2020. 08. 04., Kedd
Domonkos,Dominika névnapja

Donald Trump: Hillary hazudik, mint egy őrült, és emberek százezreit ölték meg miatta

Donald Trump: Hillary hazudik, mint egy őrült, és emberek százezreit ölték meg miatta
2015-12-21
Sok-sok millió amerikai ismételt örömére az amerikai elnökjelölt Trump újfent kiosztotta Hillary Clintont. A manhattani milliárdos Trump azt követően nyilatkozott, hogy Hillary Clinton az Iszlám Állam legjobb toborzójának nevezte.

Fordítások és cikk: Molnár F. Árpád
Források: Breitbart.com és
Donald Trump Facebook-oldala
 
A közelgő amerikai elnökválasztás két legesélyesebb alakja régóta a republikánus Donald Trump és a demokrata színekben induló Hillary Clinton.

Donald Trump saját szóbeli médianyilatkozatát idézte a Facebook-oldalán, amihez a konzervatív Breitbart nevű lap róla szóló cikkét is ajánlotta. (A Breitbart egy 2007-ben indult online jobboldali konzervatív hír- és véleménylap, amit a 2012-ben, 43 évesen elhalálozott Andrew Breitbart hozott létre.)
 
Donald Trump kijelentette:

- Úgy gondolom, hogy a szavaim szívósságot és erőt demonstrálnak. Hillary-nek ezek nem erősségei. Hillary gyenge, és őszintén szólva neki nincs állóképessége; nincs neki semmije.

Trump - akiről régen is az a hír járta, hogy a sérelmeit nem hagyja megtorlatlanul - az egy nappal korábbi kampányrendezvényen történtekről közölte:

- Hillary nem is jött vissza a színpadra tegnap este. Senki sem tudja, hogy mi történt vele. Ez olyan, mintha hazament volna és lefeküdt volna aludni! Nem tudott tegnap este a színpadra visszatérni, és megmondom, miért: mert kell nekünk egy nagy erővel és nagy kitartással rendelkező elnök, de Hillary nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

Így jelezte a manhattani milliárdos, hogy tehát ő lenne az, akiben mindezen szükséges képességek rendelkezésre állnak. Majd így folytatta:

- Nem lehet még egy rossz elnökünk, amilyen a mostani. Szükségünk van egy elnökre, aki óriási intelligenciával, ésszel, ravaszsággal, erővel és kitartással rendelkezik.

Donald Trump külön is reagált Hillary Clinton ama támadására, amikor Hillary Clinton az "ISIS legjobb toborzójának" nevezte a manhattani milliárdost. Az elnökjelölt Trump szavai szerint:

- Ez egy újabb Hillary-hazugság. Hazudik mindenről, mint egy őrült.

Hillary Clintonról, aki az Obama-kormány korábbi külügyminisztere volt, Donald Trump hozzátette:

- Lehet, hogy sokat utazott, de rosszul végezte a dolgát, mert a világ felrobbant körülötte. Elpocsékolt egy csomó időt, energiát és pénzt, és őszintén szólva elpazarolt sok emberéletet, mert az ő politikája katasztrófát eredményezett a világban. A Közel-Kelet felrobbant körülötte. A határozatai borzalmasak voltak, és emberek százezreit ölték meg az ő hibás döntései miatt.
 
 

Csillag Ösvény Jósda