2020. 08. 05., Szerda
Krisztina névnapja

Élő és holt devizásokért zsidók, romák, jobb és bal magyarok! (Filmünkkel!)

Élő és holt devizásokért zsidók, romák, jobb és bal magyarok! (Filmünkkel!)
2016-10-12
Sok ezer öngyilkosságról is a MAZSISZEM elnöke, Rosenfeld Dániel. És nyilatkozik Száva Vince, az ország egyik leghíresebb roma jogvédője. Szól Polgár Zoltán, a nemzet egyik leghíresebb ügyvédje, és kiválón szónokol a magyar történelem egyik leghírhedtebb - természetesen orbáni - kilakoltatásának túlélője, a nemzeti hőssé vált Szklenkáné Kovalcsik Enikő is. A szónoklatok hátterét is egy barátunk, Balog István szolgáltatta, a svédországi bejegyzésű Jogállamért Egyesület elnöke.
 
Cikk: Sz. L.

A 15 perces film vonala hullámokban felfelé ívelő, és szép és ritka példáját mutatja a vallástól és származástól független összefogásnak. A pártbigott és rosszindulatú imperialista média által elhallgatott ökumenikus megemlékezés főszervezője a zsidó vallású Rosenfeld Dániel Imre, a Magyar-Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) alapítója és elnöke, aki többek között kántorjelölt is.

A filmet Molnár F. Árpád, a magyarországi otthonvédelem egyik legnagyobb alakja rendezte, aki többek között a HírAréna főszerkesztője, és jelenleg is közel fél tucat olyan koncepciós per folyik ellene, amit Orbán Viktor ingyenélő bűnöző polgármesterei indítottak ellene. Az, hogy Orbán Viktor politikai üldözést folytat ellene, amerikai hírszerző jelentések alapján bekerült a WikiLeaks-be is.

Tehát a film valódi sztárparádé.
 
Zsidók, cigányok, jobb és bal magyarok
az élő és holt devizásokért! (Film: Molnár F. Árpád)

(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 16.)

 

Az USA által megsemmisített link:

 
 
Interjúk:
Molnár F. Árpád (ELI)

Nyilatkoznak:
Rosenfeld Dániel Imre
Száva Vince

Szólnak még:
Szklenkáné Kovalcsik Enikő
Dr. Polgár Zoltán

Operatőrök:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Narciso Rojo

Executive producer:
Domján Tibor
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 
 
Nézze meg akciófilmünket is, amiben könnygáz-támadás után a Sátán kilakoltatja Kovalcsik Enikőt és családját, Molnár F. Árpádot pedig a fogdába viszi!:

Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak)
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda