2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Eger várának ostroma kontra mélybevésett liberálidiotizmus (vicces videóval)

Eger várának ostroma kontra mélybevésett liberálidiotizmus (vicces videóval)
2016-04-16
Nem gondolnám, hogy az alábbi videóhoz, napjainkban is hasonló lelkesedéssel adná arcát pl. Gálvölgyi János, aki nélkül - valljuk be őszintén - nem is lenne ugyanaz. Mindezektől függetlenül, a poén így még tökéletesebben ül, a mondanivaló pedig csak most kezd igazán aktualizálódni. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
Gyorsan változik a világ, de csak a maga jól megtervezett módján.  Ami 2007-ben, még hatalmas poénként repült el, az mára, a szomorú és szánalmas pofonként csattan a közönség bamba arcán. És, bár Gálvölgyi János rendkívül tehetséges színész, a szellemi igényesség szempontjából is mesterségesen a béka segge alá szorított utókor, egészen biztosan nem a jeles színházi alakításairól fog emlékezni rá, hanem úgy, mint aki a tévét bámuló milliók agyába oltotta (és árulta jó pénzért) a gyúrjunk vazzeg, stb. stílusú semmitmondást, mint szórakoztatást, tehát, mint a magyar Beavis és Butt-head-re egy személyben.
 
Ezért aztán azon sincs mit csodálkozni, amikor 2007-ben, még éppen azon értékrend poénkodik az alábbi jelenséggel, amelyik napjainkban körömszakadtáig védelmezi annak ellenkezőjét. 
 
Mindezek ellenére, én még most is tudok rajta röhögöni. Tegye ön is ezt!
 
 
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda