre, skizofrénia elleni gyógyszereket szed, és mellesleg középfokú nyelvvizsgája sincs, úgy dirigál?

A műsorban:
- Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője;
- Tóth Marianna Maya, írónő, nyelvtanár, hegedűművész;
- Fodor Brigitta Andrea, bölcsész egyetemista, a HírAréna Online munkatársa.

A tartalomból:
- Kövér László betiltotta Szabó Tímeát, mert a PM politikusának az a véleménye, hogy a fideszes politikusok a saját anyjukat is eladnák 2 forintért. A véleményeket tiltsuk be, vagy Kövérék ezermilliárdos bűntetteit?

- Két tizenéves (egy lány és egy fiú) rendszeresen zaklatta a lányát, ezért az apa egy buszmegállóban megvárta őket, megverte és bocsánatkérésre kényszerítette. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a férfira. Kinek van igaza, mi a helyes eljárás?

- Kötelező középfokú nyelvvizsgát vezet be a Fidesz a főiskolára és egyetemre jelentkezéshez, miközben sem Orbánnak, sem Gyurcsánynak nincs nyelvvizsgája. Elmondjuk, Orbán miért akadályozza a nyelvtudást, miközben egyre nagyobb tömegeket szorít ki az iskolázottságból. A krokodilokat kirúgja, mert nem tudnak fára mászni, a tigriseket meg azért, mert még a krokodilok is megeszik őket, ha úszni próbálnak.

- Az előző témából adódik: lehet-e miniszterelnök, aki Grazba jár pszichiátriai kezelésre, és a döntési képességeit kemikáliákkal korlátozzák és módosítják, ahogyan Hitlerrel tette az orvosa?

Az élő adás címének ötletét az adta, hogy a nézők megírták: e hármas, együtt rendhagyó műsorhoz vezetett.

Az élő adásban nézői kommentek, vélemények, kérdések és felvetések felolvasásával, 4 kamerával, 4 csatornára, Facebookra és YouTube-ra egyaránt streamelve.

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

Ha bajban van, ha bármi kapcsán információi vannak, vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

A Facebookra így nézett az egyik kamera:

 

 

Egy másik kamera (a négyből) erre a YouTube-csatornára nézett
(ha pedig pl. ide kattint, egy harmadik kameráról, egy harmadik csatornán is láthatja):

Csillag Ösvény Jósda