2020. 07. 05., Vasárnap
Sarolta,Emese névnapja

Dr. Ott István főügyészt újságírók jelentették fel Bárdos Mária ellen elkövetett hamis vád bűntettéért

Dr. Ott István főügyészt újságírók jelentették fel Bárdos Mária ellen elkövetett hamis vád bűntettéért
2014-05-13
Bárdos Máriát a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) és családja 2013-as botrány-kilakoltatása miatt, mert azon civilként jelen volt, hamis vádakkal illette a rendőrség, majd dr. Ott István - a rendőri bűncselekmények talán leghírhedtebb ügyészi védelmezője -, hamisan azt állítván, hogy ellenállt a rendőri intézkedéseknek, magát igazolni nem volt hajlandó, a 10 gyermekes asszony lakását a többszöri felszólítást követően sem volt hajlandó elhagyni. A hatóság szervezett és egymás kezébe adott hamis vádjai alapján, a Molnár F. Árpád által készített és mindent bizonyító dokumentumfilmfelvételeket szándékosan abszolút figyelmen kívül hagyva, Bárdos Máriát a távollétében a bíróságon pénzbüntetésre vagy letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Az állam - mint a vizsgált esetek összesében - azt is kihasználta, hogy a civil Bárdos Mária jogilag képzetlen, jogi ügyekben járatlan, továbbá nem gazdag, hanem szegény, nem bűnöző, önvédelmi reflexe és önvédelmi potenciálja tehát alacsony és nincsen pénze jogi képviselőre, de arra sem, hogy legalább egyetlen fellebbezést megírasson.

Orbán Viktor és Pintér Sándor törvénykezési egyeduralma óta Magyarországon tömegeket börtönöznek be politikai indíttatásra és megrendelésre úgy, hogy a börtönre ítéltek a bírósági eljárás során sem találkoznak kirendelt védővel soha. Civilek tömegei kerülnek úgy börtönbe, hogy ügyvédet a per során soha, semmikor nem láttak. Molnár F. Árpád szerint szerint ez a tényező önmagában elegendő kellene legyen ahhoz, hogy Magyarországot kizárják az Európai Unióból, mert demokratikus és emberjogi szempontból szégyenpélda és egyre nagyobb katasztrófa.
 
Molnár F. Árpád azt, hogy a bírók szándékosan és szervezetten követnek el mindent, hogy a vádlottak ügyvédhez semmikor se juthassanak, sem semmi máshoz, legutóbb a Békéscsabai Járásbíróság részéről tapasztalta meg egy ellene évek óta folyó, a bírói visszaélések és bűncselekmények elképesztő lajstromát és teljesen leplezetlenül felsorakoztató bűnvádi perben. A perben a bíróság egy az alvilágban nagyon hírhedt dúsgazdag, pénznyerő automatákkal kereskedő és szerencsejátékban utazó banda és annak ügyvédi szószólója, dr. Csanálosi Ákos kívánságait és a tanúk szerint kimondottan a bíróság előtti őrjöngéseit szolgálta ki.
 
Molnár F. Árpád - aki legutóbb az újságírók szervezett bűnözői üldözéséről és az emberjogi alapnormák tömeges felrúgásáról hírhedtté vált Békéscsabai Járásbíróságon tapasztalta meg a látszatokra semmit nem adó szélsőséges bírói és hírhedt alvilági köröket szélsőségesen kiszolgáló szervilis bűnözést - gyakran tesz feljelentést és bejelentést az Európai Unió és annak illetékes személyei, valamint a világsajtó felé. Sok minden mellett az Európai Uniós pénzek elnöki vonalon történő elsikkasztásáról és csillagászati összegekben hűtlen kezeléséről, időnként jelentős visszhangot kiváltva és kérve azt, hogy a Magyarországnak szánt európai uniós pénzeket befagyasszák az elnöki rendszer tömeges visszaélései, a pénzek eltüntetései, valamint az általános emberjogi helyzet és az újságírók módszeres és rendszeres üldözése miatt.

Bárdos Mária börtönből való kiváltásáért a Facebook-on gyűjtés indult, a szükséges összeget a szegények összeadták és kifizették. Így a lakossági közpénzekből oligarchákká növelt gazdagoknak nem sikerült a civil asszonyt bebörtönözniük.

Dr. Ott István sorozatban kreált hamis vádakat és adta át ezeket bizonyítékokként a bíróságoknak számos civil és újságíró üldözése során. Az erről szóló újságírói és emberjogi jelentések számos nemzetközi szervezet és hivatal részére átadásra kerültek. Ha csak a Faragóné és családja kilakoltatását vesszük alapul, dr. Ott István abban az egy halmazban is, kivétel nélkül az összes esetben össze-vissza hamisított és hazudozott, amit Molnár F. Árpád páratlan filmfelvételei elképesztő, de teljes egészében bizonyítanak! Az ország leghírhedtebb rendőrbűnözést védő ügyésze hamis vádak és általa tovább kreált hamis vádak alapján állította bíróság elé Molnár F. Árpádot és Kovács Adrienn Nikolettát is, valamint számos civil személyt, jogvédőt és polgárjogi aktivistát. A 10 gyermekes nagycsalád kilakoltatási kálváriája és az azt követő megszámlálhatatlan mennyiségű állami és hatósági, valamint hivatali bűncselekmény Magyarország történetének egyik legjellemzőbb példája arra, mennyire átszőnek és meghatároznak mindent - a teljes rendőrséget, a teljes ügyészséget és a teljes bírósági kart - az összefonódások, a korrupció és a látszatokra semmit sem adó szervezett bűnözés (a maffia).

A 10 gyermekes család kilakoltatása kapcsán szervezett hatósági üldözésekről szóló médiapublikációkból: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18.!

Dr. Ott István főügyészségi ügyészt és vezető ügyészt Bárdos Mária ellen elkövetett hamis vád bűntette és más bűncselekmények miatt feljelentette Molnár F. Árpád dokumentumfilmes, a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztője, a HírAréna főszerkesztője, nonprofit (azaz ingyenesen) emberjogvédő, Domján Tibor, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, a HírAréna lapigazgatója, nonprofit emberjogvédő, valamint Kovács Adrienn Nikoletta, a Hírháttér és a HírAréna újságírója, nonprofit emberjogvédő és állatvédő. A feljelentés - ahogy az lenni szokott - áthelyezésre került a Központi Nyomozó Főügyészségre.

Az erről kapott dokumentumot - az itt felsorolt újságírók szokásától eltérően - az engedélyükkel publikáljuk. A hivatalos irat itt látható.
 
 
Sz. L.
 

Csillag Ösvény Jósda