2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

Dániel Péter a zakkant felcsúti führer hobbijára is gondol

Dániel Péter a zakkant felcsúti führer hobbijára is gondol
2016-03-12
Orbán Viktor egyik kedvenc hobbijára is gondolt Dániel Péter ügyvéd a következő - fotóval ellátott - kétsoros üzenetében.

Dr. Dániel Péter Orbánnak címzett szívhez szóló képeslapjához ezt írta:

"Üzenem Orbán Viktornak, hogy itt Izraelben ekkora focilabdák vannak... [nevető hangulatjel] Na erre most mit lép a zakkant felcsúti führer? [smile hangulatjel] Szerintem ettől egyből torkán akad majd a szotyi! [nyelvkiöltő hangulatjel] Vagy elindul a grazi idegklinika felé?"
 
---
 
Szerkesztői megjegyzés:
Mielőtt bárki elkezdene zsidózni: Orbán Viktor 2008 óta legfőbb tanácsadója a zsidó származású amerikai Arthur J. Finkelstein, aki Benjamin Netanjahunak is a legfőbb tanácsadójaként híresült el. Annak terve, hogy a zakkant felcsúti führert - Netanjahu legfőbb emberét delegálva - tolják immáron második ciklus óta Magyarország kétharmados, szinte teljhatalmi pozíciójába, már a 2000-es években megszületett, amikor Netanjahu és Orbán Viktor a Likud és  Fidesz testvérpárti szövetségéről döntöttek. Tehát aki pl. Orbán Viktor-fanként zsidózni kezdene, a legjobb, ha először is a saját háza táján teszi. Orbán magyarországi tanácsadója, Habony Árpád pedig mostanában alapított külföldi céget Arthur J. Finkelsteinnel. Ne is soroljuk tovább.
 
 
 
A kapcsolódókból:

Csillag Ösvény Jósda