2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

Egy belsős szerint Orbán azért tussolta el 2006 felelőseit, hogy ő is bármikor a terrorizmus eszközéhez nyúlhasson

Egy belsős szerint Orbán azért tussolta el 2006 felelőseit, hogy ő is bármikor a terrorizmus eszközéhez nyúlhasson
2020-05-22

Az illető civil vagy katonatiszt közvetlenül dolgozott a 2006-os rendőrterror felelőseinek bíróság elé állítása és elítélése kapcsán. Mint azt elmondta, fentről állandó nyomás volt rajtuk, hogy szinte mindenki felelősségét és mindent eltussoljanak.

Beszámolójában elmondta: az Orbán-kormány minden lehetőséget kivett a kezükből, hogy senki ne kerüljön még börtönbe sem. A kormány minden tényleges együttműködést megtagadott, és kezeskedett róla, hogy az összes bizonyítékot titkosítsák és hét lakat alatt őrizzék. Ezért nincsen egyetlen lehallgatási anyag és telefonbeszélgetés sem.

A munkatársak között pedig az a pletyka terjedt el, hogy Orbán Viktor azért nem akarja a 2006-os terrorcselekmények politikai és rendőrségi felelőseit kézre keríteni, hogy egymás szennyesét kölcsönösen moshassák ki, és Orbán Viktor is készül arra, hogy ő is bármikor erőszakosan vagy fegyveresen léphet fel a magyar nép ellen. És ha most elítélteti az elkövetőket, ha bizonyítékokat szolgáltat ellenük, bárki ellen(!), akkor nagyobb az esélye annak, hogy őt is elszámoltatják ebben-abban. Olyan dolgokért, amiket még el sem követett, de bármikor előállhat olyan helyzet, hogy ő is a fegyveres terrorizmus eszközéhez nyúl.

Forrásunk azt közölte, hogy az egész 2006 miatt megindított vizsgálatsorozat és bírósági handabanda, az egész nyilvános cirkusz politikai irányítású maszatolás és elkenés volt, és a nép kapott egy ingyen cirkuszt, hogy nesztek, ezt nézzétek. De kormányzati szinten az első pillanattól az volt a cél, hogy mindenki megússza.

Ez - mondta el forrásunk - többeknek egyáltalán nem tetszett, akik a maszatolásokkal vagy éppen rendes munkával, de eszközök nélkül meg voltak bízva. Ráadásul egymás ellen is kémkedni kellett, és jelentéseket tenni arról, kinek mi a véleménye, és mindenről.

Ismerősünk azt a feltételezését is megosztotta, hogy szerinte ugyanilyen okokból kaptak vérforralóan elenyésző büntetést azok a rendőrök, akikre rábizonyították, hogy ártatlan embereket lőttek vagy vertek meg, vagy éppen embereket tettek nyomorékká, akik még csak védekezni sem tudtak, hiszen hátra volt bilincselve a kezük.

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, ne hagyjanak ránk se telefonszámot, se mást, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy az ezernyi megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a politikai üldözött halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda