2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Bomba! Áldozatonként is milliókat kaszált a fideszes lakásmaffia! (Életveszélyes fenyegetésekkel!) (Dokufilmmel!)

Bomba! Áldozatonként is milliókat kaszált a fideszes lakásmaffia! (Életveszélyes fenyegetésekkel!) (Dokufilmmel!)
2014-03-28
Mi publikáljuk először! Továbbá: Vajda Attilát ma életveszélyesen megfenyegették! Az ügy pedig: Eddig két áldozat jelentkezett Vajda Attila jogvédő elnöknél, akiktől Vattamány Zsolt, Erzsébetváros fideszes polgármester közpénz-emberei áldozatonként 4,5 millió Ft-ot csaltak ki önkormányzati lakás eladása címén! Az ügyletek legfőbb tetten ért elkövetője Berki Béla, a VII. kerületi fideszes önkormányzat volt kisebbségi alelnöke, aki havonta 400 ezer Ft közpénzt kapott Vattamány Zsolt fideszes polgármestertől, mégpedig tanácsadói szerződésnek álcázva. Úgy, hogy közben a teljes kisebbségi önkormányzat évente csupán 500 ezer Ft-ot kapott a működése finanszírozására! A hivatali visszaélés bűntette vagy pl. a hűtlen kezelés Orbán-polgármesteri bűntette már itt is ordít!

Eztán Berki Béla áthelyezésre került az Erzsébetvárosi Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt.-hez, az ERVA Zrt.-hez.

E két helyen - a fideszes önkormányzatnál, valamint a fideszes ERVA ingatlan- és vagyonkezelőnél - fogadta az áldozatokat, akiknek mélyen a piaci ár alatt ígért eladandó önkormányzati lakásokat. A lakásokat egy Gyula úr nevű önkormányzati illetékessel mutatta meg az áldozatainak, így a Fidesz-panama csapdáiba sétált civilek Vattamány Zsolt önkormányzatának lakáskulcsaival, személyesen vehették szemügyre az ingatlanokat, megfelelnek-e az igényeiknek!

A bűntettek - elképesztő, de - éveken keresztül nem csak a fideszes önkormányzat és alkalmazottjai orra előtt folytak, hanem nem egyszer közvetlenül a fideszes önkormányzat irodáiban és a Fidesz közpénz-vagyonkezelőjének irodáiban kerültek szervezésre, ahová a legfőbb ügyintéző, Berki Béla hívta az áldozatokat!

Nyilatkozik: Vajda Attila és a Fidesz-maffia egyik női áldozata
Interjúk és Operatőrök: Molnár F. Árpád és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
 
Alábbi dokumentumfilmünkben az egyik női áldozat adja elő közérthetően a történetét, akivel a neves és harcias jogvédő, Vajda Attila 8. kerületi irodájában forgattunk interjút. Ugyanott rögzítettünk filmfelvételt Vajda Attilával is, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnökével.
 
Filmfelvétel: 2014.03.25.; Rigó utca, VIII. kerület, Bp., Magyarország.
Készült: 2014.03.27.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.27.
 
Filmünkben bejátszást is hallhatnak arról, ahogyan telefonon Vattamány Zsolt fideszes polgármester korábban havi 400 ezer Ft-os szakértelemre taksált tanácsadója, Berki Béla életveszélyesen megfenyegeti a filmünkben nyilatkozó egyik női áldozatát, akitől leraboltak 4 és félmillió Ft-ot! Az életveszélyes fenyegetésnek fültanúja volt Vajda Attila jogvédő elnök titkárnője is, aki tanúsította nekünk, hol és hogyan történt az életveszélyes fenyegetés!

Amint azt filmünkben a Fidesz Vattamány Zsolt-féle polgármesteri tanácsadó részéről hallhatják:
- ... föld alá teszlek téged! Megérted?! Csinálhatsz, bármi lesz, akár! Akkoris ... megöllek téged! Megérted? MEGÖLLEK TÉGED! Ezt hidd el, hogy így lesz! (...) ... eltüntetlek! A föld alá teszlek téged! (...) Eltüntetlek téged a gecibe! Megérted?!


Továbbá: filmünk mai vágása közben értesített minket Vajda Attila elnök, hogy a 8. kerületi Szondi utcában találkozott a "szakértő" Berki Bélával, a Fidesz polgármesterének ex-tanácsadójával, aki egy hatalmas autóban ült. Vajda Attila elmondta, hogy Berki Béla életveszélyesen megfenyegette, hogy annyi hamis tanút hoz, amennyit akar és meggyilkolja a jogvédő elnököt, megöli őt a családjával, amennyiben nem vonja vissza az ügyet!

Érdekes egyébként, hogy egy másik Fidesz által pénzelt, bizonyos Heritesz Viktor csaknem szó szerint ugyanilyen szavakkal fenyegette meg tanú előtt életveszélyesen Molnárt F. Árpád keresztény emberjogvédőt, a HírAréna és az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjét, a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztőjét, mégpedig szintén azzal, hogy eltünteti, föld alá juttatja, meg nem tudja ő, hogy kivel és milyen jó kapcsolatokkal rendelkezővel kezdett. A Fidesz által félmilliárdos EU-s és Új Széchenyi Terves pályázatokhoz segített, továbbá többek között a debreceni Molnár Józsefet és családját házépítés címén kb. 16 millió Ft-tal lenyúlt, több, mint 20 cégét csődeljárás alá vont, abból a pénzt kimentett Heritesz Viktor is ugyanazt az úgy tűnik, fideszes belső szlenget alkalmazza életveszélyes fenyegetéseinél, amit sehol másutt nem hallhattunk - sem hétköznapi emberek életveszélyes fenyegetéseinél, sem hollywood-i filmekben stb. -, hanem kizárólag a Fidesz vezetői, államtitkárai és polgármesterei által fizetett dekompenzált bűnöző alkatú pszichopaták, a Fidesz által szuicid módon védett és agyonpénzelt politikai bűnözői részéről.

Mintha mindenki Pintér Sándorra akarna hasonlítani.

Vajda Attila jogvédő elnök - mai életveszélyes fenyegetésével kapcsolatban, riporton kívül - elmondta: felháborító, "a politikusok azt hiszik, mindent megtehetnek".

Annak ellenére, hogy a fideszes Vattamány Zsolt és a fideszes Erva vagyonkezelő által fedezett, legalább több áldozat ellen elkövetett fideszes ingatlanmaffia-botrány évek óta - a károsultak folyamatos kilincselésével - a Fidesz közpénzes vezetői számára teljesen nyilvános, Vajda Attila jogvédő irodája pedig már 2013 szeptembere óta, tehát fél éve rajta van az ügyön(!), a Fidesz és annak összes közpénzeinken eltartott alkalmazottja abszolút módon eltussolta az összes ügyet! Holott minden bizonyíték és tanú teljes bőséggel állt rendelkezésére arra, hogy a megkárosított és a maffiamódszerekkel lehúzott adófizető állampolgárokat kártalanítsák vagy pedig bevonják a bűntettek felderítésébe a rendőrséget! Ezekkel szemben a Fidesz teljes politikai bűnbandája mindent eltussolt!

Persze, kinek lenne érdeke ekkora botrányokat leleplezni, ráadásul a választások előtt, főleg úgy, hogy Vattamány Zsolt, a Fidesz erzsébetvárosi polgármestere nyilvánvalóan nem a szakértelméért fizette agyon, havi közel félmillió Ft közpénzzel Berki Bélát! Hogy mennyire nem a szakértelme miatt, azt leleplező dokumentumfilmünkben mindenki a saját fülével hallhatja!

Orbán Viktor és Pintér Sándor úgy lezüllesztette ezt az országot, hogy annak valóban minden zugából a Fidesz bűnöző oligarchái és nyíltan fenyegetőző és korlátlanul glasszáló szociopata bűnözői őrjöngnek. Persze, mi mást lehetne várni attól a kormánytól, amelyiknek feje, Orbán Viktor az Európai Unió demokratikus sereghajtója és akinek örök jobbkeze, Pintér Sándor, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény és terrorcselekmény legfőbb szervezője és eltussolója!

Aki egy kicsit is átlátja az ügyet és beleérez abba a tompaságba, hogy mi, újságírók is megszoktuk, hogy Orbán Viktor óta a politikai maffializmus és a lakosság elleni fékevesztett szociopata fideszes banditizmus a nyilvánosság előtt zajlik, felfogja azt is, hogy az országot elnyelte az orbán-pintéri politikai bűnözés, az ömlő fideszes bűnözői mosléktól senki nincs többé biztonságban és mindenkit a politikai gyilkosság fenyeget, aki ezzel a moslék, aljadék és undorító politikai bűnbandával szemben akár a saját, akár bárki más vagyonát vagy életét védi vagy képviseli.

Ilyen nyilvános politikai banditizmus nem volt Magyarországon a Rákosi-rendszer és a kora-Kádár-rendszer óta! Valóban csak a vakok és a morális idióták fognak pár nap múlva a Fideszre szavazni! Az igazság azt követelné, hogy ők legyenek a Fidesz következő kilakoltatottjai vagy politikai gyilkosság útján tömegsírba dobott áldozatai. Mert ők a magyarság hóhérjaiként a magyarság legnagyobb hóhérjait választották!

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda