2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Elhunyt Domján Tibor; halálát fehér jelenések kísérték

Elhunyt Domján Tibor; halálát fehér jelenések kísérték
2022-06-25

Domján Tibor a 2000-es évek óta harcolt a devizahitelesekért, sok egyéb mellett a kilakoltatásokon is személyesen részt vevő aktív személy és tudósító volt. Volt a Hírháttér Multimédia munkatársa, majd főmunkatársa, főszerkesztő-helyettese. Keresztényként időközben az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, majd a Debreceni Hírhatár főszerkesztője is lett, majd a HírAréna Online lapigazgatója. A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagja. Pályafutása során számos lakosságellenes állami tevékenységet leplezett le. Kiemelkedő hangsúlyt helyezett a társadalom legszegényebb tagjai közvetlen anyagi támogatására is. Az utóbbi években tevékenysége jórészt láthatatlan volt a nyilvánosság előtt, de minden társadalmilag és szociálisan hasznos, építő és hazafi tevékenység mögött meghatározó illetve perdöntő személyként szerepelt.

Mint azt a hozzátartozók az alábbi képen közzétették, 2022. június 19-én hunyt el. Temetése 2022. július 1-én, pénteken, 17 órakor lesz a Balaton melletti Alsóörsi Köztemetőben.

Domján Tibor halálát több szokatlan esemény előzte meg illetve kísérte. Médiamunkatársai szintén keresztények.

Budapesti lakhelyén, ágyában fekve, talán egy órával a halála előtt élettársának szólt, hogy egy fehér lény közelít illetve áll mögötte és el akarja ragadni. Közelít és félelmetes. Élettársa felszólalására Domján Tibor közölte, hogy a lény fél és hátrál.

A médiában Domján Tibor legközelebbi munkatársa, Molnár F. Árpád - miután hallotta a beszámolót - azonnal saját kisgyermekkori, nagyon sokszor ismétlődő álmára gondolt (akkor még ateista volt), amelyben gonosz földönkívüliek (vagy bukott angyalok) otthonából, az ágyából, miközben aludt, elrabolták, és minden egyes alkalommal egy teljesen fehér közegben, folyamatosan forgatva vitték - egy helyre. A rablás ideje alatt Molnár F. Árpád szó szerint nem kapott levegőt, csak a szabadulás pillanatától, amely mindig megtörtént. A nagyon sokszor ismétlődő álom minden alkalommal félelmetes volt.

Domján Tibor második legközelebbinek nevezhető médiamunkatársa, a keresztény Nagy Sándor (Naleksz), nem tudva a domjáni jelenésről, e cikk címlapján látható és itt is mellékelt  fotót küldte át Domján Tiborról, amikor megtudta, hogy meghalt. A fotó 2010-ben, a 8. kerületben készült és nem módosított; rajta Domján Tibor vakító fehérként látható.

Nagy Sándor (Naleksz) fotója azért is figyelemre méltó, mert a sok év alatt néhány publikált fotói között minden magyar idők kategóriáiban legsúlyosabbnak nevezett katasztrófája, a szintén 2010-es, kolontári iszapkatasztrófa előtt bő két héttel közölte a következő képet, ahol Molnár F. Árpádot vörösre színezett tájba helyezte.

A kolontári vörösiszap-katasztrófa 2010. október 4-én történt. Két nappal előtte az indonéziai Java szigetén következett be az az egész világot megrázó vonatkatasztrófa, amit Molnár F. Árpád - a tragédiát megelőző este - előre bejelentett. Az esetnek hosszú távú és maradandó következményei lettek. Itt nem részletezett háttéreseményekhez kapcsoltuk a vonatkarambolt követő második napon Magyarországon bekövetkezett vörösiszap-katasztrófát is.

Domján Tibor halála kapcsán a vakító fehérséghez kapcsolódik az az évekkel korábbi álom, amely Molnár F. Árpád ébredés előtti utolsó álma volt és mély benyomást tett: benne Domján Tibor három (vagy négy?) szakaszon haladt át, amikor megérkezett egy függőlegesen elválasztó közeghez. A közeg kívülről sötétnek látszott, de kitűnt, hogy a sötét rész mögött bizonyára vakító fehér közeg van. Az eseménysort végigkísérte valamiféle időtlenség, mintha ugyanez mindig történt volna, történik és történni is fog illetve van. Mintha a valóság más időségben létezne, mint amit az emberi faj egyébként tapasztal, vagy vannak többféle időségek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda