2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

Botrány: DNS-mintaadásra kényszerítették az Orbán esküvő teljes személyzetét

Botrány: DNS-mintaadásra kényszerítették az Orbán esküvő teljes személyzetét
2014-04-03
Ha Orbán elveszíti a választásokat, megteszem a feljelentést ellene az ügyészségen! Jelenleg nincsen értelme, mert az ügyészek a valagát nyalják! Azt is előre elmondom, hogy nem állok meg Strasbourgig! Velem nem fog szórakozni egy megalomániás barom, az esetet ugyanis személyessé tette! Előre elmondom, nem félek a haláltól, nem tud megfélemlíteni! Magam jelentkeztem katonának, és rendőrnek is! Nem azért tettem, mert félek a haláltól - írta Csókási László, az iksz.beszólunk.hu oldal egyik tulajdonosa legújabb posztjában azok után, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda pénzbüntetés kilátásba helyezésével DNS-mintaadásra kényszerítette (zsarolta), mivel felszolgált Orbán Ráhel esküvőjén, ahonnan eltűnt egy kis értékű telefonkészülék. 

Domján Tibor, Budapest
 Forrás: iksz.beszólunk.hu (LFS)
 
 
Nyilván, mi sem most hallunk és írunk Orbánról először, de a pitiáner állami bűnözés/hatalommal visszaélés kategóriában, ez a történet mindenképpen viszi a prímet - így a választások előtt - úgyhogy nem is fűzök sok kommentárt az ügyhöz, ami valójában szép, kerek és egész, de mivel a cikk relative hosszú, ezért idézgetek. A teljes anyag megtalálható >>> ide kattintva <<<.
 
 
Az előzményekről mindössze annyit, hogy a szerző felszolgált, azon a felejthetetlen Orbán Ráhel - Tiborc  István közpénz esküvőn:
 
 
 
Mint ismert, szeptemberben volt az esküvő. A dolgozókat – személy szerint engem – novemberben kereste meg a Nemzeti Nyomozóiroda azzal a “kéréssel”, hogy legyünk szívesek megjelenni tanúkihallgatásra, mert az esküvőn elloptak egy telefont az egyik vendégtől.

Hát – gondoltam magamban – ez érdekes: ki az a hülye, aki Orbán esküvőjén ellopna bármely vendégtől bármit is, pláne, hogy a másik asztalnál ül Pintér (belügyminiszter), és a tanyát biztonsági őrök veszik körül?

A TEK “állítólag” nem volt a helyszínen, de biztonságiak voltak, akiket láttunk is. A meglepődésem ott váltott át sokkba, amikor a nyomozótiszt az első adandó alkalommal közölte, hogy MINDEN dolgozótól DNS-mintát vesznek!

Mondom: mi van? Adjak DNS-t? Egy nyomorult telefon eltűnése miatt? Tán meg is öltek valakit? 

A DNS egy olyan személyes adat, amivel életed végéig visszaélhetnek, ha nem semmisítik meg a vizsgálatot követően!
 
“Véletlenül” ottfelejtette a robbantó a DNS-ét a nyomógombon, melyhez egy nyilat is rajzolt a nyomozóknak, hogy megtalálják! És máris bárkit évekre börtönbe lehet juttatni hamis vádakkal! – Koncepciós perek a nem is olyan régi múltból a diktatúra ellenzőivel szemben.

Mivel az oldal tulajdonosaként igencsak szembe megyek Orbán királyunkkal, eszem ágában nem volt hozzájárulni a DNS-minta adásához, hogy majd “véletlenül” a következő robbantáson beteg királyunk jóvoltából az én DNS-emet “találják” meg a helyszínen hagyott nyomógombon!

 
Félnem nem volt mitől, ugyanis nem csináltam semmit.

Ahogy a mellékelt fotón is látható, korábban jártam rendőrképzésre, a seggem lyukát is átvilágították amellett, hogy a többkörös, nagyon nehéz felvételi eljáráson is át kellett mennem (pszichikai és fizikai tesztek).

Tanították nekünk, hogyan gyakoroljon nyomást a rendőr a kihallgatáson, tehát azonnal egyértelmű volt, ahogyan a Nemzeti Nyomozóiroda nyomozótisztje ugyanezzel a módszerrel próbál rávenni a DNS-minta adására.

Tudni kell, hogy az esküvőn több mint 60 ember dolgozott (felszolgálók, konyhai személyzet, őrök stb.)! A legtöbben azonnal hozzájárultak a vizsgálathoz – a nyomásgyakorlás hatására – egy nyomorult telefon miatt! Nem többszörös sorozatgyilkosról van szó, hanem egy darab telefonról, melyről kétséges, hogy egyáltalán ellopta-e azt egy alkalmazott! Ki az a hülye?
 
DNS-vizsgálat ára és bonyolultsága
 
Tudni kell, hogy bármihez hozzáérsz egyszer, rajtamarad a DNS-ed! Apró bőrdarabok maradnak ugyanis az érintésed után. E kis bőrdarabból is vissza lehet nyerni a DNS-t, de az apró minta miatt rendkívül drágán!
 
 
A vizsgálat ára 50 és 300 ezer forint körül mozog! Azaz 60 embernél, ha csupán 50 ezer forinttal számolunk, akkor ez 3 millió forint, ha 300 ezerrel, akkor már 18 millió forint! Igen, sokkal több, mint maga az ellopott telefon értéke! De az árára is kitérek hamarosan, és a vádra, ami szerepel a jegyzőkönyvben.
 

Mondja el nekem bárki, kinél rendeltek el DNS-vizsgálatot amikor ellopták a telefonját? Senkinél! Mert ez nevetséges! De jól mutatja Orbán diktatórikus jellemét, aki majd jól megmutatja, hogy az ő lánya esküvőjén senki nem lophat el semmit.

Tanúként a nyomozóhatóság nem veheti le erőszakkal a DNS-edet, senkiét. Ezt tudtam. A nyomozónak azonban folyamatos jelentést kell tennie. Vagy Pintér vagy Orbán valószínűleg nem volt megelégedve az “eredménnyel”, ugyanis nem találták meg az elkövetőt, és rajtam kívül voltak még, akik megtagadták a mintaadást. 

A legtöbb ember azt gondolja, ha valaki megtagad valamit, akkor az biztos bűnös! Ennek okán ők maguk is minden megalázó dologhoz hozzájárulnak még akár munkahelyükön is! (Egyik ok, hogy bármit megtehetnek veled!)

De velem nem! És tanuld meg Te is ezt a mentalitást! Nem korlátozhatják ok nélkül alapvető jogaidat! Ez ugyanis hivatali hatalommal való visszaélés!

Több mint 60 embert kihallgattak, és többségének levették a DNS-ét. Hárman maradtunk utoljára, akik megtagadták a vizsgálatot. Ismertem a másik kettőt is, és beszéltem velük. Őket is megkereste újra a nyomozó, és újabb kihallgatásra őket is behívta.

Mi történt itt?

A nyomozó egyetlen kérdést tett fel: “Hozzájárulok a vizsgálathoz vagy nem?”

Ehhez immár nem a szimpla nyomásgyakorlást, hanem jóval “keményebb” eszközt használt.
 
Felvilágosított, hogy a tanúvallomást a jogszabályok értelmében nem tagadhatom meg. Felvilágosított, hogy nincsen joga erőszakkal levenni a DNS-t, azonban! Olyan jogszabályt közölt, amelyről én sem tudtam:

Ahogy látható, a Be. 161. paragrafusa alapján az ügyészség pénzbírság kiszabását rendelheti el. És mivel a beteg Orbán király lányának esküvőjéről van szó, egyértelműen kiszabták volna rám a 200 ezer forintos pénzbírságot!

Sem időm, sem pénzem nem volt erre a baromságra, úgyhogy hozzájárultam a vizsgálathoz. Természetesen nem találtak egyezést!

 

Ha Orbán elveszíti a választásokat, megteszem a feljelentést ellene az ügyészségen! Jelenleg nincsen értelme, mert az ügyészek a valagát nyalják! Azt is előre elmondom, hogy nem állok meg Strasbourgig!

Velem nem fog szórakozni egy megalomániás barom, az esetet ugyanis személyessé tette! Előre elmondom, nem félek a haláltól, nem tud megfélemlíteni! Magam jelentkeztem katonának, és rendőrnek is! Nem azért tettem, mert félek a haláltól!

Jóval nagyobb erőben hiszek, amit az ő parányi agya fel sem tud fogni.

Ráadásul, mivel nem lett meg az elkövető, most vegyék le az összes vendégtől, és Orbántól és lányától is a DNS-t! Milyen alapon nem veszik le tőlük? Azaz immár 360 embertől kell DNS-t venni, különben diszkrimináció, amit csináltak! Mennyi pénz ez? Több 10 millió! És a rengeteg idő!
 
Finálé: Pénzért kapod meg a jegyzőkönyved!
 
Valami elképesztően durva, hogy a jegyzőkönyvek másolatáért fizetnem kellett! Olyan országban élünk, ahol a jogszabályok szerint, amikor a rendőrség tesz veled valamit, amiről jegyzőkönyv készül, akkor kizárólag pénzért kaphatod meg a jegyzőkönyvet, mégpedig oldalanként 100 forintért!
 
És ha nincs pénzed, akkor a bíróságon adott esetben nem tudod majd bizonyítani, mit tettek veled? Ha például engem 4-szer hívtak volna be, és 50 oldalas jegyzőkönyv készül, 5000 forintomba került volna.

A két kihallgatásom 11 oldalas jegyzőkönyvet eredményezett, azaz 1100 forintot fizettem okmánybélyeg formában a Magyar Állam részére! Nevetséges!
 
 
 

 

Csillag Ösvény Jósda