2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

Dr. Egely György: Itt egy holokauszt folyik! (Tudják, merik, teszik)

Dr. Egely György: Itt egy holokauszt folyik! (Tudják, merik, teszik)
2015-08-08
Itt áll a hatalom, hát nevezzük meg nyíltan: a gyógyszeripar, letolt nadrággal - mondja Dr. Egely György, egy Jakab Istvánnal (Viva Natura Televizió) készített interjúban, majd, mind akinek valami megakad a torkán, kettőt köhögött és folytatta - a probléma itt az, hogy Magyarországon évi 10-15 ezer ember hal meg emiatt, ez teljesn egyértelmű, ez a negyvenöt és hatvanöt év közti korosztály, de ha nem csak a halálos betegségeket soroljuk ide, hanem a szívinfarktusokat, agyi infarktusokat, tehát a szélütést, abban az esetben sokkal több embert érint ez a dolog. 

Domján Tibor, Budapest
 Forrás: Jakab István (VNTV)
 
 
Kapcsolódó cikkeink:
 
Itt egy holokauszt folyik - mondja Dr. Egely György - semmiképpen nem lehet ezt másképp említeni, az átlagember ellen. Aki alkoholista, meg aki mittudomén, négy cigeretát füstöl a szájában egyszerre, azzal nem törődnek. Joga van mindenkinek az asztal alá inni magát, meg szétcigizni a tüdejét, ezzel nincsen probléma. Azzal van probléma, ha olyan emberek, mint te meg én szeretnénk az életünket egészségessé tenni, és szeretnénk a koleszterinszintünket levenni és végigcsinálni egy ilyen kúrát, mert akkor azt csak illegálisan tehetjük. 
 
 
Dr. Egely György az interjúban beszél még Welsz Tamásról is, aki megszerezte Dr. Horváth Istvántól a koleszterin gyógyszer forgalmazási engedélyét, amivel elképesztően sok pénzt tudott volna keresni, de semmihez sem hasonlítható érdemeket és elismerést szerzett volna abban az esetben, ha a magyar lakosság elérhető áron jutott volna hozzá ehhez a vakcinához. 
 
Mindenkinek ajánlom, hogy figyelmesen hallgassa Jakab István és Dr. Egely György beszélgetését, majd elmélkedjen el azon, hogy vajon a mindkét oldali politikai maffiózók hétköznapi pénzmosási ügyletei vagy valami más okozhatta Welsz Tamás hirtelen halálát?
 
 

Csillag Ösvény Jósda