2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Devizás tüntetésen 10 ember, melegekért 10 ezer. Mentális kórrajz, Hungary. (Molnár F. - Tóth Maya)

Devizás tüntetésen 10 ember, melegekért 10 ezer. Mentális kórrajz, Hungary. (Molnár F. - Tóth Maya)
2021-06-30

A devizahitelek nemzeti tömegtragédiája kapcsán tüntető, összesen 5-6 ember hiába hívta az előttük kézen fogva elvonuló leszbikus százakat, hogy jöjjenek, itt is fejezzék ki szolidaritásukat a bankári uzsoráért tönkre tett és végtelenítve eladósított lakossági milliókért, a gazdagok által tömegével utcára dobott családok, az utcára hajított családok tömegeitől erőszakkal elvett és intézetbe hurcolt gyerekek, a gyermekeink visszafordíthatatlan lelki katasztrófái miatt, a szétszakított családok tízezreiért, mert a család az család, a leszbikusok csak vigyorogva mentek tovább nagy elnyomatásukban, rá sem sz.rtak a magyar nemzet valódi üldözötteire és a nemzetgazdaság mindenkit sújtó, végtelenített tömegkatasztrófájára. Mert a család az nem család, mert csak a saját szexualitásuk érdekli őket, mert a Labrisz és társaik nem többek szimpla jóléti, nagy kényelmükben már semmire sem való, öncélúan maszturbáns lubrikánsoknál.

Műsor:
- Tóth Marianna Maya (írónő, tanárnő, grafológus)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

Ide is feltöltve:

 

 

Élőben egy másik csatornára is:

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda