2019. 07. 16., Kedd
Valter névnapja

ÉLŐ! Molnár F. Árpád nyitó beszéde az Amerikai Nagykövetségnél a betiltások ellen

ÉLŐ! Molnár F. Árpád nyitó beszéde az Amerikai Nagykövetségnél a betiltások ellen
2018-08-24

Az USA által betiltott, ezért eddig már több százszor annyi emberhez eljuttatott információkkal, betiltott magyar áldozatokkal körülvéve Molnár F. Árpád, az USA Budapesti Nagykövetsége elé szervezett demonstráción.

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor
Emma Paradigma

ÉLŐ! Molnár F. Árpád nyitó beszéde az Amerikai Nagykövetségnél a betiltások ellen

Ha bajban van, segítségre szorul vagy nekünk segítene bármiben: +36/30/919-6386.

Hiába volt minden szép szó, az USA továbbra is tömegesen tiltotta be és semmisítette meg a magyar független média, emberjogvédők, devizahitelesek, kilakoltatottak, tudósok, színházi rendezők, dokumentumfilmek, műsorok, interjúk stb. tömegeit. Ezért Molnár F. Árpád ismét tüntetést jelentett be az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége elé, ahol már jó pár betiltott magyar által megtaposásra is került Donald Trump amerikai elnök és Paul M. Nakasone, az NSA főigazgatójának képe.

További válaszul Molnár F. Árpád olyan tudósításokat szervezett meg, amiket egyenként is, 24 óra alatt kb. 200 ezren láttak. Ezekben elmondta mindazt, amit az USA betiltott.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy az USA betiltotta Magyarországon azon információk terjesztését, hogy Benjamin Netanjahu belső köreiből kiszivárgott, milyen tervei vannak Magyarországgal és Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, és az USA betiltott két, kilakoltatás előtt álló embert.

Ezért Molnár F. Árpád szó szerint százszoros nézettségről gondoskodott, és mindent százszoros erővel hozott nyilvánosságra.

A felvételen a 2018. augusztus 11-ei, a US Embassy előtt tartott tüntetés nyitóbeszéde.

Az USA egész világ elleni média- és lakossági üldözései során nem tudta megtanulni, hogy a tehetségeket nem szabad provokálni, mert tehetségükkel a provokátor ellen fordulnak.

Név szerint említve és/vagy a felvételen: April H. Foley (volt amerikai nagykövet), Donald Trump (amerikai elnök), Paul M. Nakasone (NSA igazgató), Michael S. Rogers (az NSA előző igazgatója), Majzer Ildikó, Hering Vilmos, Hrabovszki Mihály, Heveli Mária, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, Edward Snowden (minden idők egyik legfőbb tényfeltárója, ezért az USA meg akarja gyilkolni), Benjamin Netanjahu (Izrael), Orbán Viktor (Fidesz).

Csillag Ösvény Jósda