2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Egyelőre nem zárják börtönbe a családjával utcára dobott, 10 gyermekes anyát

Egyelőre nem zárják börtönbe a családjával utcára dobott, 10 gyermekes anyát
2014-03-05
A bíróság hatályon kívül helyezte a kőbányai rendőrkapitányság elmarasztaló határozatát, amellyel a Gyetvai Tibor által vezetett rendőrség megpróbálta börtönbe juttatni a tavaly fideszes polgármesteri utasításra utcára dobott 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihálynét (Emőkét) és egyik fiát. A 10 gyermekes, a médiában és a lakosság körében egyébként fölöttébb nagy népszerűségre szert tett családanya a HírArénának nyilatkozott.

Cikk: Molnár F. Árpád
Munkatárs: Domján Tibor
(A nyitófotón, a 10 gyermekes családanya mellett
a kilakoltatásról a legfőbb tudósító: Molnár F. Árpád.)
 
 
Az újkori magyar történelem egyik legnevezetesebb és az egyik legtöbb állami bűncselekmény elkövetéséhez vezetett kilakoltatására, a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) és családja utcára dobására 2013. június 11-én került sor. A nagycsalád utcára hajításáról Orbán Viktor X. kerületi polgármestere, a közpénzből multimilliomos Kovács Róbert döntött, aki már a kilakoltatás előtt csúsztatásokkal és hazugságokkal tarkított, gyakorlatilag uszító nyilatkozatot adott ki a nonprofit, saját bőrüket másokért és az emberi jogokért vásárra vivő otthonvédők ellen, akik azzal, hogy a legalapvetőbb emberi jogokért kiállnak, rendszeresen vállalják a multimilliomos és milliárdos "választott" és legalább ennyire kevéssé "kedves vezetők" részéről emiatt rendelt bosszúfogdákat, kifizethetetlen pénzbírságokat és letöltendő szabadságvesztéseket.

A kilakoltatás után a fideszes polgármester Kovács Róbert szégyenkampányát a rendőrség, az ügyészség és jobbára a bíróság hamis vádjai követték, így azok ellen az újságírók ellen is, akik megint csupán tudósítottak a Fidesz oligarchái és közpénzből dúsgazdagjai által megrendelt következő kilakoltatásról. A magyar állam annak ellenére végiggörgette az újságírók ellen is a rendőrségi, majd ügyészségi köztörvényes kreálmányokat és hamis vádakat, hogy már az első napoktól kezdve a Világhálón publikáltuk - rengeteg feljelentéssel és azóta is, de állandóan visszatérő médiabotrányokkal és nemzetközi hírveréssel egyetemben - az általunk készített kordokumentum-filmfelvételeket, amik azonnal bizonyították, hogy a magyar állam közpénzen kitartott szervei egytől egyig uszkve szabadságvesztéssel büntetendő köztörvényes cselekményeket követtek el a civilek és az újságírók ellen, akiket egész egyszerűen színtiszta rágalmakkal, hazugságokkal, általuk kreált bizonyítékokkal és hamis vádakkal üldöztek és marasztaltak el.

A rendőrség és főképpen Ott István főügyészségi ügyész elfelejthetetlen és törvényileg tolerálhatatlan hamis vádjait kordokumentumfilmünk adekvátan, teljes egészében és színtisztán bizonyítja, amely a Strasbourgi Emberjogi Bíróság legfőbb bizonyítéka lesz a magyar állam elleni kártérítési perekben. A dokumentumfilm címe is önmagáért beszél, és ha nem lennének a magyar állami szervek ennyire agyonverve a megrögződött és mániákus bűnöző életmódjuk miatt, akkor már az első pillanattól fogva a súlyán kezelték volna az ügyet, úgy elmenekülve az ügytől, mint akiknek a hátsójukra robbanó petárdákat kötöttek: "Kápolna utca, Echelon 8! - A 10 gyermekes család kilakoltatási akció-thriller-dokumentumfilmje". A hatóságok hamis vádjait és újságíróüldözéseit pedig az alábbi médialista pontjaira kattintva is pontról pontra ellenőrizhetik: (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.!).

Az ügy egyik legutóbbi botránya volt, amikor Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a 10 gyermekes családanya és egyik fia arról értesült, hogy tudtuk nélkül a rendőrség végiggörgette az ellenük való eljárást is, majd átadta azt a bíróságnak, hogy a bíróság változtassa a rendőrség által kirótt, fejenként 40 ezer Ft-os pénzbírságot letöltendő szabadságvesztésre. Azaz miután a 10 gyermekes asszonyt és családját a nép pénzén eltartott dúsgazdagok utcára hajították és az út szélén hagyták, ezt követően a családanyát - egyik fiával együtt - be is lehessen börtönözni.

Az ügyben ma volt bírósági per, de azon váratlan fordulat történt.

Ugyanis a 10 gyermekes Faragóné és családja elleni ügyben eljáró, Gyetvai Tibor által vezetett X. kerületi Rendőrkapitányság az utcára dobott család ellen a rendőrségi határozatot arra a címre postázta, ahonnan Gyetvai Tibor rendőrkapitány jelenlétében az egész családot kilakoltatták, a család lakását pedig lepecsételték és lezárták. Így Faragó Ferenc Mihályné és családja nem értesülhetett a rendőrségi határozatokról, aminek következtében fellebbezésre sem kapott lehetőséget. Ennél fogva a dr. Hanzó Gabriella bírónő vezette bíróság a mai tárgyaláson úgy döntött, hogy Faragó Ferenc Mihálynéra és fiára nem a letöltendő börtönbüntetés hosszát állapítja meg, hanem visszaadja az ügyet a rendőrségnek. Mint azt dr. Hanzó Gabriella bírónő elmondta: a rendőrségi határozatot "hatályon kívül helyeztem, mert nem volt szabályszerű a kézbesítés".

Egyébként Faragó Ferenc Mihályné, amikor korábban értesült arról, hogy a rendőrség az őket elmarasztaló határozatokat arra a címre postázta, ahonnan őket - mellesleg a tévé külső élő közvetítése mellett, jelentős létszámú, a rendőrséget kórusban gyilkosozó tömeg előtt - kilakoltatta, telefonon keresett meg minket és közölte, hogy Orbán Viktor skizofrén. (Az erről írt cikket a következő címen olvashatják: "A kilakoltatott, 10 gyermekes anya szerint Orbán Viktor skizofrén".)

A mostani bírósági tárgyalás után pedig mi kerestük telefonon Faragó Ferenc Mihálynét, aki elmondta, hogy a bíró nagyon kedves és humánus volt, majd a következőképpen üzent Orbán Viktornak, a Fidesz miniszterelnökének és állandó társának, Pintér Sándor belügyminiszternek és polgári titkosszolgálati miniszternek:

- Üzenném a miniszterelnök úrnak - kezdte mondandóját a 10 gyermekes családanya -, hogyha az állatvédelmi törvény előírja, hogy milyen jogai vannak, hogy az állatnak megfelelő körülményeket kell biztosítani az élhetéséhez, szállás, táplálék, egészségügyi ellátás terén, akkor legyenek szívesek olyan törvényeket is alkotni, ami az emberekre vonatkozik, ami szintén a lakhatás, a megélhetés és az életfeltételek egészséges fenntartásához szükségesek. Meg azt szeretném üzenni a Pintér Sanyinak, a barátomnak [képletesen érti - a szerk.], hogy ő a legnagyobb bűnöző az országban, ő a legnagyobb gengszter, az országban mégis ő a legnagyobb gengszterünk és ehhez ne asszisztáljon azzal, hogy rögtönítélő bíróságként elítél civil otthonvédőket, akik bűntelenek, mert szerintem az otthonvédelem nem bűncselekmény, hanem a lakhatáshoz való jog védelme. És ne kreálja, tehát ne szaporítsa az ő bűnözői oldalát azzal, hogy nem létező bűnökkel üldözi az embereket, és ne csináljon a kisemberekből bűnözőt. Mert amivel vádolja őket, azok nem bűnök.
 
 
Megjegyzés: Faragó Ferenc Mihályné és családja kilakoltatása előtt több, mint egy hónappal készült Molnár F. Árpád alábbi videoklipje. Ha az állami és politikai szervek nem vak droidok, hanem gondolkodó és értelmes elmék gyűjtőhelye lenne, akkor a kilakoltatást már e videoklip alapján is lefújták volna. Szenzációsak benne a beteljesedett próféciák! A titkosszolgálatok mindenesetre azonnal tudták, hogy bárki, aki a család ellen is megmozdul, repedező jégre lép, amely alatt jéghideg víz áramlik. Aki egy kicsit is érti, legalább mi mindenről van szó, azt nem érték meglepetésként sem a furcsa állami "öngyilkosságok", sem annak még valóra sem vált, elkerülhetetlen és örök tanulságokkal szolgáló következményei:

Csillag Ösvény Jósda