2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

Elhasalt az Amerikai Tavasz Hadművelet, nem csak a magyarokat sújtják az elmetechnológiák

Elhasalt az Amerikai Tavasz Hadművelet, nem csak a magyarokat sújtják az elmetechnológiák
2014-05-17
Jónéhány, az Obama adminisztrációval, de a korábbi kormányzatokkal is elégedetlen katonatiszt és civil, az arab és az ukrán tavasz mintájára próbálta megszervezni az Operation American Spring-et, vagyis az Amerikai Tavasz Hadműveletet, május 16-ra, melynek célja az Obama-kormány megbuktatása és annak, az amerikai polgárok szabadságjogainak lassan utolsó morzsáit is felszámoló intézkedéseinek eltörlése, helyébe pedig az eredeti amerikai alkotmányos jogok és berendezkedések visszaállítása lett volna.
 
A szervezők legalább 10 millió embert vizionáltak, de végül - hasonlóan a magyar, uzsora elleni vagy szabadság- és emberi jogokért küzdő tüntetésekhez - alig néhány ezren látogattak el a rendezvényre. Elmetechnológiák bevetése és azok globális szintű, az emberiség ellen való alkalmazása nélkül ilyen szintű lakossági passzivitások és/vagy aktivitások valójában elképzelhetetlenek.

Domján Tibor, Budapest
 
 
Az Amerikai Tavasz Hadművelet egyik szervezője Dr. Jim Garrow, aki több amerikai rádióműsorban állította magáról, hogy az elmúlt évtizedekben titkos katonai hírszerzőtisztként tevékenykedett, de olyan információk birtokába került, amik miatt fel kellett fednie tevékenységét.
 
Állításai első hallásra ugyan kicsit erősnek tűnnek, de természetesen, Amerika kapcsán az ember jobb, ha nem is lepődik meg semmin. Szerinte Obama a szaudi kormány ügynöke, mely információért már több jobboldali bloggernek és újságírónak meg kellett halnia, többek között Andrew Breitbart-nak, Michael Hastings-nek és a regényíró Tom Clancy-nek is.
 
A másik igen kemény állítása, hogy Obama, Soros Györgyel közös projektben kíván(t) több százmillió amerikait eltenni láb alól, mindössze anyagi haszonszerzés és egyéb világstratégiai célokból, mégpedig különleges atomfegyverek bevetésével, amelyet a kiválasztott felső tízezer luxusbunkerekben vészelhetne át.
 
Végül Jim Garrow, még 2013 decemberében azzal rukkolt elő egy rádióműsorban, hogy a tegnapra, azaz 2014. május 16-ra, Washington D.C.-be meghirdetett és több (tíz) milliósra tervezett Operation American Spring rendezvényüket Obama azzal próbálja majd meg annulálni, hogy felfedi az amerikai kormányzat földönkívüli civilizációkkal fenntartott kapcsolatait.
 
 
A másik szervező, Harry Riley az amerikai hadsereg nyugállományú ezredese, annyi csillag, kitűző és érdemrend tulajdonosa, hogy felsorolni és nehéz. 34 évig szolgált a hadseregben, mielőtt 1992-ben nyugdíjazták. Általában a hírszerzésél és egyéb nemzetbiztonsági kötelékeben szolgált különböző vezető pozíciókban, egy ideig még a Pentagonban is.
 
Riley szerint - aki elmondása alapján több éve aggódva figyeli az Obama-adminisztráció részéről az amerikai lakosság szabadságjogainak szisztematikus és gyorsuló ütemű felszámolására irányuló törekvéseit - a demokratikusnak hazudott jelenkori Amerika esetében már párhuzam vonható a mindenhol máshol  diktatórikusnak bélyegzett (és valóban diktatórikus), pl.: arab berendezkedésekkel, de akár az ukrán helyzettel is, ahol aztán a nép végül "megelégelte" a zsarnokságot, az utcára vonult és elkergette a diktátorait.
 
Az arab és az ukrán tavaszt, de inkább az utcára vonult embertömegeket felhozva követendő példának, szervezni kezdték az amerikai tavaszt (OAS), amely alatt ők egy békés, fegyvertelen, ám mégis hatékony tiltakozást kívántak összehozni.
 
 
Voltak a szervezők között - pl. Jim Garrow -, akik 30 millió embert vizionáltak; Riley ennél jóval óvatosabb becsléssel, ez év elején már "csak" 10 millió emberről beszélt, amivel utcára vonulva fegyvertelenül is megbéníthatták volna a várost, így szerezve érvényt és figyelmet a követeléseiknek.
 
Riley egy rádióinterjújában elmondta, hogy a város "megbénítása" hatással lesz a kormányzat működésére, a kereskedelemre, aminek néhány ember biztosan nem örülne majd, de a szabadság soha nincs ingyen, főleg úgy, hogy közben folyamatosan milliók fizetnek érte az életükkel és közben valódi szabadság sincs. A demonstráció nem titkolt célja, hogy eltávolítsák a vezetésből Obamát, Joe Biden-t, Harry Reid-et, Mitch McConnell-t, John Boehner-t, Nancy Pelosi-t és Eric Holder-t, ami a kezdet volna az alkotmányosság helyreállításához, ők ugyanis teljesen az amerikai alkotmányhoz méltatlan módon, sőt, annak szelleme ellen cselekednek.
 
 
A riporter kérdésére, miszerint elképzelhetőnek tartja-e, hogy tízmillió ember összegyűljön az ügy érdekében az amerikai fővárosban, Riley annyit mondott, hogy a felhívás közzététele után nem sokkal az összes államban megmozdult a lakosság, hiszen a mozgalomhoz egyaránt érdeke csatlakozni gazdagnak, szegénynek, nemre, korra és bőrszínre, de még politikai hovatartozástól függetlenül is bárkinek, aki egy alkotmányos restaurációban érdekelt Amerikában.
 
Riley elmondta, hogy a miliciának már több, mint 1 millió tagja van, motorosok, kamionosok, vadászok, Tea Party csoportok, akik a magját alkotnák a tiltakozásnak és akikhez csatlakozni tudnak majd azok az amerikai polgárok, akiknek elegük van a megfigyelésekből, az üldözésekből, az igazságtalanságból, a drónokból, az emberi jogok tiprásából és az örökös háborúskodásból.
 
 
Az eredmény lehangoló, hiszen a jó idő ellenére mindössze néhány száz, összesen talán pár ezer ember "tette tiszteletét", a média pedig ennek megfelelően számolt be róla, már amelyik egyáltalán beszámolt. Azt gondolom, hogy egy dolog, sőt, vajmi kevés az elégedetlenség, az általuk megszokott, jóval a világszínvonal fölötti kényelem, jogok és lehetőségek - egyébként nagyon is valós - csorbításából eredő sérelmek, de egy ekkora pofon után, ráadásul éppen Amerikában - ha már magyarországon ez a többségnek kínai -, éppen itt volna az ideje észrevenni, elővenni és magasba tartani azokat a személyeket, információkat, tényeket, bizonyítékokat, sőt, bármit, ami az elmeprogramozás témaköréből csak előkortorható.
 
Abból garantáltan jóval nagyobbat fog szólni a botrány. Mi is ezt fogjuk tenni!
 

 

Csillag Ösvény Jósda