2021. 09. 24., Péntek
Gellért,Mercédesz névnapja

Brutális bankkártya lenyúlások! Most is maffiát reklámoz a Facebook.

Brutális bankkártya lenyúlások! Most is maffiát reklámoz a Facebook.
2020-06-10

Ránézésre gyanús volt a Facebookon a fizetett hirdetés, ami a mi képünkbe is betolakodott. Kb. 2 perc ellenőrzés után már csaknem biztos volt, hogy a bankszámlát lenyúló bűnbanda áll mögötte. 5 perc alatt az is kiderült, hogy tényleg szervezett bűnözők. A Facebook természetesen nem hajlandó levenni a hirdetést, ahogyan az esztendők során tömegével károsította meg az Emberiség minden népét és nemzetét, és közben bőszen törölte az emberi faj összes népének jogvédőit, pártjait, médiáit, jogászait, nemzeti hőseit és mindenféle civil lakosait.

Kérjük, Ön is küldje el ezt a cikket a magyar bűnüldöző szervek számára! Pl.: panasz.orfk@orfk.police.hu

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A kamu hirdetést a Wanna Be Studio nevű Facebook-profil erőszakolja a Facebookon, mégpedig fizetett hirdetés formájában.

A Wanna Be Studio nevű, a bűnözők által létrehozott Facebook-oldal címe: https://www.facebook.com/Wanna-Be-Studio-104571051224005/

Azonban már a weblap is, ahová a Wanna Be Studio nevű kamuprofil által fizetett hirdetés mutat - ETSY.COM - azonnal fake news gyanús.

Ráklikkelve a még gyanúsabb rarehype.me című oldal nyílik meg, az alábbi aloldallal: http://rarehype.me/black-label-streams/?Ad=1&d=adset4instream30&utm_source=rarehype.me&utm_medium=563217684616418&fbclid=IwAR0a2BABoKeAonAE9Ephnp7Gap0Yj6Er2I5YB0_2nvpVPcxAec2V2RdIvOA

Itt egy magyar nyelvű cikk található, amely ránézésre is brutális hülyeségeket halmoz:. Már a cikk címe is orbitális baromság: "Van egy jobb szolgáltatás, mint a Netflix … és ingyenes a magyarok számára!"

A kivételes szíriuszi magyarok máris a lapos földön érezhetik magukat, ahol Jézus is magyar volt; a kivételes magyar népre lám, ilyen jutalommal tekint a csodálatos - és ismeretlen nevű - MovieVOD, amely a bűnöző hirdetés szerint ingyen filmnézéssel jutalmazza a magyarokat, azzal a kamu szöveggel, hogy tömegesen hagyták el a magyarok a Netflixet, mert ez az új csoda, a MovieVOD ingyen szolgáltat a magyar népnek.

Nincs is más hátra, csupán meg kell adnunk a bankkártya adatainkat, és máris ingyen nézhetjük - a filmek helyett - a bankszámla kiürítését, hacsak bankunk már nem gondoskodott - ellentétben a Facebookal, amely ezernyi feljelentés esetén sem hajlandó törölni a maffiahirdetést - a banki tranzakció letiltásáról.

De gyorsan megtaláljuk a kamu MovieVOD Facebook-oldalát is, amelyen rögtön azt látjuk, amit a magyaroknak akartak beadni, hogy ezrével mondják le a Netflix előfizetést, csakhogy most nem a magyarok, hanem az ausztráliai lakosság. De ugyanúgy terjeszkednek Új-Zélandon, a lengyelek stb. pénztárcájára is. A kamu MovieVOD egyik Facebook-oldala itt: https://www.facebook.com/movievod2020/

De létezik movievod.site oldal is, amelyről nincs rendelkezésre álló információ, minthogy a webhely megakadályozta a Google számára, hogy az oldalleírást készítsen róla.

Döbbenetesen sokan beszopják a kamu hirdetéseket és a fake news oldalakat, pedig a Google-be gépelve a MovieVOD szót, a világon egyetlen magyar nyelvű cikk sem jelenik meg, de a Wikipédiában sincsen, tehát egyrészt a cég nem létezik, másrészt a felelősebb magyar médiumoktól a Nagy Iván Zsoltok és Szauer Péterek által vezetett fake news-gyáros, mocskolódó szennylapokig bezárólag senki nem akar tudósítani erről az iszonyatos bűnügyi maffiáról.

Ha pedig legörgetünk a Netflixet mocskoló kamucikk aljára, akkor magyarok sokaságát látjuk fotókkal, akik saját nevükkel, saját Facebook-bejegyzéssel fejezik ki magyarul a rajongásaikat az új, ingyenes - nem létező - filmoldal iránt.

Nem is csoda, hogy ezen magyarok neveit beírva a Facebookba kiderül, hogy egyik profil sem létezik, mindegyiket a maffia gyártotta, de nem a Facebookra, hanem a kamulapra, sőt, ha a kamuoldalon bármelyik ál-Facebookos magyar komentelőre klikkelünk, akkor mi sem természetesebb, hogy megnyílik az oldal, ahol ugyancsak feltárhatjuk banki adatainkat a Facebook által védett és korlátlanul terjesztett nemzetközi bűnözők számára.

De miféle lap ez, ahol ilyen nagyszerű magyar nyelvű hírek jelennek meg a Netflix rosszaságáról és az ál-MovieVOD nagyszerűségéről?

Hát semmilyen. Ugyanis csak ez az egy aloldal létezik, de az oldal egyetlen linkje alatt sincs semmi más, csak ez a webcím, a főoldaltól a képeken át a cikkekig: https://clk2trk.club/click.php?lp=1

 

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, akkor hívjanak minket, de ne azzal, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a rengeteg megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk. Hanem aki bármit közölni vagy feltárni akar, az keressen minket és megtaláljuk a módját.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda