2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Dr. Monostoryt, a nemzetközi hírű jogászt bilincsben vitték ma elmeorvosi vizsgálatra

Dr. Monostoryt, a nemzetközi hírű jogászt bilincsben vitték ma elmeorvosi vizsgálatra
2014-04-26
Péntek hajnalban, 2 órakor jöttek a rendőrök dr. Monostory Attilára, a nemzetközi hírű jogászra, aki többek között a BAUMAG pénzintézeti maffiaügy tízezernyi kifosztott állampolgárának legfőbb ügyvédjeként vált nemzetközi hírűvé. Dr. Monostory Attila jelenleg - egyebek mellett - a számos és az ország legnevesebb és legjobb otthonvédő és devizahiteles civil szervezeteit tömörítő Devizahiteles Karta megválasztott elnöke.

Dr. Monostory Attila - sok egyéb mellett - arról híres, hogy amióta a BAUMAG-ügyben az áldozatok képviseletét elvállalta, véget nem érő igazságügyi és pszichiátriai tébolyüldözés folyik ellene. Az egyik fő bűnügyi eszköz egy Pál Gyula nevű személy, aki előtt hason csúsznak a bíróságok, és aki az ügyészség - Pál Gyulát védő és kiegészítő - odaadó pártfogásával, egymással felváltva indítják dr. Monostory Attila ellen - egy azon ügyben is - egyik polgári és büntető pert a másik után. A hosszú évek óta folytatólagosan szervezett és elkövetett állami üldözések számos abszurditása közé tartozik, hogy dr. Monostory Attila szó szerint szinte hetente jár bíróságra, annyi pert indított ellene ez a két jogi személy, de ugyancsak tanulságos Orbánisztán, hogy az ügyészség és Pál Gyula közül az utóbbi, Pál Gyula ellen - a dr. Monostory Attilával kapcsolatos szindrómája miatt - már kezdeményezték a cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezést is. Hogy miféle pszichiátriai baleset okozhatta ezt, mikor Pál Gyula előtt fekszik orbáni Magyarország teljes polt péteri ügyészsége és Orbán fél bírósági arzenálja, nem tudni, hiszen Pál Gyula minden létező ötletét, mint megalapozottat fogadnak el a bíróságok hosszú-hosszú esztendők óta, miáltal dr. Monostory Attila ellen a zaklatás bűncselekményt életvitelszerűvé tették és a hatóságok napi munkarendjének része.

A magyar állam életének és napi működésének része.

Érdekesség, hogy bár az ügyészség pont olyan perlekedési tébolyban szenved és ugyanaz a Monostory-szindróma sújtja, ami Pál Gyulát, ennek ellenére az ügyészség ellen, mint jogi személy ellen senki nem kezdeményezhetett cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezést, pedig a Monostory-ügyből is fényesen kitűnik, hogy abszolút indokolt volna és sem nekünk, emberjogvédőknek, sem a kutyának nem hiányozna ez a végletekig haszontalan, kontraproduktív, ellenséges, összeférhetetlen és szélsőségesen rosszindulatú, a bűnözés pszichopátiája és a skizofréniás elmebaj számos tünetegyüttesét ügyenként ötvöző szociopata ügyészségi bűnbanda.

Ráadásul dr. Monostory Attila ellen állandóan pszichiátriai vizsgálatot rendelnek, aminek a tetejébe a politikai üldözött jogász egyik markáns jellemzője, hogy mindig eljár a bírósági tárgyalásokra, ahová majdnem olyan gyakran kényszerül a perlekedési tébollyal sújtott két jogi személy súlyosan paranoid és antiszociális pszichopátiás, véget nem érő támadásai miatt, mintha kvázi a munkahelyére járna. Dr. Monostory Attila a jelen eset kapcsán azt mondta: nem találkozott idézéssel. Sok idézéssel találkozik, el is megy minden idézésre, mint aki a munkahelyére jár, de ez esetre vonatkozóan nem kapott idézést, ezért fel van háborodva.

Mint az köztudott, Magyarország jól indult az 1990-es fordulat idején a tekintetben is, hogy aki nem vett át hatósági idézést, annál továbbra is a tényt rögzítették, ami nem több, mint annyi, hogy nem vett át idézést. Pár évvel ezelőtt viszont e téren is diktatórikusba és - ki kell, mondjuk - elmebetegbe fordult az emberjogi helyzet, mivel törvénybe iktatták a tébolyt és kimondták, hogy aki két idézési kísérletet követően bármilyen(!), bármilyen okból(!) nem veszi át a hatósági idézést, azt úgy kell tekinteni, mint gonosz, rosszhiszemű, kriminális, törvénytelen személyt, aki szándékosan megszegte a jogszabályokat, az állam ellen fordult, ezért ellene mint rosszhiszemű, gonosz, törvénytelen, kriminális, felforgató személy ellen alkalmazhatók a hatályos törvények és rendelkezések!

Akik ezt az emberi jogokat súlyosan sárba tipró törvényeket kitalálták és akik szavazógombot nyomtak rá, már egészen biztosan legalább kényszer-elmeorvosi vizsgálatra szorulnak, hiszen amit törvényre szavaztak, az maga a skizofréniás téboly, ha pedig normálisak, akkor olyan súlyosan antiszociális és kifejezetten pszichopátiás, társadalomellenes és a társadalom széles tömegeire közveszélyes magatartást kontesztáltak, ami feltétlen büntetőjogi és/vagy pszichiátriai szankciókat von maga után! Attól nem lesz sem egy zsidótörvény, sem egy idézési törvény normális és akár a leghalványabban elfogadható, mert az ország élén trónoló bármelyik multimilliomos bűnbanda azt állítja! Azért, mert nekik elment az eszük és azt sem tudják, mit beszélnek és mit írnak alá, attól mi még normálisak és egészségesek maradunk! Legyen akárhány multimilliomos elmebeteg!
 
Igazából - és valóban, aki ért a pszichiátriához, erre lenne kíváncsi - azt kellene vizsgálni dr. Monostory Attila esetében, miféle pszichiátriai háttere lehet annak, hogy ennyi zaklatás, terror, életvitelszerű üldöztetés után még mindig rendszeresen eljár mindenféle hibbant, ütődött pszichopata és tahó, valamint elmebeteg által kezdeményezett bírósági perre; mert egyáltalán normális az, aki ezek után hajlandó együttműködni ezzel az undorító, gyomorforgató banditaállammal? Hát aki ezt teszi, azt valóban ki kell vizsgálni!

Azokat a bírókat és ügyészeket pedig 30 napos elmegyógyászati megfigyelés alá kellene helyezni, akik képesek bárki ellen havonta vagy akár hetente igazságügyi elmeszakértői vizsgálatot elrendelni! Még ilyen elmebeteg maffiaállamban sem érthető, hogyan maradhatnak ilyenek után ügyészek és bírók egyáltalán szabadlábon! Ilyenek láttán az embernek szüntelen a politikai gyilkosság jut az eszébe, mint ilyen banditakörülmények között az egyetlen olyan módszer és megoldás, ami a katasztrofális emberjogi és köztörvényes maffiaállapotokat annullálja!

Az elmúlt esztendők példátlan emberjogi, Orbán-putris hanyatlására végezetül két példa:

1. A világ országaiban a választások tisztaságát ellenőrző nemzetközi EBESZ képviselője, a 2014-es országgyűlési választások után lenyilatkozta, hogy a Fidesz óta 800(!), nem tévedés, 800(!) olyan törvényt hoztak, amik a diktatúra építését szolgálják! 800-at! A nyilatkozat az ATV-ben hangzott el.

2. A Világgazdasági Fórum - amely az országok versenyképességét vizsgálja - megállapította, hogy a vizsgált 148 országból a 132. Magyarország a kormányzati politika átláthatósága kategóriában! 148-ból a 132. Magyarország! A hátborzongató orbáni végeredmény (végtermék) tegnap is elhangzott, amikor Martin József Péter, a Transparency International magyarországi ügyvezető igazgatója nyilatkozott az ATV Start műsorában.

Csillag Ösvény Jósda