2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Botrányműsor a melegekről Budaházy Edda vs. Osváth Zsolt Pesti Srácok-műsorában (Analizál: Molnár F. Árpád)

Botrányműsor a melegekről Budaházy Edda vs. Osváth Zsolt Pesti Srácok-műsorában (Analizál: Molnár F. Árpád)
2020-09-12

Budaházy György testvére, Budaházy Edda - a szélsőjobb egy részét kivéve - szinte a teljes magyarságnál kivágta a biztosítékot, amikor a felvállaltan homoszexuális Ostváth Zsolttal (az interneten Zshowtime csatorna) vitatkozott, és a botrány azóta napirenden van. A HírAréna Online főszerkesztője az elsők között reagált, ráadásul élő adásban. Ezt láthatják és hallhatják most.

Az amerikai multik - a Szilíciumvölgy Facebookja és YouTubeja degenerált betiltó álláspontjával ellentétben - a lakosság nem azzal reagált, hogy a szélsőséges nézetei és ösztönei miatt Budaházy Eddát és az ilyen nézeteket és ilyeneket hirdető személyeket be kell tiltani, hanem a lakosság a stílussal és a tartalommal szállt vitába. A betiltásmániás társadalomellenes hozzáállásra általában is jellemző, hogy az elvtelen, kizárólag pénz- és hatalomelvű multik - amilyen a Google, a YouTube, a Facebook és az RTL Csoportot tulajdonló Bertelsmann -, valamint a fasiszták, hitleristák és nácik ügyről ügyre egyedül maradnak - az Emberiséggel szemben.

Elmondja:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben Facebookra:

 

 

Élőben YouTubera:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda