2021. 09. 24., Péntek
Gellért,Mercédesz névnapja

DK-s képviselőé a legrosszabb helyesírás - Létezik morális és intellektuális alsó határ egy pártosnál? (Molnár F. Árpád)

DK-s képviselőé a legrosszabb helyesírás - Létezik morális és intellektuális alsó határ egy pártosnál? (Molnár F. Árpád)
2021-02-22

- A párt az elme gyilkosa - mondta Molnár F. Árpád már a 2000-es években, látva bal- és jobboldali választópolgár tömegek értelmi és morális mélyrepülését. Most, 2021-ben konkrét példával, hogy amikor egy párt városi képviselője akár minden magyar idők negatív rekordját dönti meg, nem akad egyetlen arra a pártra szavazó sem, aki legalább annyit mondana: 'hát ez már nekem is sok, nem értem, miért tűri meg a pártvezetés az ilyet, hiszen mindannyiunkra szégyent hozott'. Nem, hanem a pártosok szerint a hiba abban van, aki ezt nem éljenzi. És sok másféle esetből tudjuk, hogy ha fideszes képviselő lett volna a legrosszabb helyesíró, a szektáns pártfanatizmus ott is ugyanezen szellemi és erkölcsi színvonalra sorolta volna be önmaga és saját törzsi ősközössége szellemi és morális minőségét.

Élő adás:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója

Élő adás egy csatornára:

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

 

 

 

---

 

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda