2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Devizahiteles gyűjtőszervezet alakult - Elnöke dr. Monostory Attila lett

Devizahiteles gyűjtőszervezet alakult - Elnöke dr. Monostory Attila lett
2014-02-11
Megalakult a Devizahiteles Érdekvédelmi Szervezetek és Mozgalmak Kartája - tájékoztatta lapunkat dr. Monostory Attila, a Magyarországon politikai üldözött, nemzetközi hírű jogász, akit a Charta elnökévé választottak.

A Devizahiteles Chartához - számos magánszemély mellett - olyan, a legjelentősebb ilyen civil szervezetek csatlakoztak, mint pl. a Póka László által vezetett "Nem Adom a Házamat Mozgalom", továbbá kategóriájában Magyarország eddigi legtöbb civil szervezetét tömörített "Otthonvédelmi Tanács", továbbá a "Jogállamiság Egyesület", a "Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet", a "Radikális Bankellenes Csoport", a "Közbiztonság Egyesület", a "Nimród Szövetség", a "Mozdulj Magyarország", a "Rendszerváltó Fórum" és pl. a "MAREVOSZ".

A számos civil szervezetet és magánszemélyt tömörítő Charta munkájához felkérték Molnár F. Árpád emberjogvédőt és dokumentumfilmest is, aki a HHMM Emberjogvédő Szervezet vezetője, a HÍRHÁTTÉR Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna és az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője.
 
A Devizahiteles Chartához itt lehet csatlakozni: http://www.kitoresabankokkarmaibol.com/
 
Sz. L.
HírAréna

Csillag Ösvény Jósda