2020. 08. 14., Péntek
Marcell névnapja

Csányi Sándor halálba küld egymillió állatot

Csányi Sándor halálba küld egymillió állatot
2014-06-21
Csányi Sándor OTP vezérigazgató évente egymillió malackát tervez lemészárolni most készülő, hatalmas méretű vágóhídján. A nagy méretű állatöldöklést 2016-ban tervezik elkezdeni.
 
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója vágóhíd építésébe fekteti milliárdjait. A Csányi nevéhez fűződő Bonafarm Zrt. Mohácson az ország legnagyobb vágóhídját tervezi felépíteni. A vágóhídon közel egymillió malackát szeretne lemészárolni évente az OTP-vezér, műszakonként. Mivel a Fidesznek az emberéletek sem számítanak semmit sem, balgaság lenne azt gondolni, hogy talán szíven ütné Orbán Viktort egy ekkora vágóhíd tervezete és az azt követő mészárlás gondolata, de mivel a Fidesz gerjed a vér szagára, így lelkesen támogatja az állatok haláltáborának felépítését. Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították az extra méretű haláltábort és az intézkedések gyorsítása érdekében az engedélyhez kötött ügyeket soron kívül intézhetik majd.

A beruházást az MCS Vágóhíd Kft. végzi, aminek egyik tulajdonosa a Pick Szeged Zrt., míg a másik a milliárdos befektető Nagy György érdekeltségében lévő Ho-Me 2000 Kft. A cég ügyvezető igazgatója egyébként Nagy György. Csányi Sándor és Nagy György több üzletben társak és tulajdonosok, van, ahol csak üzlettársak. Nagy György egykori Wallis-alapító a Ho-Me 2000-en keresztül részben tulajdonos a Café Reklám Kft.-nél, valamint a Jet-Sol Kft.-nél is. A Jet-Sol Kft. 2011-ben százmilliókat fizetett ki offshore tulajdonosainak. Szinte nyomon követhetetlen, mennyi üzleti vállalkozáson és cégen keresztül fut ez a több százmillió forint a tulajdonosaihoz. Az biztos, hogy jelentős hasznot húzott belőle Nagy György, Fekete Gábor, Johancsik Tibor stb.

Visszatérve a hatalmas méretű Csányi Sándor-féle vágóhídhoz, megfigyelhető, hogy minél több pénze van valakinek és minél nagyobb hatalmat kap, annál kevésbé érdekli más élőlények sorsa, legyen az ember vagy állat egyaránt. A gondolataiban szikrányit sem szerepel a vegán táplálkozás, az állatok védelme és a környezetvédelem sem. Köztudott már napjainkban, hogy a húsipar borzasztó mértéket ölt a környezetszennyezés esetében. Ezen kívül színtiszta horror az állatok kínzása, az élhetetlen körülmények között tartása és lemészárlása. Azt is egyre többen tudják, hogy a hús fogyasztása számos betegség előidézője. Több orvos, híresség, külföldi politikus, aktivista beszél róla és alátámasztja már nyíltan napjainkban, hogy más húsának semmi keresnivalója nincs az emberi szervezetben és kifejezetten káros a fogyasztásuk. Mindezek tudatában Csányi Sándor ezek szerint magasról tesz rá, hogy kinek fáj, kinek fog, a környezetszennyezés meg egyáltalán nem érdekli. Csak egyvalami számít Csányi Sándornak és társainak, a pénz. A pénz mindenek felett.

Milyen jó lesz, ugye, Csányi Sándor, még több pénzed lesz. Nem számít a halálhörgés, a haláltusa, a vér, a fájdalom. Csak ölni és ölni az állatokat, mert pénzt akarsz, ugye, még többet; még nem elég?

Egy ilyen embernek, mint Csányi Sándor, nem az jár a fejében, hogy jobbá tegyük a világot, hanem hogy öljünk a pénzért. Hogy gyilkoljuk le, akit csak lehet, hogy mi legyünk a leghatalmasabbak.

Ne kövesse senki a példáját. Az ilyen embereket már régen le kellett volna selejtezni és átengedni a helyet azoknak, akik jó példával tudnak szolgálni, akik az erőszak mentességre tanítanak.

Csillag Ösvény Jósda