2019. 10. 21., Hétfő
Orsolya névnapja

Börtönbe zárásáról és meggyilkolásáról is beszélt a Jobbik elnöke, Sneider Tamás

Börtönbe zárásáról és meggyilkolásáról is beszélt a Jobbik elnöke, Sneider Tamás
2019-02-03

- Nem félünk. Az utolsó csepp vérünkig harcolni fogunk. Én el vagyok szánva arra, hogy börtönbe kerülök. El vagyok szánva arra, hogy egy félőrült - az uszításnak köszönhetően - megöl a nyílt utcán. De nem adom fel! Soha! De soha nem adom fel! Ahogy 30 éve sem adtam fel! Úgyhogy Orbán Viktor, az enyves kezű, mehet a(!) ... nem mondom ki.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű párt elnöke, Sneider Tamás a Jobbik 2019-es évadnyitóján tartott közel fél órás beszédének csaknem utolsó szavai voltak ezek.

A Jobbik elnöke többször kitért arra, hogy Orbán maffiarendszere meg akarja szüntetni a Jobbikot, valamint hogy börtönbe is zárathatja pár éven belül őt és más jobbikos politikusokat.

Sneider Tamás a magyarországi, ma már majdnem minden tekintetben teljesen nyílt diktatorikus és diktatúrát kiépítő folyamatokon belül, a Jobbik megsemmisítése kapcsán arra gondolt, hogy az Állami Számvevőszék - amely egyébként minden pártot megtámadott, ami nem Fidesz - közel kifizethetetlen pénzbírságot akasztott a párt nyakába, amit ha a Jobbik nevű magyarországi párt nem rendez, akkor a hatályos törvények értelmében a pártot be is lehet tiltani.

A volt kommunista párt tagjaiból és tisztségviselőiből a legnagyobb arányban összeverődött Fidesz (minden más párt kevesebb volt káderrel rendelkezik) - amely az összes parlamenti párt közül a téren is az egyetlen, hogy minden más párt követelte már a volt szocialista rendszer feltárását célzó ügynöktörvényt, de a múlttal való elszámolást a Fidesz az összes alkalommal megtagadta - közvetlen támadást intézett az összes parlamenti ellenzéki párt és politikusai ellen, közvetlenül fenyegetve megannyi parlamenti képviselőt szabadságvesztésekkel, és az Állami Számvevőszéken keresztül Orbán Viktor az összes parlamenti pártot közvetlen felszámolással, betiltással, megsemmisítéssel fenyegeti.

Ehhez hasonlóval Magyarország történelme és népe utoljára Sztálin fél világot lefedő despota kormányzása idején, Rákosi Mátyás regnálása alatt szembesült, ahol Rákosi Mátyás Sztálin kinevezett embereként és a Szovjetunió titkos ügynökeként volt nemzetünk hazaárulója.

Akik ma még mindig a Fideszre szavaznak, azok tudva vagy tudatlanul, de közvetlenül Magyarország többpártrendszerének felszámolása mellett voksoltak. Aki nem elég ostoba és tudatlan, hanem legalább kezdi érzékelni, hogy a Fidesz ellenzéki pártok betiltására és megsemmisítésére törekedhet, mégis a Fideszre voksol, az ma már nettó hazaáruló és minden magyarok ellensége.

 

2018 nyarán számos külföldi állampolgárságú és izraeli, zsidó vallású zsidó keresett meg minket. Volt, aki a magyar kormányzat által leplezett illegális fegyverkereskedelmi tevékenységekről is beszámolt. Egy másik zsidó származású és vallású, külföldi állampolgárságú személy pedig feltárta, hogy Benjamin Netanyahu izraeli elnök belső köréhez tartozik/tartozott, és mindennapos téma Izrael kormányzati és titkosszolgálati köreiben, hogy Netanyahu és az izraeli mag Orbán Viktort egy a Szovjetunió volt tagköztársaságai jelenlegi mintájára elnök diktátornak tervezte, Magyarországon 2010 óta ennek a kiépítése zajlik, Donald Trump amerikai elnök pedig kiszolgálja ezt, Trump Netanjahu zsebében van, és azt csinál, amit Netanjahu akar.

A tényfeltáró személy részletesen beszélt továbbá Benjamin Netanjahu főleg Izraelben és Palesztinában, másrészt Európa országaiban elkövetett politikai gyilkosságairól és a megrendelések szerkezeti hátteréről is.

A leleplező személy hitelességét az is alátámasztotta, hogy e cikk írójára vonatkozóan olyan államtitkokról számolt be, amiket rólam csak az első Orbán-kormány titkosszolgálatai és a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) tudott, ezek a nemzetközi titkosszolgálati hálózatokban voltak nyilvánosak csupán, és soha, senki részéről, egyetlen pontjuk sem került nyilvánosságra. (Bele is bukhatnának sokan, így pl. ezek akár csak egy részének bármely titkosszolgálat részéről való nyilvánosságra hozása teljes mértékben alkalmassá lehet Orbán Viktor totális megbuktatására.)

A világ országai által Emberiség elleni bűnökért már kétszer a nemzetközi emberjogi bíróság elé citálni próbált Netanyahura visszatérve - akit mind a két alkalommal az USA Sátántól kapott vétójoga mentett meg attól, hogy emberiség elleni bűnökért bíróság elé álljon -: tehát Magyarországot elnöki diktatúrának tervezték, és jelentős részben már azzá is vált.

De akad olyan, a MAZSIHISZ-nél dolgozott zsidó barátunk is, aki visszatérően elmondta, hogy nem mer velünk mutatkozni, mert fél - Magyarországon született magyar állampolgárként - Benjamin Netanjahu megtorló intézkedéseitől. Zsidó barátunk is teljesen evidensként kezelte ugyanis, hogy Netanjahu akadálytalanul jár ki és be az országba, és nem vonatkoznak rá a demokratikus és civilizációs törvények.

Izrael és Orbán Viktor hazaáruló módon politikai szövetségese, Benjamin Netanjahu magyargyűlölő rendszere olyan ellenünk szervezett diktatorikus és súlyosan jogellenes tevékenységekkel hívta fel magára és ránk a világ országainak figyelmét, mint pl. azzal, hogy filmjeink szó szerint százaira reagált akként, hogy azokat az Amerikai Egyesült Államok tiltassa be először is Izraelben, hogy azokat ne láthassa sem civil, sem izraeli kormánypárti, sem izraeli ellenzéki újságíró stb. Azaz senki. A betiltásokról - így a YouTube Inc.-n keresztül - szó szerint több mint száz alkalommal kaptunk dokumentumot.

Egyébként a betiltásoknak már az első szakaszában rengeteg Izraelbe kivándorolt és ott élő magyar és a magyar nyelvet törve beszélő személy fejezte ki felháborodását, amiért Izrael betiltotta a filmjeinket Izrael összes lakosa ellen. Egyébként ráadásul úgy, hogy azok semmiben nem voltak anmetiszemiták, továbbá Netanjahu tiltó listájára a Holokausztról szóló színházi előadástól és beszélgetéstől kezdve mindenféle más zsidó kulturális és művészeti műsoraink és filmjeink is felkerültek.

A demokráciát, az ellenzéket és a független médiát gyűlölő Netanyahu-rezsim önhittségénél fogva egyébként úgy tűnik, a legpancserebbek amatőr hibáit is végtelen mennyiségben elkövette és elköveti, nevezetesen azt, hogy államként tehetségeket soha sem provokálunk. De azt is igazolta ez az önhitt, arrogáns, a demokráciát gyűlölő és háborús bűnöző netanjahuista izraeli gengszterbanda, hogy a profilozáshoz való hajlandóságuk is egy enyves kezű putrista színvonalán és minőségén tengődik, ezért egyetlen alkalommal sem voltak képesek számolni sem a mi, sem a világ országai lakosainak valamint kormányainak és politikai erőinek válaszreakcióival sem.

 

Aki bajban van, bármiféle üldözés alatt áll, segítségre szorul vagy Ő segítene nekünk: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda