2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Egy év börtönre ítélték Posta Imrét

Egy év börtönre ítélték Posta Imrét
2016-02-25
A budapesti kerületi bíróság szerint - repülőtér- és repülőrobbantás-ügyben - közösség elleni uszítás bűntettében bűnös a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Posta Imrét a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság 2016. február 3-án - tárgyalás mellőzésével - mondta ki bűnösnek a Btk. 332. § b.) pontja alapján. A 10.B.XVIII.32/2016/8. számú végzés szerint Posta Imre 1 éves börtönbüntetését 2 év próbaidőre felfüggesztették.

A bírósági végzésben az áll, hogy Posta Imre 2012. december 7-én az orosz és az amerikai nagykövetség mellett a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a Katonai Nemzetbiztonsági Hivatal, a Központi Nyomozó Főügyészség, valamint a BRFK ügyeletének e-mail címére olyan üzenetet juttatott el, ezen kívül tett közzé az interneten, "melyben a zsidó etnikai, vallási csoport ellen gyűlöletre uszított azzal, hogy az üzenet olvasóinak felhívást közölt arra vonatkozóan, hogy aki rendelkezik kazettás bombával, az jelölje meg egy X-szel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret és robbantsa fel azt, valamint a következő 10, zsidó utasokat szállító járatokat is."

A bírósági végzés szerint a BRFK Posta Imre e-mail-jét a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságnak továbbította, "aki eljárást indított ellene".

Mielőtt bárki, aki nem ismeri Posta Imrét, tényleges terrorfenyegetettségre gondolna, tájékoztatjuk, hogy Posta Imrének nincsenek eszközei egy ilyen művelet végrehajtásához, és jelenleg terrorszervezetet sem igen találna rá a Föld bolygón, mert azok ennél gondosabban és alaposabb indokokkal céloznak. Hanem Posta Imre akciója nyilvánvalóan haragból, frusztrációból és a zsidósággal szembeni közismerten mélységes utálatából származik. Az akció - eszközök híján - inkább figyelem-felhívó jellegű volt, és a személyes dühe redukálására szolgálhatott.

Posta Imre jelentős pozitív hírnévvel indult, amikor bölcs gondolatai miatt kirúgták a Köztársasági Őrezredből. A hirtelen közismertté lett politikai üldözött mögül aztán lassan kihátráltak az országos és műholdas médiumok, és nagyjából ezzel egy időben - minden szakmaiságot elhajítva - eszeveszett zsidózásba kezdett mindenki ellen, majd hamarosan ő lett a legzsidózóbb személy a 13-15 milliós magyarságból (legalábbis zsidózóbbat nem ismerünk azóta sem). Szövetségeseit sorra kiáltotta ki zsidó ellenséggé, míg végül nagyjából egyedül maradt. Zsidó lett számára mindemellett baloldali, liberális, cionista és szélsőjobboldali neonáci, a Jobbik vezetője, Vona Gábor és a cigány származású Fidesz-vezér Orbán Viktor, és mindenki, származásra, nemre, vallásra, párthovatartozásra, ideológiai meggyőződésre stb. való tekintet nélkül.

Posta Imre elleni ítéletet az internetes és nem internetes médiumok döbbenetes, de csaknem mindannyian elhallgatták.
 
 

Csillag Ösvény Jósda