2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Drogteszt (azaz népzaklatás) helyett kötelező poligráf minden politikusnak!

Drogteszt (azaz népzaklatás) helyett kötelező poligráf minden politikusnak!
2014-12-11
Kocsis Máté ötletére ráharapott a Fidesz, hogy a kisgyermekek stb. drogszűrésére évente akár tízmilliárdokat költhessenek, míg sok ezer az eladósítások miatti öngyilkosságok száma, több tízezer a hajléktalan, a rákszűréseket szinte egészében beszüntették stb.
 
Sz. L.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena

Kocsis Máté, Orbán Viktor polgármestere mondta: "Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt."

Idézet a Drogriporter cikkéből: "Ráadásul Magyarország mind a májcirrózisos megbetegedések, mind az alkoholhoz köthető halálesetek tekintetében élen jár Európában: A magyarok átlagfogyasztása fejenként több mint 14 liter tiszta szesz egy évben, így az ötödik helyen állunk! A férfiak körében minden ötödik haláleset a túlzott alkoholfogyasztáshoz köthető Magyarországon! Ezzel szemben a legnépszerűbb, Magyarországon fiatalok százezrei által fogyasztott szer, a kannabisz egészségügyi következményei által okozott halálesetek száma világméretekben is 0 (azaz nulla). A kannabisz fogyasztása mégis két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, míg az alkohol promóciója hivatalos állami politika."

De Kocsis Máté ötletére ráharapott a Fidesz, hogy a kisgyermekek stb. drogszűrésére évente akár tízmilliárdokat költhessenek.
 
Molnár F. Árpád pedig - a mai filmben és a Facebook-on - felhívja a figyelmet, hogy drog miatt évente 10-nél kevesebb a halottak száma, miközben sok ezer az eladósítások miatti öngyilkosok száma, több tízezer a hajléktalan, a rákszűréseket Orbánék szinte egészében beszüntették, hogy több jusson stadionokra, Simicska Lajosokra, Orbán Ráhelre, Orbán Gáspárra és a Szijjártó-villákra. Alkoholfogyasztás és dohányzás terén világviszonylatban is elkeserítő a magyarországi helyzet, az ezek miatti megbetegedések és elhalálozások száma kimagasló, de a tévében alkoholreklámokat látunk, mert azt jó üzletnek tartja Orbán Viktor és bandája stb., stb., stb.!

Ám Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője és a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője, ingyenes jogvédő - szándékosan a fideszesek számára egyre ijesztőbb amerikai egyenruhába öltözve - nem csak ezekre hívja fel a figyelmet. Hanem arra is, hogy az arisztokrata, harácsoló, oligarcha és demokratikus EU-legutolsó Orbán-kormány a nép zaklatása és sarcolása helyett inkább hozzon törvényt arra, hogy kötelező legyen a községi és városi polgármesterek, jegyzők és a parlamenti képviselők poligráfos vizsgálata! És aki megbukik a tesztkérdések valamelyikén, hogy elkövetett-e korrupciós cselekményt vagy más bűncselekményt az elmúlt években, az búcsúzzon el a politikusi pályától és menjen közmunkásnak, meg évenkénti drogtesztre, hiszen bűnöző!

Molnár F. Árpád kiterjesztené a kötelező poligráfos vizsgálatot a rendőrség, az ügyészség és a bíróság állományára is, valamint mindazokra a gazdasági szereplőkre - Simicska Lajostól Mészáros Lőrincig, Garancsi Istvánig, Nyerges Zsoltig és Orbán Viktor családjáig -, akik közpénzt vagy európai uniós pénzt kapnak, hiszen - mondja el Molnár F. Árpád - ezek mind közpénzek, azaz lakossági vagyonok!

A neves és politikai üldözött jogvédő szerint - aki minden kábítószert és pszichiátriai vegyszert elutasít, továbbá sosem dohányzott - csak miután a fentiek rendezésre kerülnek, akkor lehetne sort keríteni kötelező drogszűrésre, de amit Orbánék a gyerekek és fiatalok zaklatásával, valamint az újságírók hátrányos megkülönböztetésével és kriminalizálásával tesznek, az megint az elnöki diktatúra még inkább kiépítésétől büdös. Pedig annak büdössége a világ minden országába eljutott. Molnár F. Árpád egyébként már számos alkalommal kérte saját poligráfos vizsgálatát és számos alkalommal Orbán Viktor és társai, valamint az Orbán-banda által védett rendőrbűnözők, ügyvédbűnözők (pl. Csanálosi Ákos), ügyészbűnözők (pl. Ott István), bíróbűnözők, pszichiáterbűnözők (pl. Pigniczki Zsuzsanna) hazugságvizsgálatát, amik alapján rengeteg állami és orbáni bűncselekmény és maffiaügy kiderülne. A bűnöző állam, természetesen mindet elutasította, hiszen akkor kiderül, hogy Molnár F. Árpádot kivéve mindannyian bűnözők!

Van tehát miért aggódnia azoknak a bűnözőknek, akik Molnár F. Árpádot valaha provokálták és azoknak, akik jogvédőket és ártatlan civileket provokálnak vagy hamis vádak alapján elítéltek.
 
Molnár arra is figyelmeztet, hogy a politikusok és gazdasági szereplők hazugságvizsgálatát az Európai Uniónak és/vagy az FBI-nak, vagy más amerikai nyomozó szerveknek kellene végezni, hogy elkerülhetők legyenek az Orbán Viktor és világhírhedt bűnözőinek korrupciós összefonódásai, lefizetései és csalásai.

További érdekességekért és tanulságokért tekintse meg a ma készült, 16 perces filmünket és segítsen abban, hogy előkészítsük a nép zaklatóinak és ellenségeinek poligráfos vizsgálatát, ezzel pedig azt, hogy Magyarország a világ legkevésbé korrupt országává váljon, Orbánt és népüldöző, népzaklató és kizsákmányoló, az egész Föld bolygón korrupt és bűnöző mivoltáról hírhedt bandáját pedig örök időkre elkergethessük, Rogán Antalig, Vattamány Zsoltig, Vida Ildikóig, Ott Istvánig, Polt Péterig, Varga Magdolna főbíróig, Csanálosi Ákos ügyvédig és az Orbán-banda összes oligarcha bűnözőjéig bezárva!
 
 
 
Előadó és Zene:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Executive Producer:
Emma Paradigma
 
A filmben érintett nevekből és fogalmakból: drogteszt, Kocsis Máté, korrupció, prevenció, poligráf, hazugságvizsgálat, Orbán Viktor, kábítószer, marihuána, marijuana, alkoholizmus, dohányzás, májzsugor, májcirózis, májcirrózis, TBC, rákszűrés, alkoholreklám, Fidesz, EU, USA, sereghajtó, Vattamány Zsolt, bűnözés, poligráfos teszt, oligarchák, AIDS, AIDS-szűrés, AIDS-teszt, drogkontroll, halálos dózis, kilakoltatások, öngyilkosságok, betiltás, energiaital, taurin, demagógia, nyomozás, FBI, Molnár F, Árpád, HÍRHÁTTÉR, HírAréna, dr. Ott István, rendőrbűnözés, ügyészbűnözés, bíróbűnözés, politikusbűnözés, döntéshozók, gyereküldözés, gyerekzaklatás, gyermekzaklatás, törvénykezés, elnöki diktatúra, népirtás, cigi, cigaretta, cigarettázás, cirrhosis hepatis, rákos megbetegedés, tüdőrák, aranylövés, kapzsiság, embargó, gyógykezelés, érszűkület, amputáció, amerikai egyenruha, kontroll, magyarbűnözés, bűncselekmény, Európai Unió, emberi jogok, human rights, Csányi Sándor, lakásmaffia, polgármester, jegyző, Parlament, országgyűlési képviselő, Vida Ildikó NAV-elnök, Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc, gázszerelő, Kövér László, bűnöző alkatú pszichopátia, szociopátia, szociopaták, közpénz, európai uniós pénzek, EU-pénzek, provokáció, elnöki rendszer, elnöki diktatúra, válaszrendszer, megtorló rendszer, közélet tisztasága, átláthatóság, Transparency International, Finnország, Svédország, politikai üldözés, otthonvédelem, Lukács Zoltán (MSZP), Magyar Szocialista Párt, bizonyítékok, bírósági ítélet, kórház, Polt Péter legfőbb ügyész, vezető ügyész, rák, rákbetegség, Garancsi István, Hernádi Zsolt, Navracsics Tibor, amerikai nemzetbiztonság, népbetegség, TBC-szűrés, tűcsere program, Kék Pont Alapítvány, Szent László Alapítvány, vérvétel, büntetőpolitika, drogpolitika, Portugália, National Geography, NatGeo, Spektrum tv, Amerikai Egyesült Államok, szociális, Jézus Krisztus.
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda