2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Dél-Korea népirtással fenyegeti Észak-Koreát

Dél-Korea népirtással fenyegeti Észak-Koreát
2016-09-14
- Más szóval az északi főváros hamuvá lesz, és eltűnik a térképről - adta hírül a dél-koreai katonai fenyegetést Dél-Korea hírügynöksége. Ez nagyjából 4 millió 200 ezer észak-koreai civil kiirtását jelenti.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
A világsajtót bejárta a hír, miszerint Dél-Korea meg nem nevezett katonai hírforrása közölte:
"Phenjan minden kerületét, különösen azokat, ahol az észak-koreai vezetés rejtőzködhet, ballisztikus rakétákkal és robbanótöltetekkel fogjuk porig rombolni, amint Északról bármilyen jelet tapasztalunk, amely atomfegyver bevetésére utal. Más szóval az északi főváros hamuvá lesz, és eltűnik a térképről."

A népirtást deklaráló üzenetet a dél-koreai hírügynökség, a Yonhap által hozta nyilvánosságra a dél-koreai kormányzat.

A dél-koreai védelmi minisztérium azt is közölte, hogy az észak elleni háborús szervezkedés neve "Koreai tömeges válaszcsapás és megtorlás".

Az egyik dél-koreai katonai vezető - közölte a világsajtó - azt ígérte, hogy egy északi atomtámadásra utaló első jelre, megelőző csapásként támadást indítanak személyesen Kim Dzsongun és katonai vezetése ellen, és jövőre az egész dél-koreai ballisztikus rakétaarzenált tesztelik és ki is bővítik.

Természetesen egy ország - mint Dél-Korea - bármit megjelölhet atomcsapásra irányuló jelként, azaz egy háború kirobbantásához éppen úgy nincs szükség létező indokra, ahogyan George W. Bush vezetése alatt Irak ellen is nettó hazugságokkal indítottak háborút, akik pedig leleplezni igyekeztek a csalást, azokat az USA vezetése világszerte meggyilkolta és halomra mészároltatta. A tengernyiből a leginkább elhíresült eset az angol David Kelly ügye volt, aki sétálni ment a parkba, majd Bush papucsa és Bush hazugságaival felsült Miki Egere, Tony Blair értelmezése szerint öltönyében felvágta az ereit, mert öngyilkos lett. A nyilvánvalóan állami gyilkosságot a bolygó lakossága nyilvánvaló állami gyilkosságként értelmezte, és egy szavát sem hitte el Tony Blair-nek. De végül hiábavalónak bizonyult a hazugság védelmében elkövetett rengeteg kínzás és politikai gyilkosság, és az egész nyugati világot meghatározó állandó és folyamatos hazudozás, mert végül kiderült, hogy az USA és a nyugati média tudatosan hazudozott össze-vissza a saját lakossága totális átverésére, mert ezt diktálta az Amerikai Egyesült Államok és annak háborús fenevadja, George W. Bush. Kiderült, hogy az Irak elleni hamis vádak - amiket az USA koholt, hogy elfoglalhassa Irak ásványkincseit és lábtörlőjévé tehesse az arab világot - egytől egyig hazugságok és színtiszta rágalmak voltak. És ebben gátlástalanul maradt bűntárs a nyugat gyakorlatilag teljes médiája, körül a Földön.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy egy háború kirobbantásához egyáltalán és a legkevésbé sem szükséges, hogy a háború megnyerhető legyen. Azaz mindegy, hogy például Észak-Korea úgy értékeli, hogy megnyerhet-e egy ilyen háborút, vagy úgy, hogy nem, ha valakit tartósan provokálnak és átkoznak, haragból és megtorlásból is háborút indíthat, ha addig a béke pártján is állt. Ha például én állnék egy olyan ország élén, amelynek fővárosát és engem kiirtással fenyegetnek, el lehet juttatni arra a pontra - és akár bármelyik pillanatban, elegendő egy rossz szó, egy hibbant senki rossz nyilatkozata -, hogy háborút indítsak, abszolút makulátlanul függetlenül attól, hogy azt a háborút megnyerhetem vagy sem.

Mint azt írni szoktam: ha például egy földönkívüli faj az emberiség kvázi vagy teljes kiirtásának szándékával megtámadná a Földet, pár másodpercen belül tudnék hozni olyan döntést, hogy megtorlásul akkora termonukleáris és emellett bármilyen más pusztítással válaszolunk, amivel lehetetlenné tesszük, hogy a bolygó a továbbiakban lakható legyen. Mert az én földemen az ellenség ne lakjon!

A személyes tényező, az emberi tényező mérhetetlenül fontos, amikor provokációkról van szó. Dél-Korea és az USA pedig megállás nélkül provokálja Észak-Koreát. A nyugati média természetesen - mint Irak stb. esetében - Északot festi le provokátorként, de az ember hajlamos egyetlen szót sem elhinni azoknak - így az USÁ-nak -, akiknek minden háborújuk hazugságokon és hamisításokon alapult, háborús fenevadként és háborús pusztítóként folyamatosan kifosztják az egész világot, saját szövetségeseiket is kizsákmányolni és tönkre tenni való ellenségekként kezelik, és ezer dolog mellett vastapsolnak az őket pénzelő bankár hordák lakosság elleni végtelen és mérhetetlen kifosztásához, rombolásához és pusztításához, amivel önállóan is válságba döntöttek az egész Föld bolygót, hogy a nyugati világ lakosságának egyre nagyobb hányada akar végleg leszámolni a fennálló rendszerrel és saját politikusaival.

Visszatérve a jelen dél-koreai fenyegetésekre, Sung Kim, Washington észak-koreai különmegbízottja japán külügyi illetékesekkel folytatott megbeszélései után Tokióban közölte, hogy az Egyesült Államok, Japán és Dél-Korea fontolóra vette az általuk Észak-Korea ellen egyoldalúan bevezetett szankciók szigorítását, függetlenül az ENSZ BT által foganatosítandó újabb büntetőintézkedésektől.

De ha Észak-Korea ellenségei is "egyoldalúnak" nevezik azt a szankcionálási mániát, amit Észak-Korea és lakossága megnyomorítása céljából, és a polgári lakosság elleni szokványos brutális közönyből vagy gyűlöletből folytatólagosan elkövetnek, akkor arra is emlékeztessünk, hogy nem Észak-Korea épített rakétaarzenált az USA körül, hanem az USA tette és teszi ezt Észak-Korea ellen, és sok egyéb mellett nem Észak-Korea zsákmányolta ki és fosztogatja az USÁ-t és lakosságát, hanem az USA és szövetségesei Észak-Koreát és annak népét. Meg mellesleg a világ szinte összes országát, népét és nemzetét is.

Észak-Korea eddig is azt mondta, hogy nekik is joguk van, hogy atomfegyverekkel rendelkezzenek (nem csak az ellenségeiknek, akik rendszeres amerikai stb. hadgyakorlatokat tartanak a határaik körül, ellenük), és joguk van a védelmi rendszerek kiépítéséhez. Korea közölte: az USA ismerje el őt atomhatalomként.
 
 
Előző Korea-hírünk:
 
 

Csillag Ösvény Jósda