2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

ÉLŐ: Bírósági Titkok, Korrupció! (Dr. Szepesházi Péter volt bíró - Molnár F. Árpád)

ÉLŐ: Bírósági Titkok, Korrupció! (Dr. Szepesházi Péter volt bíró - Molnár F. Árpád)
2019-06-05

A volt bíró, és nemzeti hőssé vált Szepesházi Péter az ellene bírói időszakában folytatott politikai üldözésekről is beszél Molnár F. Árpád médiaalapító és jogvédő társaságában.

Kedves Nézők: kérdezzenek és reagáljanak élőben!

Több kamerával, Facebookra és YouTube-ra egyszerre közvetítünk!

Iratkozzanak fel a csatornáinkra, hogy ne maradjanak le a kizárólag nálunk látható, exkluzív és rekord szókimondó élő műsorokról és történelmi botrányokról!

FIGYELEM! Ha az élő adás - mint sok hónapon át - a Facebookon, rejtélyes módon blokkolásra kerül, a Hírháttér Multimédia YouTube-oldalán is tovább nézheti a közvetítést!: https://www.youtube.com/user/Ocean989/

Az élő műsorban:
- Dr. Szepesházi Péter, korábban bíró, jelenleg ügyvéd;
- Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője;
- Fodor Brigitta Andrea, a HírAréna munkatársa, aki a műsor vége előtt csatlakozik.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Az élő adás a YouTubeon így volt látható:

 

A Facebookon így látták az élő adást:

 

---

Miközben Mark Zuckerberg, az RTL Group-ot tulajdonló német Bertelsmann, valamint többek közt Írország azzal van elfoglalva, hogyan korlátozza a világ népeinek jogait és a szólásszabadságot, aközben azokat, akiket betiltanak, folyamatosan harcolnak a tömeges kilakoltatások ellen. Miközben a gazdagok politikai és gazdasági üldözöttei holnapra is több kilakoltatásról értesítették Molnár F. Árpádot, aközben a magyar néppel és az Emberiséggel ellenséges betiltó dúsgazdagok tovább áskálódnak és gyűlölködnek a jogvédők ellen, és tömegeket kergetnek hajléktalanságba és öngyilkosságba.

Legutóbbi felmérésünkből kiderült, a kilakoltatásokon megjelentek közül mind a 28 személyt, akiket megkérdeztünk, már betiltotta a Facebook!

A HírAréna főszerkesztőjének legutóbbi betiltásával pedig 3-4 főre tehető, akiknek azért nem tudtunk időben a kilakoltatásukat megakadályozni, mert a gyűlölködő és rosszindulatú amerikai Facebook betiltotta a főszerkesztő jogvédővel való kommunikációt!

A multiérdekeknek és politikai lobbiknak alávetett idegen, felelőtlen és rosszindulatú Facebook nettó népirtásai megfékezésére folyamatos ellenállásba kezdtünk, és elkezdtünk lobbizni kormányoknál és titkosszolgálatoknál egyaránt. Így többek között a betiltásokért felelős idegen multik Magyarországról és más államokból való végleges betiltására és kitiltására!

A Facebook a legmegbízhatatlanabb és legintoleránsabb rendszer. Ha az USA vagy más ellenséges multiérdek (pl. az RTL Csoportot tulajdonló német Bertelsmann) betiltja a műsort, vagy ahogy hónapokon át az összes élő adásunkkal tették, blokkolásra kerül, akkor nézze tovább például ezen a csatornán: https://www.youtube.com/user/Ocean989

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

A HÍRHÁTTÉR Számlaszáma:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: Klikk!

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda