2018. 04. 24., Kedd
György névnapja

Dr. Monostory Attilát kidobták a saját védence tárgyalásáról

Dr. Monostory Attilát kidobták a saját védence tárgyalásáról
2017-03-31
Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza jelentette nekünk telefonon, hogy a mai bírósági tárgyalásról dr. Varga Vivien Éda bírónő szándékosan jogellenesen, és erőszakkal fenyegetve kidobta a bírósági tárgyalóteremből. Így az általa családjogi ügyben védett személy mindenfajta védelem nélkül maradt.

Gyorshír: Molnár F. Árpád
 
A kilakoltatások elleni otthonvédő nemzeti háború, valamint a bankár- és politikai, valamint bírómaffia polgári lakosság elleni devizahiteles háborújának és népirtásának egyik legnépszerűbb és legjelesebb alakja, a halmazatban politikai üldözött Dr. Monostory Attila telefonon értesített. A világszerte ismert, több világszerte ismertté vált ügyben is a fő ügyvédként eljárt Dr. Monostory Attila azt közölte: a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet nevében eljáró jogi képviselőként, az általa a bíróságnak benyújtott hiteles dokumentumok és igazolások ellenére dr. Varga Vivien Éda, a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság polgári bírója tudatosan és szándékosan megtagadta, hogy képviselhesse az ügyfelét, továbbá megfenyegette, hogy amennyiben a tárgyalótermet nem hajlandó elhagyni, akkor erőszakkal kivezetteti.

Dr. Monostory Attila mélyen felháborodott a nyílt jogtipráson, és lapunk számára tételes felsorolást közölt, hogy az eset miatt mely hazai és külföldi jogi szervezetekhez fordul jogorvoslatért.
 
Dr. Monostory Attila sok egyéb mellett eminens harcosa és egyúttal áldozata is a bírói visszaéléseknek, a bírói bűncselekményeknek és a bírói, lakosság ellen szervezett bűnözői maffializmusnak.
 
 
A Dr. Monostory Attilával kapcsolatos irodalomból:
 

Csillag Ösvény Jósda