2019. 10. 19., Szombat
Nándor névnapja

Branyó, a válogatott bokszoló: akik a nép ellen vannak, gyávák és gerinctelenek

Branyó, a válogatott bokszoló: akik a nép ellen vannak, gyávák és gerinctelenek
2017-03-18
Tegnap este beszélgettünk és forgattunk az ökölvívó, kidobóember, zenész, étteremtulajdonos, majd a Szegénységellenes Hálózat embereként, a fősodratúnak nevezett médiából is közismert Baranyecz Jánossal, becenevén Branyóval, aki a vele készült interjúkban időnként elismétli, hogy az agresszivitást a szegények és a nép oldalán kell realizálni.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
Felvétel: Narciso Rojo
 
A médiából is közismert Baranyecz Jánossal, azaz Branyóval készült filmünket hamarosan láthatják.

Branyóval az interjú után is többször beszélgetvén elmondtam, hogy a kilakoltatásokat pártoló, valamint a nép ellen uszító férgeket rengeteg alkalommal hívtam ki bunyóra. Elmondtam, hogy választást kínáltam nekik: elmebeteg, népellenes szavaikat vagy kamerák előtt vállalják velem szemben, vagy 20 magukfajtát állítva ellenem, vagy pedig bunyózzuk le a dolgot nyilvánosan.

Branyó megkérdezte:
'És? Voltak, akik elfogadták?'

Legyintettem:
'Á, soha, senki!'

Branyó rögtön rávágta:
- Á, gyávák ezek! Gyávák és gerinctelenek! Figyelj!

Baranyecz János (Branyó) pontosan azokat a szavakat használta, amik nekem is mindig eszembe jutottak a népellenes, kilakoltató söpredék fajtáról.

A nemzetközi hírű népvédő, valamint EU-szerte ismert szegénységellenes aktivista, egykori válogatott ökölvívóval - aki elmondta, hogy az agresszivitást a szegények védelmére kell fordítani - filmes interjút forgattunk, amit hamarosan láthatnak.

Valójában minden aktív és korábbi ökölvívónak, valamint az éjszakai életből ismert embernek, továbbá bűnözőnek és gyilkosnak a nép oldalára kell állnia, és fellépnie, valamint erőszakkal elsöpörnie a kilakoltató vagy szegényüldöző hulladékot és szemetet.

Ami engem illet, én megígértem, és meg is teszem, hogy politikai fordulat esetén vagy megfelelő forradalmi helyzetben meg fogom ölni, ki fogom végezni azokat a politikusokat, bankárokat és oligarchákat, amik az én népem, a mi népünk elleni politikai üldözésre, kilakoltatásra, kifosztásra, tömeges öngyilkosságba kergetésre szervezkedtek. Minden halottunkat, minden egyes civilt, akik belehaltak az orbáni és bayeri-bencsiki népirtó bankári terrorizmusba és népgyűlöletbe, személyes ügyemként kezelek, és ha megadatik a helyzet, brutális, elrettentő, véres, példás és kegyetlen bosszút fogok állni a mi magyarjaink, a népünk ellenségein.

A kalasnyikovosok, a bank- és rendőrrobbantók pedig szabadon fognak távozni, és betelnek a népirtó feudalista földesúr és bankári burzsuj féregklántól és parazita, vérszívó, élősködő orbán ráheli pondró családjaiktól elkobzott vagyonokkal.
 
 

Csillag Ösvény Jósda