2019. 04. 26., Péntek
Ervin névnapja

Brutális rezsiemelésekkel próbálja hajléktalanná tenni a magyarokat a fideszes polgármester, Bús Balázs

Brutális rezsiemelésekkel próbálja hajléktalanná tenni a magyarokat a fideszes polgármester, Bús Balázs
2018-09-30

Orbán Viktorék célja nyilvánvalóan az, hogy a családok ne tudják fizetni a magyargyűlölő fideszes földesurak havi dézsmáját, és ennek ürügyén ki lehessen őket lakoltatni.

Ma ismét egyik Kedves Olvasónk keresett meg minket, hogy Bús Balázs, a III. kerület, azaz Óbuda-Békásmegyer fideszes polgármestere - a napokban született erről döntés - 39 ezerről 54 ezer forintra emelte az önkormányzati lakás költségét. Ennyit kell tehát csak azért fizetni, hogy továbbra is benne lakjanak. Az önkormányzati lakást úgy kapták, hogy vidéki, saját tulajdonú házukat azzal ajándékozták oda az önkormányzatnak, hogy cserébe budapesti önkormányzati lakást kapnak, amit majd megvásárolhatnak. Ekkor még 26 ezer forint volt a havi költség. Ezt emelték meg később 39 ezerre, most pedig 54 ezerre.

Orbán Viktorék célja nyilvánvalóan az, hogy a család ne tudja fizetni a földesurak havi dézsmáját, és ennek ürügyén ki lehessen őket lakoltatni.

Ezek az eljárások visszatérők a fideszes Bús Balázs, a mi pénzünkön eltartott dúsgazdag földesúr polgármester részéről.

A III. kerület fideszes feudalista földesura, Bús Balázs, aki papíron polgármester és népképviselő, a gyakorlatban pedig orbáni feudalista oligarcha, aki a mi adóinkból él és gazdagszik pofátlan szélsőségességgel, sorban dobálja az embereket és a családokat az utcákra most, tél előtt is. Azért, mert a mi pénzünkből és a mi elárulásunkból élősködő fideszes feudalista földesúr, aki a jó pár éve tartó orbáni polgármester-módszereknek megfelelően rengeteg lakáshoz próbál jutni, és azokat saját anyagi és hatalmi érdekei szerint pörgetni, kiadni, eladni vagy lerombolni. Ahogyan a mi lakásaink saját vagyonként pörgetésébe és köztörvényes kezelésébe más halmazati kilakoltató fideszes polgármesterek is belebuktak, addig-addig provokálták a tömegeket és addig-addig próbáltak ellenünk perre menni, míg sorban buktak ki a bűncselekményeik. Mert nem elégedtek meg a féktelen pofátlan sikkasztással és életvitelszerű lakosság elleni terrorral, azt is akarták, hogy mindezekről semmi se jelenhessen meg.

Vesztükre.

Bús Balázs most következő akciója már az Országgyűlés ellenzéki képviselőit is felháborította, miután Molnár F. Árpád HírAréna-főszerkesztő értesítette őket az esetről, hogy kedden, azaz október 2-án, 9 órakor utcára akarnak dobni egy volt helikoptervezetőt, aki agyvérzést kapott, majd a Margit kórház orbáni putri viszonyai között húsevő baktérium támadta meg, a fél veséjét és egyebeket lezabált, és míg az illető betegeskedett, addig elmaradt a vízdíjjal. Ezért a magyarság pénzén dúsgazdag orbáni polgármester, Bús Balázs úgy döntött, hogy a félig rokkant személyt - aki 100 métert tud megtenni gyalog, de a napokban ennek ellenére is sikerült elhelyezkednie dolgozni, és eszében sincs rokkantnyugdíjba menni - fizikailag kell megtámadni és gyakorlatilag szó szerint ki kell végezni.

Erről azért döntött a pénzünkből eltartott parazita polgármester, mert fideszes és Orbán Viktor híve. Ilyen körülmények között pedig nagyon kevesen maradnak, akiknek lelke és elmeállapota az emberi faj minimum normáit elérik. Tehát a polgármester szociopátiás fasiszta népirtó hazaáruló bűnöző hozzáállása magától értetődő, és pártválasztási mentálhigiénés katasztrófájának természetes velejárója.

Bús Balázs fasiszta kilakoltatását élőben tervezzük közvetíteni, ami azt jelenti, hogy az eddigi tapasztalatokból kiindulva minimum 50 ezren, maximum 200 ezren fogják látni és hallani az első 24 óra alatt.

A kilakoltatási eseményt Molnár F. Árpád hirdette meg, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, Orbán Viktor és bandája ellene folytatott üldözései miatt, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült tényfeltáró újságíró. Molnár F. Árpád értesített eljövetel céljából számos parlamenti képviselőt és pártot, valamint aktivistákat és civil szervezeti vezetőket is hívott a kilakoltatáson megjelenésre.

A kilakoltatásra mindenki mást is várnak. Annak adatai:
Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő utca 5.; 2. emelet 18.
Ideje: 2018. október 2., kedd, délelőtt 9 órakor (előtte érdemes megérkezni!).
A kilakoltatás kapcsán kereshetik a HírAréna főszerkesztőjét is: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda