2020. 04. 02., Csütörtök
Áron névnapja

Dániel Péter azt álmodta, hogy lelőtték Orbán Viktort

Dániel Péter azt álmodta, hogy lelőtték Orbán Viktort
2014-09-09
Érdekes álmom volt az éjjel - írta pár órája Dániel Péter ügyvéd. - Álmomban egy magányos merénylő (...) lelőtte ezt a felcsúti disznót, egyszerre vagy 3-4 különböző szögből. A TEK is teljesen tanácstalan volt... Végül titkosították az ügyet.
 
Villámcikk: Molnár F. Árpád

Dániel Péter ügyvéd pár órája írt arról a Facebook-oldalán, hogy azt álmodta, agyonlőtték Orbán Viktort és ugyanúgy 3-4 különböző irányból, ahogyan Lee Harvey Oswald (akire ráfogták a Kennedy-gyilkosságot). Tegyük hozzá: Orbán Viktort, az Európai Unió demokratikus sereghajtóját nem siratná úgy a világ, mint Kennedy-t, hanem maximum annyira, amennyire bármely diktátor halálát szokás. És nem is volna szabad jobban gyászolgatni, amennyire egy kontinens legdiktatórikusabb vezetőjét illendő, aki a nép pénzéből az egész bolygóra hírhedt oligarchabirodalmat épített ki saját maga számára és mivel hobbija nem a nép képviselete, hanem az egománia, ezen belül pedig a foci, ezért az általa kifosztott nép pénzéből faluja házának kertje sarkába futballstadiont épített, mint Ceausescu tette, hobbijára, a focira pedig elvert 200 milliárdot. Közben Simicska Lajost és érdekeltségeit azért, mert Simicska a haverja, egyetlen év alatt, 2013-ban 485 milliárd forint EU-s és magyar népi közpénzzel támogatta, az EBESZ egyik képviselője pedig bejelentette, hogy 2010 óta, Orbán alatt 800 törvényt hoztak a diktatúra kiépítése irányába.

Ma éjjeli álmáról a külföldre menekült ügyvéd Dániel Péter a következőket írta:

"Érdekes álmom volt az éjjel. Álmomban egy "magányos" merénylő, amolyan Lee Harvey Oswald féle lelőtte ezt a felcsúti disznót, egyszerre vagy 3-4 különböző szögből. A TEK is teljesen tanácstalan volt... Végül titkosították az ügyet. Azután 1-1 jó kávé mellett tűnődtünk rajta úgy 75 évet, hogy volt... HOGY VOLT! HOGY VOLT! De olyan hangos volt még álmomban is ez az eufórikus kántálás, hogy sajnos felébredtem. Ugye álmodni még nem bűn?"

Dr. Dániel Péter akkor lett minden addigit meghaladóan közismert, amikor - elege lévén az orbánizmusból - vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, majd - ellentétben a szélsőjobboldal anonim köztéri akcióival - le is fényképezte magát vele és feltette a fotót az Internetre. Tervei megvalósultak: akkora botrány lett az esetből - azokra a reflexekre hatva, amikre akart -, amik már nem merülhetnek feledésbe és Dániel Péter neve is fenn fog maradni.

Egyébként széles körben ismertté vált akciói közé tartozik, amikor a szegényüldözéseket és a hajléktalanok bebörtönzéséről szóló orbáni törvényt megszavazó Wittner Máriát leprostizta. Wittner Mária az az 1956-os halálra ítélt, akinek csak múltja van, de jelene már régóta csak fideszesen negatív. Wittner Máriáról már évek óta csak akkor hallani igazán, amikor Orbán Viktor, tehát az Európai Unió egyetlen elnök diktátora, az EU demokratikus sereghajtója szegényüldöző és hajléktalanokat bebörtönző törvényeit buzgón - a nép, a szegények és a hajléktalanok pénzéből, az arisztokraták és a földesúri feudalista rendszer részéről összeharácsolt fizetéseiből - megszavazza.

Dániel Péter tehát jó ideje ért ahhoz, hogyan kell meghekkelni a bal- és jobboldal hallgatását. De még nem vonult vissza és ez a rövid és ideológiától függetlenül olvasmányos és hangulatos bejegyzésekkel tarkított, egyébként igen népszerű Facebook-oldalán is látható. Orbán Viktor és az orbánizmus annak ellenére sem szabadult meg Dániel Péter ügyvéd hatásától, hogy Dániel Péter végül az ellene indított eljárások közepette Izraelbe menekült.

Dániel Péter láthatóan tisztában van azzal, hogy a zsidóságnak rengeteg kárt okoz az, hogy kiemelt képviselőik az Európai Unió demokratikus sereghajtójával, Orbán Viktorral olyan meghitt szövetségesi viszonyt ápolnak, amilyet viszont a nyugati államok kivétel nélkül szégyellnének, ezért ők nem is merik ezt nyíltan megtenni. Dr. Dániel ki is kel, név szerint megnevezve több, orbánizmussal vádolható vezető zsidó, valamint több olyan antifasiszta ellen, akik annak ellenére, hogy - kik névlegesen, kik ténylegesen - antifák, mégis ellenségesek vele szemben, avagy egyre-másra Orbán Viktorhoz tartoznak, holott összetartásra lenne szükség.

A magyarországi zsidóság egyik legtöbbet mutogatott és legismertebb képviselőjéről, a MAZSIHISZ Zoltai Gusztávjáról pl. így írt a mai napon:

"Az megvolt már, hogy Zoltai Gusztáv szeptembertől Lázár János tanácsadójaként fog tevékenykedni? Időnként olyan "büszke" vagyok a magyarországi zsidóság prominenseire... Na mentem hányni."

Zoltai Gusztávot megszólítva a következőket írja neki:

"Gusztáv, a földigiliszta egy gerinces állat hozzád képest. De mennyi eszem volt, amikor tavaly áprilisban alíjáztam..."

Zoltai Andrea a magyarországi antifasiszta tevékenység egyik ismert személye. Dániel Péter ma is kemény szavakkal kifogásolta, amiért - idézve -:

"Egy éve azt írta rólam a tolerancia(?) csoportjában: "milyen kár, hogy Izrael befogadott" engem."

Ezek a legszelídebb szavak, amiket Zoltai Andreáról írt; a többit most nem idéznénk.

Az ellenzék teljesítményét Dániel Péter is éppen úgy hiányolja, mint mindenki. Mint azt megfogalmazza:

"Néhány száz, elszánt civil tüntetett tegnap az orbáni diktatúra gyalázatos, jogsértő túlkapásai ellen. Gratulálok a maroknyi demokratának, de szomorúan figyelem a megosztottságot, a beletörődő közönyt és gyávaságot, amelyek hatalomban tartják Orbánékat, sőt talán hatalomra segítik majd sajnos a jobbikos, újnyilas csürhét is... "Fortélyos félelem igazgat" egyelőre "a magyar ugaron.""

Tegnap pedig így sommázta Orbán és az ellenzék közös, egy irányú akciósorozatát:

"Lenullázná az ellenzéket Orbán.
De ez úgysem fog neki sikerülni.
Mert az ellenzék saját magát nullázza le."


Ha pl. megnézzük az ellenzék kőkorszaki politizálási modelljét, ahol még mindig az őket 2014-ben is csaknem lenullázott bankszektornak lobbiznak és féltik a bankárok vagyonát az eladósított polgári lakosságtól, ezzel pedig szó szerint elveszíthettek 1 millió vagy sokkal több szavazatot is, így tehát legalább több millió magyar mond áment az ellenzékre. Ők ugyanis úgy tervezték, hogy élni és túlélni akarnak, nem pedig százmilliárdosok kedvéért tönkre menni, utcára kerülni és utódaikkal együtt végképp elveszni.
 

Csillag Ösvény Jósda